20 questions

Minnean muruja

Näin laiskana sunnuntaina on mukavaa ottaa rennosti, ja syödä eilisiltä juhlilta jääneitä herkkuja :) Taapero on saatu tainnutettua päiväunille, ja äidillä on hetki aikaa blogata. Bongasin tämän kivan 20 kysymystä kyselyn Elisan blogista ja koska postaus oli niin mielenkiintoinen ja hauska, päätin itsekin vastata näihin kysymyksiin. So here goes..

Nimeni on... Bloginimeni on Minnea. Minnea ei siis ole oikea nimeni, mutta koska en halua oikeaa nimeäni paljastaa, niin Minnealla mennään :)

Jotkut tosin kutsuvat minua… Tämä onkin kinkkinen, koska bloginimelläni ei ole lempinimeä :D Omasta nimestänikin on ajan saatossa väännetty tosi vähän lempinimiä.

Oon syntynyt… maaliskuussa 1982.

Pienenä olin varma, että minusta tulee… prinsessa :D

Kolme parasta piirrettä minussa on… uskollisuus, lempeys ja positiivisuus

Lähitulevaisuuden suunnitelmiini kuuluu… Työmatka Tampereelle, siskosten hemmotteluviikonloppu Helsingissä sekä vähän pidemmän ajan suunnitelmissa on työkuvan muuttuminen (ehkä mahdollisesti jopa työpaikan!).

Suosikkikaupunkini on… Lontoo <3 Lontoo tulee aina olemaan minulle tärkeä, koska se on ensimmäinen kaupunki, jossa sain koittaa omien siipieni kantamista kotoa poismuuttaessani. Lontoo symboloi minulle aina vapautta, nuoruutta ja avoimia mahdollisuuksia. Lontoossa tapasin myös mieheni.  Postauksen kuvat ovat toisesta sydämeni vieneestä kaupungista, New Yorkista vuodelta 2014.

Suosikkibiisini tällä hetkellä on… Apua. Kuuntelen paljon radiota, mutten kiinnitä biisien nimiin juurikaan huomiota. Sanotaan Alman Dye my Hair. Kotona cd-soittimessa (kyllä, olen vanhanaikainen :D) soi Adelen Hello -cd.

Suosikkiravintolani ja -ruokani siellä on… Jyväskylässä intialainen Shalimar ja chicken madras, Lontoossa Wagamama ja chilli chicken ramen. Nam!

Suosikkijuomani on… kuiva valkoviini ja kesällä Pimm`s kaikilla lisukkeilla.

Suosikkisarjani just nyt on… Vastaus on ehkä vähän tylsä, mutta katson tällä hetkellä Skamia, ja se on ihan huippu! 

Suosikkikosmetiikkatuotteeni tällä hetkellä on… NYXin nestemäinen mattahuulipuna Soft Matte lip cream sävyssä 19 cannes

Suosikkisovellus puhelimessani on… Instagram!

Mitä pakkaat mukaan matkalle? Nykyään melko hillitysti ja vähän. Muutaman asukokonaisuuden, joissa eri osat sopivat yhteen toistensa kanssa. Mieheni kanssa matkustaessa olen huomannut, että vähemmän on parempi.

Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe? Tätä ei nykyään tapahtdu enää koskaan, koska joko mies tai poika, tai molemmat, ovat aina kotona! Ah, jos saisin viikonlopun yksikseni, istuisin kotivaatteissa sohvalla tuijottamasaa sarjoja Netflixistä putkella tuntikausia. Tilaisin netistä pizzaa kotiin, ja söisin suklaata :D

Viimeisin sisustusostoksesi? Puuteriroosan väriset käsipyyhkeet vessaan.

Viimeisin Whatsapp-viesti? "Käykö, jos katon sen myöhemmin tänään?", lähetetty siskolle, joka tiedusteli mun tilinumeroa :)

Paras tapa tuhlata 50 euroa? En ole kovin tuhlaileva, mutta ehkä leffaan, illalliseen ulkona tai tyttöjen iltaan.

Bravuurini keittiössä? Kirsikkatomaatti-ilmakuivattu kinkku-mozzarella pizza

Perjantai-illan herkutteluja varten ostan kaupasta? Jos se ei ole edellä mainitun pizzan ainekset, niin tortilla-ainekset sekä tietty suklaata.

 

Oliko sulla samoja vastauksia? Linkkaa myös omat vastauksesi, jos olet tämän kyselyn tehnyt :)

Suloista sunnuntaita!

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Tässä postauksessa on omani - tosin ystäväkirjan muodossa, muuten samantyylinen. :-) Tälläisiä postauksia on usein kiva lukea, näistä saa enemmän irti itse bloggaajasta eli kuka hän on ja muutenkin vähän tyylisuuntaa. Tykkäsin tästä, Minnea (luulin että se on oikea nimesi, kaunis kun on!).<3

Minnea
Minnean muruja

Kiitos <3 Munkin mielestä näistä saa usein paremman kuvan ihmisestä kuin monista muista postauksesta.

Täytyypä käydä lukeen sun ystäväkirja :)

Nicola (Ei varmistettu) http://leontinenicola.blogspot.fi/?m=1

Voisi itsekkin tehdä tällaisen omaan blogiini. Kertoo kyllä todella hyvin kirjoittajasta. :)

Minnea
Minnean muruja

Joo, nää on kivoja! Tee vaan säkin!

MINI-blogi (Ei varmistettu) http://elinamaista.blogspot.fi

Kiva postaus ja kivat kuvat! Pakko oli googlettaa mikä ihmeen juoma on Pimm´s ;)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Pimm`s on ihanan raikas kesäjuoma! 

hannamariavv (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Lontoo on kyllä ihan best! Päästäänkin sinne miehen kanssa taas uutena vuotena, ite olen käynyt aiemmin kerran mutta mies ei vielä koskaan joten pääsen käyttämään tietouttani ihan 6-0! :D

hanna
www.hannamariav.com

Minnea
Minnean muruja

Joku on joskus sanonur (en jaksa googlettaa), että se joka on kyllästynyt Lontooseen, on kyllästynyt elämään. Lontoossa on niin paljon nähtävää, että sinne voisi matkustaa vaikka joka vuosi :)

Huippua reissua teille! Mekin olemme menossa kesälomalla piipahtamaan Lontoossa.

Juulia S. (Ei varmistettu) http://juuliasallinen.blogspot.fi/

Kiva postaus! Mä oon ollut Lontoossa 16-vuotiaana, jolloin (usko tai älä) en pitänyt kaupungista yhtään, ja vannoin etten matkusta sinne enää ikinä uudelleen. Näin 10 vuoden jälkeen olisi kyllä mielenkiintoista reissata sinne uudestaan ja katsoa, muuttuuko mieli yhtään. :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.