ajatuksia kuluneelta viikolta

IMG_5641.jpg

 

ajatuksia, tahtotiloja ja tilastoja kuluneelta viikolta. 

1 // ”enemmän itsestä” – oli blogihistoriani pidetyin postaus. kuinka hienoa. tunnen oloni jopa hieman typeräksi, kun en ole aiemmin hoksannut kirjoittaa asiasta. onhan se, kuka olen, aika merkittävä osa blogiani. 

2 //  myös kovaan suosioon kirinyt omakotitalon rakentamista koskeva postaus on ollut suksee. jos luitte postauksen, ette ylättyne siitä, että taas on mennyt kaikki uusiksi. joskin parempaan suuntaan – makuhuoneen spa-osasto alkaa pikkuhiljaa olla aika ihana. 

3 // juuri nyt bloggausinto ja elämäni siihen tarjoamat resurssit eivät kohtaa. kerrankin omaisin inspiraatiota jopa asukuvien kuvaamiseen, mutta olematon valo ja päivätyö ovat ylitsepääsemätön este haluilleni. tahtoisin myös kirjoittaa uusia reseptejä, ja kuvata kauniita annoksia. ja mikäli statistiikkaan on uskominen, ovat ruokajutut myös teidän lukijoiden suosikkeja. 

4 // savikurssin syyslukukausi on tulevan torstain pikkujoulukertaa vaille taputeltu. näiden kuuden viikon aikana olen työstänyt 10kg savilohkareeni yksinomaan lautasiksi ja kulhoiksi. aiemmin mainitsemani lusikat, lunastivat kaikki odotukset, ja olivat juuri niin epäkäytännöllisiä ja hauraita kun aavistelinkin. 

5  //  käsitöistä innostuneena, olen pedannut itselleni tulevalle vuodelle myös toisen uuden harrastuksen: puutyöt. Jyväskylään on avattu kaikille avoin verstas, josta löytyy opettajat sekä välineet kaikenlaiseen puun ja metallin työstämiseen. ensimmäisiksi töiksi aion tehdä liukuhihnalla linnunpönttöjä tonttimme puihin. pönttöjen malli (simppeli) ja väri (musta) on jo mietitty valmiiksi, ja tavoitteena on luoda tulevalle kotipihallemme verraton lintupopulaatio tintteineen ja sieppoineen. 

virkistävää viikonloppua ystävät, 

Tiiu Piret xx

 

IMG_5640 (1).jpg

IMG_5642.jpg

IMG_5644.jpg

 

Kommentit (2)
  1. Katja/Projektila
    4.12.2016, 08:25

    Teethän sitten meillekin pöntön kunhan saadaan joku puu tontille 😀

  2. Kuulostaa ihanalta! Ja mahtavaa, että oot innostunut tekemään itse. Mäkin tykkään savitöistä, puutyöt taas eivät ole itseäni varten, vaikka ajatuksen tasolla sekin olisi siistiä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *