Uutta päin

Kiitos hyvää

Vihjailin jo eilen, että tänään olisi luvassa Uutinen. Ja nyt olisi kuulkaas sitten julkistuksen aika.

(Ehdin jo saamaan aiheesta tekstiviestikyselyitä, joissa muun muassa epäiltiin minun olevan raskaana. Mutta ei, tämä ei ole nyt sellainen lisääntymisjuttu.)

Ja nyt niistä penkeistä ja päähineistä kiinni, sillä täältä tuulahtaa!

Rumpujen pärinää, pidättyneitä hengityksiä, laakeita silmiä - mikä on tuo Suuri Uutinen...

Ja täältä se tulee: Blogini muuttaa! Kiitos hyvää pakkaa nyytit ja nyssykät olalle ja tanssahtelee uuteen osoitteeseen. Tuleva blogikotini on niinkin hurmaava paikka kuin Lily, jonka nimikkoblogaajiksi muuttavat kanssani myös muut Trendi.fi:n blogaajat. Muuttopäivä on nyt tulevana torstaina, eli ylihuomenna eli ihan kohta! Uijjui, miten jännää!

Odotan sydän pamppaillen, posket punaisina ja jännityksen perhoset vatsassa hulmuten tulevaa muuttoa, sillä vaikka Trendi.fi onkin ollut oikein oiva pesäpaikka, niin kuten eilisen postauksesta tuli varmasti esille, rakastan muutosta ja uusiutumista, etenkin kun se suuntautuu näin hedelmällisille ja vehreille laidunmaille.

Ja nuo Lilyn laidunmaat ovatkin varmasti monelle teistä tuttuja paikkoja, mutta teille, jotka ette Lilyä tunne kerrottakoon, että kyseessä on Trendin sisarmedia ja huomattavan suuri nettiyhteisö, jossa visiteeraa noin satatuhatta kävijää viikossa. Lilystä löytyy monta tunnettua nimikkoblogia, kuten esimerkiksi Trendin blogeissakin ennen majaillut ikiklassikko Eeva Kolun houstaama Kaikki mitä rakastin, Kiitos hyvään lukijota varmasti kiinnostava HaLo ja eräs oma suursuosikkini visuaalisesti: Suvi sur le vif. Nimikkoblogien lisäksi Lilyyn voi myös kuka tahansa perustaa oman blogin, joita löytyykin sivustolta yhteensä yli viisituhatta.

Nyt torstaista lähtien voit siis klikata itsesi uuteen osoitteeseen, joka on:
http://www.lily.fi/blogit/kiitos-hyvaa.

Kannattaa merkata uusi osoite jo nyt muistiin, tosin löydät varmasti perille jatkossakin, sillä jos satut ensi viikon tiistain jälkeen vielä tulemaan tänne Trendin sivuilleni, niin sivu ohjaa sinut automaattisesti uuteen osoitteeseen.

Kiitos hyvää tulee säilymään omana itsenään muutosta huolimatta, eli samalla tanssityylillä vedetään kuin tähänkin asti, tosin hieman freeseimmin muuvein ja uusissa vaatteissa. Ei siis syytä hätääntyä, Ja ettehän te hätäänny, kun olette niin lungin leppoisaa sakkia.

Sellainen asia tulee muuten kuitenkin huomioida, että koska blogiarkistoni siirtyminen Lilyyn saattaa kestää tovin jos toisenkin, niin kannattaa jo nyt tallettaa itselleen ylös esimerkiksi reseptejä, joita saattaisi mahdollisesti tarvita, ettei sitten tule ikävä. Kaikki aineisto tulee toki siirtymään uudelle alustalle ajan kanssa, mutta tulen olemaan tovin nainen vailla historiaa, mikä on tavallaan melko vapauttavaakin.

Eli tällainen raikas muuttouutinen. Miltäs kuulostaa? Herääkö kysymyksiä?

Itse olen ainakin kovasti innoissani, ja toivon, että tekin tykkäätte tästä muutosta ja tanssahtelette sankoin joukoin kanssani uuteen maailmaan torstaista alkaen.

Nyt vain ilolla ja jännityksellä odottamaan jälleen yhtä uutta alkua ja muutosten kesää.

Lämpöisiä lentosuukkosia!

♥ Virpi

Kommentit

FaerieS (Ei varmistettu) http://sportharmony.blogspot.fi/

Mahtavaa, alkaa Lilyssä olemaan kaikki lemppariblogit!

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

No hei hyvä että tykkäät, ja että löydät nyt kätevästi kaikki samoilta nurkilta. :)

Jatta (Ei varmistettu)

Onnea! Perässä seurataan tiiviisti :)

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Jes, ihana kuulla! :)

Mari (Ei varmistettu)

Kakkureseptit ekana talteen uuteen saittiin! :D

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Heheh, joo siis ajattelin itse asiassa, että voisin tuoda muutaman vanhan postauksen sinne uudelle blogipohjalle ihan uudelleen postattuna, ja juuri nuo kakkureseptit tuli itsellänikin ekana mieleen. Eli muuttokuormasta löytyy minä ja kakut. :)

Eeva (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/palsta/kaikki-mita-rakastin

Jee, kyllä me teitä jo odotellaankin! Mä alan myös än yy tee nyt tallentamaan reseptejä. (Ja tuntuupa mahtavalta tietää päässeensä klassikkosarjaan, hihiii).

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Mukava tietää, että siellä odotetaan! Ja tosiaan, ikiklassikko oli ensimmäinen sana mikä sun blogista tuli mieleen. Tosin se termi antaa ehkä vähän vanhahtavan kuvan, mutta kai tämä nykymualiman meno on niin kiivastahtista, että klassikoksi voi päätyä jo nuorella iällä. :D

Noora (Ei varmistettu)

Heippa!
Rupesin hirveällä tohinalla ottamaan talteen niitä itselleni rakkaimpia reseptejäsi, jotta ne varmasti ovat käytettävissä meni arkiston siirtymisessä miten kauan tahansa. Tätä tehdessäni tajusin ekaa kertaa konkreettisesti, kuinka PALJON niitä onkaan, ja kuinka paljon tämä yksi pieni bloginen onkaan vaikuttanut omaan ruokavaliooni, hyvinvointiini ja sen myötä elämääni. Kiitos tuntuu hyvin pieneltä sanalta tämän ahaa-elämyksen rinnalla, mutta silti: kiitos Virpi! <3

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Kiitos itsellesi! Tosi mukava tietää, että reseptini ovat tärkeitä. Ja kyllähän niitä on tosiaan kertynyt tässä vuosien varrella jo aika liuta. Niistä kokoaisi melko helposti jo hyvänpaksuisen kirjan. Ehkä sitten syssymmällä, kun palaan kokopäiväisemmin työhommiin, niin otan ja kirjotan jonkun reseptiopuksen... :)

Hannamari (Ei varmistettu) http://www.lily.fi/blogit/halo

Oi että, sinua on Virpi odoteltu Lilyyn — tervetuloa mitä lämpimimmin! :) Nyt ei mene yksikään herkkukakku tai hyvinvointiniksi ohi suun, kun ollaan samoilla mestoilla, hihi.

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Voi kun kiva kuulla, tai lukea - Kiitos kaunis! Ja kohta ollaan kämppiksiä. :)

Jii (Ei varmistettu)

EEEEIIII! Miksi Lilyyn muutto? Lilyn uuden uudistuksen myötä moni asia on mennyt huonompaan suuntaan. Lisäksi blogien selailu eri laitteilla on hankalaa.

Lilyn jumituksen vuoksi tämä oli ainoa blogi jota olen jaksanut seurata (ilman blogisivun temppuilua). Siis, sinne meni sekin hyvä blogi :(

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

No voi, mutta kuules olen aivan varma että nuo bugit saadaan hoidettua pian ja kohta sivut taas pelittävät mainiosti. Aina isojen uudistuksien jälkeen tulee jotain odottamattomia ongelmia, mutta uskon, että uudostus on ehdottomasti ollut hyvä asia ja kohta nuo viat on korjattu. Eli älä Maire masennu, kuten sanonta kuuluu. Mutta hei, heitä mulle vaikka spostilla (virpi@kiitoshyvaa.fi) tarkempaa viestiä, että mikä sivuissa tökkii, niin voin välittää viestin eteen päin! 

Veerava (Ei varmistettu)

Jihuu hurraa jippii!
Lilysta kyllä tosiaan alkaa pikkuhiljaa löytyä kaikki lemppariblogit! Aika kätsyä, ei oo tarvetta vaihdella sivustolta toiselle, kun kaikki pitää majaa saman katon alla:) Ei yhtään pöllömpi muutos siis. Päinvastoin!

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Hauskaa, kätevää, mahtavaa, jihuu! :)

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Kiitos ja kiva tietää! :) Heitä ihmeessä mailia!

IMAGE (Ei varmistettu) http://www.imageblackwhite.com

Minä kyllä seurailen sinua sinne Lilyyn, että saan lisää ohjeita paremman elämän puolesta. <3
ONNEA! :)

Netta (Ei varmistettu)

Onnea! Sinne tulen sitten lueskelemaan postauksiasi:).. hei muuten, kun tossa jätskipuikkopostauksessasi näkyi, että käytät tommosia puutikkuja sun jädeissä, nnin mistä oot mahtanut ne hankkia?.. Kiinnostaisi tietää, kun munkin jädemuoteissa on semmoset värikkäät, jotka ei palvele mun esteettistä silmää...;D

Hay (Ei varmistettu)

Helsingissä ainakin askartelukauppa Sinooperista Kampista löytyy!

Virpi Mikkonen
Kiitos hyvää

Moi!

Ostin puutikkuja ison satsin joskus jostain askartelukaupasta, en vain muista että mistä. Kannattaa käydä kyselemässä alan kaupoista!

Kommentoi