Kärmes paratiisissa

Kivistöön luikertelee aika ajoin käärme. Tien varrella mökistelee pariskunta, joka paikalla ollessaan ja sille päälle sattuessaan (aina siis) paukuttaa musiikkia niin, että puolen kilsan päässäkin aivo meinaa hajota. Aamupäivästä hyvässä lykyssä yöhön raikaa täy-sil-lä kaikki mahdollinen Metallicasta Frederikiin ja Katri Helenasta, noh, Frederikiin. Taivas, kuinka paljon ihminen voikaan kuunnella Frederikiä.

Joskus samaan aikaan Frederikin kanssa laulaa moottorisaha, kun isäntä luukuttaa sekä musiikkia että työkalua kuulosuojaimet päässä. Joskus Reetu  viedään sisälle huutamaan, silloin  ääni vaimenee niin, että sävelen tunnistaa, mutta sanoja ei kuule. Joskus musiikki vaimenee ja pahaa-aavistamaton naapuri hengähtää: ihanaa se loppui. Kunnes TI-TA-NIC JÄTTILÄINEN! Reetun parhaiden dvd2 se siellä vaan sujahti soittimeen.

Mitähän hittoa asialle tekis? Pitäisi nätisti sanoa, että häiritsee ja ollaan hakemassa lepuutusta ja kuunnellaan mieluummin omavalintaisesti musiikkimme, mutta kun ihmisistä ei voi koskaan tietää. Entä jos ne on hulluja riidanhaastajia, jotka aloittaa loppumattoman häirinnän ja naapurisodan? Siinäpä sitten olis sitä haettua lepuutusta. Huoh, homma pitäis ratkaista ennen juhannusta, ajatus möykkäjuhannuksesta on sietämätön.

Päteekö haja-asutusseudulla edes yörauha?

dsc_0229.jpg

Reetuton hetki riippumatossa aurinkoisena päivänä. Autuutta.

Kommentit (2)
  1. Nii-i, tätäkin on pohdittu!  Mutta mä en ole kova nimettömyyden kannattaja, ja jos lapun laittaa nimellä, niin sit saa pelätä haisevaa tervehdystä omassa postilaatikossa. Ääh, en tiedä, mä varmaan paisuttelen täysin  mun omassa päässä keksittyä kostonhimoa, mutta kun naapurisovun menetyksistä ja sitä seuraavasta kiusasta on niin kauheesti tarinoita.

  2. Laittakaa postilaatikkoonsa lappunen että koko kylä ei tykkää Reetusta ja että kantsii ottaa ainakin kuulosuojaimet pois niin vois kuulla pienemmällä volyymillä ihan omiks tarpeiks… 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *