Viimehetken parhaat joululahjat 2020 ja tekemistä joululomalle (Bookbeat alekoodi !)

Postauksessa kaupallisia mainoslinkkejä Nextory ja Bookbeat sivustoille, jotka merkitty *

Päivitys: Sain teille joulun alekoodin äänikirjoihin! Hyödynnä koodilla joulu30 tästä:*ilmainen 30 pv kokeilu Bookbeat äänikirjapalveluun! Ja nappaa parhaat äänikirjavinkit kuunteluun alempaa! Koodi voimassa 31.12 asti!

 Jos sinulla on vielä jokin lahja hankkimatta, on aineeton tai nopeasti valmistuva itsetehty lahja hyvä idea. Tässä minun paras aineeton ja itsetehty joululahja 2020. Näistä joululahjoista saat myös itsellesi tekemistä kotiin joululomalle itselle ja perheelle.

Jos sinulla on vielä jokin lahja hankkimatta, on aineeton tai nopeasti valmistuva itsetehty lahja hyvä idea

Rajattomasti kuunneltavaa -äänikirjat ja e-kirjat

Ääni- ja e-kirjapalveluissa voit tilata myös tietyksi ajaksi, esimerkiksi kuukaudeksi tai kolmeksi palvelun lahjaksi. Lahjan saaja saa siis lukea tai kuunnella mitä kirjoja haluaa. Itse olen kokeillut kaikkia äänikirjasovelluksia, tällä hetkellä kuuntelen kirjoja Nextoryn kautta. Äänikirjapalveluissa on myös perhetilejä, jossa voi olla monta käyttäjää. Palveluista löytyy paljon myös lastenkirjoja kuunneltavaksi ja e-kirjoina yhdessä luettavaksi. Eli tämä lahja sopii myös yhteiseksi lahjaksi koko perheelle tai pariskunnalle!

Äänikirjojen kuuntelu on kivaa lomalla vaikka käsitöitä tehdessä, ulkoillessa tai piirrellessä sekä tietysti loman automatkoilla. Me laitetaan äänikirjat aina kuulokkeisiin poikaystäväni kanssa kun aletaan siivota. Varmasti kuuntelen joululomalla äänikirjaa uunia pestessä (aika hoitaa asia!), ja olisi myös ihana aloittaa jokin äänikirja lomalla yhdessä poikaystäväni kanssa.

tekemistä joululomalle

joulu 2020
Riisipuuro maistuu joka vuosi!

Äänikirjojen kuuntelu on kivaa lomalla vaikka käsitöitä tehdessä, ulkoillessa tai piirrellessä sekä tietysti loman automatkoilla.

Vielä muutama vinkki äänikirjoista, jotka itse olen kuunnellut viimeaikoina ja joita voin suositella

  1. Nanna Karalahti: Armoa Arkeen -jos kirjaan tarttuminen tuntuu hankalalta, mutta hyvinvointi kiinnostaa, aloita tästä. Kirja etenee Podcast tyyliin ja Nanna haastattelee kirjassa hyvinvoinnin teemoilta eri ihmisiä
  2. Huotilainen & Moisala: Keskittymiskyvyn elvytysopas. Tätä kirjaa suosittelinkin edellisessä postauksessani sosiaalisen median ja puhelimen käytöstäni. Lue lisää täältä.
  3. Perttu Pölönen: Tulevaisuuden lukujärjestys. Pölönen on mieletön suomalainen nuori mies! Hän on Sibelius Akatemiasta valmistunut säveltäjä, joka voitti nuorten kansainvälisen tutkimuskilpailun ja on päässyt työskentelemään NASAn tutkimuskeskuksessa Kaliforniassa Signurality Univversity -ajatushautomossa. Perttu Pölönen tuntee teknologian mahdollisuudet keksijäpiireistä ja silti suhtautuu ihmisen mahdollisuuksiin kehittyvän teknologian keskellä positiivisuudella ja inhimillisiä taitoja syvästi arvostaen. En voi uskoa, millaisella viisaudella itseäni nuorempi alle 30-vuotias kertoo viisaudella tulevaisuuden taidoista, joihin meidän tulisi opetuksessa ja kasvatuksessa ja itsemme kehittämisessä keskittyä. Seuraavaksi aion kuunnella Perttu Pölösen uusimman ”Tulevaisuuden identiteetit”.
  4. Suurin niistä on Rakkaus -Marimekon Kirsi Paakkasen elämänkerta! Uskomaton nainen, en voi muuta sanoa. Elämän kerrat toimii äänikirjoina tosi hyvin. Ja tämä tarina oli tosi mielenkiintoinen henkilökuvaus, yritystarina ja naisia tsemppaava menestystarrina.
  5. Anne Brunila: Kuka olisi uskonut. Toinen, erilainen elämäntarina, jonka olemme poikaystäväni kanssa molemmat kuunnelleet. Annella on kokemusta monenlaisista yritysmaailman tärkeistä tehtävistä. Uratarinan rinnalla Anne kertoo koskettavasti erityistä tukea tarvitsevasta pojastaan, ja suhteestaan vaikeista mielenterveysongelmista kärisvän poikaystävänsä kanssa. Kirja muistuttaa siitä, kuinka jokaisella meillä on myös oma henkilökohtainen elämä ja sen ongelmat.

En voi uskoa, millaisella viisaudella itseäni nuorempi alle 30-vuotias kertoo viisaudella tulevaisuuden taidoista, joihin meidän tulisi opetuksessa ja kasvatuksessa ja itsemme kehittämisessä keskittyä.

*Tästä pääset tutustumaan Nextoryn äänikirjalahjaan tai uutena käyttäjän aloittamaan ilmaisen kokeilun joululomalle!

*Bookbeat äänikirjoihin 30 päivän ilmainen kokeilu alekoodilla joulu30 tästä

Itsetehty ruokalahja

Me teimme joululahjaksi perheillemme vähän itsetehtyjä herkkuja. Glögiä on yllättävän helppo tehdä myös itse, ja joulumausteiden keittelyn jälkeen koko koti tuoksuu varmasti ihanasti joululta! Perinteisten joulunamien lisäksi myös esimerkiksi mysli on kiva lahjaidea, sillä se säilyy ja siitä on iloa myös siinä kohtaa, kun joulusuklaat alkaa kyllästyttää. Me teimme myös siemennäkkäriä, josta tuli tosi hyvää!

Glögiä on yllättävän helppo tehdä myös itse, ja joulumausteiden keittelyn jälkeen koko koti tuoksuu varmasti ihanasti joululta!

Joulunruokalahjojen tekeminen oli meille poikaystäväni kanssa myös kivaa yhteistä tekemistä kotiin.Lasten kanssa onnistuu myös esimerkiksi pipareiden leipominen. Kannattaa kurkkailla inspiraatiota netistä.

joulu vinkit 2020

Inspiraatiota joulun ruokalahjoihin tai joulun helpot herkut itselle

Minun paras myslireseptini löytyy täältä.

K-ruokakauppojen ohjeet jouluherkuista ovat helppoja ja toimiviksi testattuja!

Lemppari leivonta blogini Annin Uunissa antaa ihania ideoita joulun ruokalahjoihin ja muihin jouluherkkuihin

Ruokalahjat ehtii tehdä yhden vapaapäivän aikana ja viedä vaikkapa naapurin tai mummin oven taakse. Toisaalta ajatelen, että tämän muistamisen voi hyvin toteuttaa myös joululomalla, kun on aikaa. Mysli tai leipä ilahduttaa ihan varmasti vähintään yhtä paljon myös välipäivinä tai uutena vuotena. Ja tietysti maistuvat myös itselle! Onneksi uunissa on korkea lämpötila, mutta muistathan huomioida erityisen hyvän hygienian itsetehtejä ruokalahjoja pakkaillessa.

joulu lahjat

Lue myös:

Helppoja neuleohjeita aloittelijalle

Mitä kotona voi tehdä? Tekemistä kotiin!

Lisää äänikirjasuosituksia ja vielä lisää hyviä äänikirjoja

Taitavampi voi tehdä myös joulukukka-asetelmat itse kuten äitini!

Nyt haluan toivottaa teille kaikille oikein ihanaa joulunodotusta ja rauhallista mieltä!

Rakkaudella,

Ida

perhe ostokset ruoka-ja-juoma kirjat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *