Batman synttärit

Lauantaina meillä juhlittiin rakasta 4-vuotiasta hurjilla Batman-teemaisilla synttäreillä. Legot, ja eteenkin Batman-legot ovat tällä hetkellä pojan sydäntä lähellä, ja hän toivoikin Lego Batman synttäreitä jo hyvissä ajoin. Pienellä vaivalla ja askartelulla saimme hauskat lastenjuhlat.

Nämä olivat poikani ensimmäiset kaverisynttärit. Kuusi metrin mittaista lasta juoksemassa sokerihumalassa ympäri asuntoa oli sen verran vauhdikas kokemus, että ehkä ensi vuonna harkitsemme Hop Lop-synttäreitä.Batman-teeman kulmakiviä oli Batman-kakun lisäksi papreiset lautaset.Batman-viirin teimme yhdessä pojan kanssa. Ostin Flying Tigerista muovisen viirin, ja tulostin netistä Lego Batman hahmoja, joita leikkasimme ja liimasimme viiriin. Hieno viirimme sai paljon ihasteluja. Yli jääneet Batman kuvat käytimme juhlien ainoaan ohjelmanumeroon, Batman-aarrejahtiin.

Ostin Tigeristä myös pieniä supersankari paperipusseja, joihin piilotin muutaman karkin sekä alesta löydetyt Lego minifigure-hahmot. Pojan huoneeseen piilotin aarrepussukat ja piilojen merkiksi asetin aina yhden Batman-kuvan. Batman-aarejahti oli hitti lasten keskuudessa. Seurueen pienin tosin otti ohjeet kirjaimellisesti, ja etsi (ja keräsi) vain kaikki Batman-kuvat 😀Jo perinteeksi muodostunut numeropallo.Tilasimme kakun Hannan kakuilta, sillä olimme jo viime vuonna niin tyytyväisiä Salama McQueen kakkuun. Suklaakakku vadelma-valilijamoussella maistui taivaalliselta. Ja mikä tärkeintä, Batman oli hyvin edustettuna kakussa. 15 hengen kakku riitti mainiosti 16 hengen porukallemme. Sitä jäi jopa vähän seuraavan päivän herkutteluun. Kakun kaveriksi tilasin myös Batman-keksejä. Samoin kuin viime vuonna, sain kakusta alennusta bloginäkyvyyttä vastaan.

Mietimme, mistä lapset tykkäisivät, ja päädyimme lihapasteijatyyppisiin sausage rollseihin sekä pizzapalasiin. Tarjolla oli myös väriteemaan sopivia karkkeja eli lakuja sekä jelly beansejä. Poika valitsi kaupasta autonmallisia keksejä, ja mies teki omia suosikkejaan ginger crunch-keksejä. Kattaus tuntui sopivalta. Varsinkin sausage rollsit saivat kiitosta.

Arvatenkin synttärilahjoista löytyi legoja. Poika oli riemuissaan kavereista sekä koko synttäreistä. Ja sehän toki on kaikkein tärkeintä. Oli ihanaa seurata, kuinka hän nautti siitä, että kaverit olivat meillä juhlimassa hänen kanssaan. Koko viikonloppu sekä tämä alkuviikko meillä on koottu ja leikitty lahjaksi saaduilla legoilla 🙂 Niistä riittää iloa pitkäksi aikaa.

Minkälaisia kaverisynttäreitä teillä on järjestetty? Oletteko raskineet panostaa Hop Lop- synttäreihin?

Kivaa keskiviikkoa! Näitä kuvia katsellessa alkoi tekemään mieli kakkua 😀

*Batman-kakusta ja -kekseistä saatu alennus näkyvyyttä vastaan

perhe tapahtumat-ja-juhlat lasten-tyyli ruoka-ja-juoma
Kommentit (4)
 1. Meillä oli just pari viikkoa sitten veljenpojan 4v-synttärit, jotka myös meni Batman-teemalla ja lahjojen joukossa oli todella paljon legoja! Hauska, miten samanikäisillä on niin samanlaiset mielenkiinnon kohteet 🙂

 2. MINI-blogi/Elina
  3.4.2019, 10:37

  Meillä oli viime vuonna ekat kaverisynttärit kun tyttö täytti 6v ja poika 4v ja ihan kotoan pidettiin juhlat. Tänä vuonna myös juhlitaan molempien kaverisynttärit kotona, mulla on just blogissa postaus meidän tytön 7v juhlien suunnittelusta.

  1. MINI-blogi/Elina
   3.4.2019, 10:38

   Meillä oli viime vuonna ekat kaverisynttärit, kun tyttö täytti 6v ja poika 4v ja ihan kotona pidettiin juhlat. Tänä vuonna myös juhlitaan molempien kaverisynttärit kotona, mulla on just blogissa postaus meidän tytön 7v juhlien suunnittelusta.

   http://elinamaista.blogspot.com/

   1. Kävin lukemassa, ja tosi kivoilta näyttää teidän 7-veen suunnitelmat! Ihanan hempeitä sävyjä! Mukavia synttäreitä teille!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *