viisi kertaa vihreää

Downloads52-003.jpg

 

vihreitä poimintoja viikkojeni varsilta. 

kotishalassa joogamatolle kiemurtelevat vihreät (Monkey Mask Monstera) antavat harjoitukselle oman ihanan tunnelmansa. ihan kuin sitä olisi yhtä, luonnon ja maailmankaikkeuden kanssa. sulassa sovussa tässä hetkessä. 

kotonani on uusi tulokas, valtaisa Hopeaköynnös (Satin Pothos), minkä vapauttaminen kovasti vieroksumani turvekepin ympäriltä vei lähes tunnin verran aikaa – hermoja sitäkin enemmän. tahdoin vapauttaa köynnöksen, koska kotonani saa vihreät rönsyillä. kasvaa vapaasti minne lystäävät. 

Peikonlehden (Monstera Deliciosajalustapilarille askartelin liimapuulevystä kauniin puutason samaan sävyyn talon muiden puupintojen kanssa. kevyt valkovahaus muutamaan kertaan, ja siinä kaikki. tässä on hyvä Peikonlehden paistatella kevätauringossa. 

kasvirintamalla koettu menetys – yksi suurista Tyräkeistäni (Euphoria) kuoli äkillisesti. uskon syyn olevan liiallinen talviajan kastelu, yhdistettynä liian suureen ruukkuun, missä multa ei pääse kuivumaan tarpeeksi nopeasti – yhtä kaikki lopputulos on kovin surullinen. juurrutusyritys osasta tyräkkiä on käynnissä mutta kovin huonolta näyttää. 

parsaa aamiaiseksi! oi kyllä. voiöljyseoksessa pannulla paistettu, ja suolalla ja pippurilla maustettu, parsa on täydellistä aamuruokaa. 

muoti trendit sisustus
Kommentit (3)
  1. Heh, ikänäkö vähän vaivaa ja luulin lautasella olevan kuollutta tyräkkiä 😉

  2. Hei mistä mahtaa olla noi sun kiva joogatrikoot?:)

    1. Stadiumista SOCin mallistosta 🙂 Ja ovat aivan ihastuttavat!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *