Rento ja tyylikäs ravintola Kolme kruunua Helsingissä

Söimme hyvän isänpäiväillallisen perheeni kanssa Kruununhaan ravintolassa Kolme Kruunua. Se oli ihana paikka viettää iltaa perheen kanssa! Ravintolan sisustuksessa on säilytetty 1900-luvun alun henkeä, ja ruoka oli todella hyvää perinteistä suomalaista ruokaa. Ravintolassa oli hyvä palvelu ja rento ja leppoisa tunnelma.

Ravintola Kolme kruunua oli ihana paikka viettää iltaa perheen kanssa!

Ravintola Kolme Kruunua Helsingin Kruununhaassa

Ravintola on yksi Helsingin vanhimpia, yli 100 vuotta vanha. Ravintolassa on säilytetty ihanasti vanhan ajan tyyliä. Sisustukselta se muistuttaa hieman Töölön Ravintola Eliteä, mutta on pienempi ja minusta vähän intiimimpi ja kotoisampi. Istuimme perheeni kanssa nurkkapöydässä, jossa oli mukavat samettipäälysteiset sohvat, mutta ruokaa saa halutessaan myös tiskiltä baarijakkaroilta. Kesäisin kadulla on terassi, jossa olen kerran poikaystäväni kanssa syönyt näyttelijäseuruuen vieressä. Ihasteltiin myös kaikki ravintolan ikkunoiden lasimaalauksia.

Ravintolassa on säilytetty ihanasti vanhan ajan tyyliä.Istuimme perheeni kanssa pöydässä samettipäälysteisillä sohvilla, mutta ruokaa saa halutessaan myös tiskiltä baarijakkaroilta. Kesäisin kadulla on terassi, jossa olen kerran poikaystäväni kanssa syönyt näyttelijäseuruuen vieressä. Ihasteltiin myös kaikki ravintolan ikkunoiden lasimaalauksia.

Kolme kruunua Helsinki

kolme kruunua Helsinki
Ravintolan ikkunat olivat meistä kauniit!

Ravintolan ruokalista on aika perinteikäs, ja tarjolla on lohikeittoa, silakoita, poronkäristystä, ceasar-salaatteja sekä erilaisia leipiä esimerkiksi sieni- tai kanatäytteillä. Minä tilasin Mannerheimin kuhaa(joka sunnuntaina tosin oli nyt siikaa) keitetyillä perunoilla ja sienikastikkeella. Annos oli kaunis! Siskoni tilasi perinteisen pippuripihvin ranskanperunoilla ja vanhempani söivät poronkäristystä perunasoseella ja puolukoilla. Ravintola on kuuluisa myös lihapullistaan, joita kehutaan jopa Helsingin parhaiksi! Hintaa pääruoka-annoksilla oli noin 20-30 euroa.

Ravintola on kuuluisa myös lihapullistaan, joita kehutaan jopa Helsingin parhaiksi!

ravintola kolme kruunua
Minun kala-annokseni.
ravintola Helsinki
jälkkärit!

Tuntui hienolta syödä vaihteeksi hyvää perinteistä suomalaista ruokaa ravintolassa ja istua ravintolassa,jossa oli valkoiset pöytäliinat ja pöyttiintarjoilu. Tuntuu, että tällaisia paikkoja ei enää ole yhtään liikaa tarjolla, ja juuri vanhaaan kauniiseen Jugend-taloon Kruununhaassa tällainen ravintola sopi täydellisesti.

Tuntui hienolta istua ravintolassa,jossa oli valkoiset pöytäliinat ja pöyttiintarjoilu. Tällaisia paikkoja ei enää ole yhtään liikaa tarjolla, ja juuri vanhaaan kauniiseen Jugend-taloon Kruununhaassa tällainen ravintola sopi täydellisesti.

Ravintolassa oli kiva istua rauhassa iltaa ja jutella. Annoin isälleni isänpäivälahjaksi täyttämäni kirjanMeidän tarina isän kanssa”. Kolme Kruunua -ravintolassa oli ihan kaikenikäisiä ja kokoisia seurueita viettämässä isänpäivää.

Suosittelen ravintolaa

Meidän koko perhe tykkäsi ravintola Kolmesta Kruunusta. Voin suositella ravintolaa, jos etsit hyvää ravintolaa Helsingistä.

Tästä pääset ravintolan Kolme kruunua nettisivuille lukemaan lisää. Nettisivuilta voit myös varata pöydän, suosittelen sen tekemään ainakin perjantai- ja lauantai-illoiksi. Ravintola on auki iltaisin, myös sunnuntaisin.

Lue myös:

ravintola Helsinki
Ihana ilta!

Rakkaudella,

Ida

perhe ravintolat ruoka-ja-juoma ystavat-ja-perhe
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *