Hyvä kirjasarja (ja alekoodeja äänikirjapalveluihin!)

Kaupallinen yhteistyö: äänikirja.net

Postauksessa kaupallisia mainoslinkkejä, jotka merkitty seuraavasti:  *mainoslinkki Nextoryn sivuille, ** mainoslinkki Bookbeatin sivulle, *** mainoslinkki Adlibriksen sivuille ja kaupallinen linkki**** Äänikirja.net -sivustolle

Lukeminen harrastuksena kannattaa aina

Näinä pimenevinä syysiltoina on niin ihana käpertyä viltin alle lukemaan, että halusin tulla vinkkaamaan myös teille tästä koukuttavan hyvästä kirjasarjasta ja kirjauutuuksista! Jos kuitenkin haluat suoraan päästä hyödyntämään äänikirjapalveluiden Nextoryn tai Bookbeatin poikkeuksellisen pitkän ilmaisen kokeilujakson  niin voit rullata postauksen loppuun. Jos tykkäät lukea enemmän paperisia kirjoja, siellä minulla on  myös teille alekoodi verkkokirjakauppa Adlibriksen, joka käy lähes koko valikoimaan.

hyvä kirjasarja
Ihana rentouttava hetki partsilla Läckbergin kirjan parissa!

Camilla Läckbergin rikosromaanit on niin koukuttavia, että joka päivä oikein odotan, että saan hoidettua opiskelu- ja muut velvollisuudet ja pääsen kotiin sohvalle tai meidän lasitetulle partsille rauhoittumaan itsekseni. Äänikirjoja tykkään taas kuunnella kävelyilllä, ja olen huomannut, että muun muassa viikkosiviivous tai matkat menee paljon nopeammin äänikirjaa kuunnellen.

joka päivä oikein odotan, että saan hoidettua opiskelu- ja muut velvollisuudet ja pääsen kotiin sohvalle tai meidän lasitetulle partsille rauhoittumaan itsekseni. Olen huomannut, että muun muassa viikkosiviivous tai matkat menee paljon nopeammin äänikirjaa kuunnellen.

Mun kirjamaku on oikeastaan aika erilainen kuin ne tv-sarjat, joita tykkään katsoa. Jos tv:stä ja suoratoistopalveluista tykkään kevyestä hömpästä tai historiallisista draamoista, kirjoista valitsen melkein aina jännäreitä ja dekkareita.Hyvän kirjailijan tai kirjasarjan löytäminen on todellinen aarre, koska sitten tietää, että lukemista riittää pitkäksi aikaa. Siksi on ihanaa, että Läckbergin Fjällbacka sarjassa on niin monta osaa! Seuraavassa vähän lisää, millaisia kirjoja Camilla Läcbergin kirjat ovat.

Läckbergin Fjällbacka -sarjan romaaneissa parasta on jännittävä tarina ja sympaattiset henkilöhahmot

Camilla Läckberg (1974) on ruotsalainen dekkarikirjailija, jonka romaaneja on käännetty kymmenille kielille. Hän on itse syntynyt pienessä Fjällbackan kylässä, johon hänen romaaninsa myös sijoittuvat. Niiden päähenkilöinä on ihana pariskunta, riskokirjailija Erica Falck ja poliisi Patrik Hedström. Sarjassa seurataan tiiviisti myös Erivan siskon Annan elämää ja Patrikin parin lähimmän kollegan elämänkulkua.

hyvä kirjasarja
Ehkäpä Lauttasaari vähän muistuttaa Läckbergin kirjojen Fjällbacka saarimiljöötä

En tiedä, muistaako teistä joku sellaista tv-rikossarjaa kuin Midsommerin murhat? Katsoimme sitä perheeni kanssa kun olin nuori, ja minusta Läckbergin rikosromaanit Fjällbackan kylästä muistuttavat vähän niitä. Läckbergin tarinankerrontaa on jopa verrattu Agatha Christien taitoihin!

Läckbergin tarinankerrontaa on jopa verrattu Agatha Christien taitoihin!

Läckbergin romaaneissa parasta onkin niiden tarinat. Juoni on helposti seurattavia, ja kerrottu niin jännittävästi, että aina oikein odotanmitä tapahtuu seuraavaksi ja miten tämä mysteeri ratkeaa!

Sympaattisesti rakennetut henkilöhahmot ovat myös yksi tämän kirjasarjan ehdoton vahvuus! Huomasin myötäeläväni Erikan ja Patrikin pikkulapsiarkea, ja surevani Erikan siskon Annan menetystä. Poliisit eivät todellakaan jää tässä kirjasarjassa etäisikis, vaan henkilökohtainen elämä kulkee rikosten ratkaisemisen rinnalla. Jokaisessa kirjassa myös epäiltyjen ja uhrjien ympärille rakennetaan tarina. Olen lukenut kirjoja vähän väärässä järjestyksessä, mutta uskon, että henkilöhahmojen hienosti rakennetuista tarinoita pääsisi vielä lähemmäksi, jos romaanit lukisi oikeassa järjestyksessä.

Lue myös kirjauutuudet 2020 Hopeasiivet ja 2019 kultahäkki!

Lisäksi Läckbergiltä on ilmestynyt muutamia muita kirjoja, joista olen lukenut Hopeasiivet (2020) ja kuunnellut äänikirjana kultahäkki (2019) -kirjat. Ne ovat upeita omia tarinoita, joissa näkyy myös Läkbergin rohkeus kirjoittaa naisten aseman puolesta upeiden rikostarinoiden kautta. Suosittelen näitä myös!

Täältä löydät Camilla Läckbergin kirjat ja alekoodit (*Nextory, **Bookbeat ja ***Adlibris)

Jos et ole vielä kokeillut Nextorya,saat *tästä linkistä  nyt 35 päivän maksuttoman kokeeilun Nextory äänikirjapalveluun koodilla NEXTORY35.Koodi on voimassa 14.9 saakka.

Jos mietit, mikä äänikirjapalvelu sinun kannattaisi valkata, niin kurkkaa tämä *** Äänikirja.net -sivusto! Sinne on koottu hyvin eri äänikirjapalveluita ja vertailtu niitä.

**Bookbeat äänikirjapalvelua voit taas uutena käyttäjänä kokeilla yhden kuukauden maksutta koodilla superviikko, kun aloitatte kokeilun tällä viikolla eli 13.9 mennessä. Ja heilläkin on nyt poikkeuksellisen pitkä ilmainen kokeilujakso!

Camilla Läcbergin uusimpiin kirjoihin Kultahäkki ja Hopeasiivet pääset tutustumaan myös ***Addlibriksen valikoimasta (klik).Koodilla SUPERKYMPPI saatte -10% näistä tai mistä tahansa Adlibriksen valikoiman tuotteesta kurssikirjoja tai digitaalisia tuotteita lukuunottamatta. Koodi on voimassa sunnuntaihin 13.9 saakka! Tein itse juuri viime viikolla Adlibrikselle tilauksen, ja toimitus oli todella nopea!

hyvä kirjasarja

Muistakaa myös hyödyntää kirjastoja nyt kun ne ovat auki. Kirjastoissa on hyvä valikoima Camilla Läckbergin romaaneja 🙂

Lue myös:

Netflix parhaat sarjat ja leffat

Hyvä äänikirjoja ja lisää kirjasuosituksia

Mitä karanteenissa voi tehdä? Tekemistä kotiin!

Helppoja neuleohjeita aloittelijalle. Innostu käsitöistä!

Camilla Läckberg
Oletteko te lukenee Camilla Läckbergin kirjoja?

Oletteko lukeneet Camilla Läckbergin kirjoja? Mitä muita rikosromaaneja suosittelisit syksyyn?

Ihania syyspäiviä!

Rakkaudella,

Ida

kulttuuri kirjat suosittelen oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *