Pitkiä pellavia

Kyllä nämä voittavat Runebergin tortut ihan kevyesti.

pulla2.jpg

Ja hillolla tietysti, vaikka en katso kieroon niitä, jotka nauttivat omansa mantelimassalla. Pullien resepti on suoraan jauhopussin kyljestä, kätevää! Taikina nostatettiin jääkaapissa yön yli. Ihan kätevää sekin joskin pullien kohotusaika oli siksi hieman normaalia pidempi.

Pullien väliin laitettiin Marin heinäkuussa keittämää ihanan tykkyä kanelimustikkahilloa ja eksperimenttinä vatkatun smetanan ja vispikerman sekoitusta. Täyteläistähän se oli mutta ei välttämättä jää viimeiseksi kerraksi!

Aurinkoista laskiaisviikonloppua ja pullaisia päiväkahvihetkiä kaikille!

pulla.jpg

Kommentit (9)
  1. LiisaMaalla
    20.2.2012, 11:44

    Mahtavaa! Löysin muuten taannoin ohjeen siihen, miten creme fraichiä voi tehdä itse kotona (en ole vielä testannut) ja tuli tässä nyt vaan mieleen, että näinköhän smetanakin onnistuisi samalla tavalla..Raporttia seuraa jo onnistuu!

  2. Anna Karhunen
    20.2.2012, 08:32

    Testasin eilen pullaraadille smetanatäytettä, hyvin upposi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *