Bette Box - helmikuu 2018

Minnean muruja

Okei, jos olisin vain sulkenut silmäni houkutuksilta, ja marssinut hakemaan oman Bette Boxini, kun sain saapumisilmoituksen, olisin todennäköisesti ollut hyvin tyytyväinen tilaaja! Värikäs boxi täynnä mielenkiintoisia tuotteita! Mutta! En malttanut olla kurkkimatta Kirsikan ja Kirsihanneleen postauksia ennen boxini hakemista. Virhe!!!

Haltioiduin nähdessäni heidän postauksensa! Ehdinkin siis innostua täysikokoisesta shampoosta ja hoitoaineesta sekä Lumenen uutuussarja Harmonian turvenaamiosta! Jes jes jes! Voitte siten kuvitella ilmeeni, kun omasta boxistani paljastuikin eri tuotteita!

Amika Perk Up kuivashampoo (Ovh. 27,90€/232,5ml)

Riisintärkkelystäsisältävä kuivashampoon luvataan poistavan hiuksista rasvaisuutta ja epäpuhtauksia. Tuote lupaa antaa ilmavuutta ja lupaa raikastaa hiusten tuksun. Uskon, että tämä hehkutettu tuote on hyvä, ja testaankin sitä mielelläni, mutta olen silti hieman katkera, etten päässyt testaamaan mielenkiintoista hoitoainetta, johon ehdin jo silmäni iskeä!

Bio2you Ravitseva 24h tyrnivoide Pantenolilla(ovh 29,70€/50ml)

"Nopeasti imeytyvä, kosteuttava, rauhoittava ja ravitseva hoitovoide antaa erittäin vahvan antioksidanttisuojan iholle. Voide hoitaa ja uudistaa ihoa. Se parantaa ihon kuntoa, tasapainottaa pH:ta ja muuttaa kuivan ja hilseilevän ihon samettisen pehmeäksi ja hyvinvoivaksi. Iho kykenee säilyttämään sille annetun kosteuden ja pystyy paremmin suojautumaan ulkoisilta, ihoa ärsyttäviltä tekijöiltä." 
Bio2you on itselleni ihan uusi tuttavuus, ja tästä tuotteesta olen todella innoissani. Purkki muistuttaa enemmän hiustenhoitoainetta kuin kasvorasvaa, mutta ei anneta sen häiritä. Tuoksuu miellyttävältä!

Carmex Classic Huulivoide(ovh 2,55€/7,5g)

Huulivoiteen luvataan hoitavan kuivia ja halkeilevia huulia nopeasti ja tehokkaasti sekä antavan pitkäkestoisen suojan.  Tämä on boxin turhin tuote itselleni, sillä en pidä tämäntyyppisistä huulivoiteista, joita levitetään sormella.

Lumene Sisu syväpuhditava naamio (Ovh. 28,90€/75ml)

Puhdistava ja ihon sileäksi jättävä naamio sisältää pohjoisen ainesosia, kuten karpaloa, lähdevettä sekä tehokkaita männynkaarna- ja kuusenoksatyviuutteita. Tämä tuote on itselleni tuttu, ja erittäin hyväksi havaittu, kuten aikaisemmassa hehkutuspostauksessa kirjoitinkin. Sain tuotteen myös Lumenen joulukalenterista, joten näitä löytyy kotoa jo kaksin kappalein. Toki tuote tulee käytettyä, mutta olisin niin paljon mielummin ottanut sen Harmonia-sarjan turvenaamion testiin! Nyyh! En tunnu pääsevän tästä nyt yli :D

Herbina Gloss&Shine Kosteuttava shampoo(ovh 3€/200ml)

"Kosteuttava shampoo pesee hiukset hellävaraisesti ja tekee niistä terveen ja luonnollisen näköiset. Shampoon luvatan antavan tehokkaasti kiiltoa ja kosteutta.  Kotimainen shampoo valmistetaan Itä-Suomessa Heinävedellä." Tuoksu on hurmaava, ja tykkään kovasti Herbinan uudistuksesta! Shampoo on minulle aina iloinen löytö boxista, joten tästä olen innoissani!

EXTRANA: RFSU Sense Me Oh Yes! Stimuloiva intiimigeeli (ovh 9,90€/40ml, boxissa 10ml koko) Mentos Sour fruits pastillit

"Stimuloiva vesipohjainen geeli lisää naisen nautintoa. Hellävaraisen tuotteen sisältämät L-arginiini, ornitiini ja brasilialainen ginseng voivat vilkastuttaa verenkiertoa, ja siten lisätä naisen nautintoa ja tuntoherkkyyttä." Hauskan kuuloinen tuote, joka menee testiin ;)
 
Mentos on kiva lisä värikkääseen boxiin, ja annankin ne miehelleni, sillä hän on kirpeiden karkkien ystävä :)

Kaiken kaikkiaan helmikuun boxi oli loistava, ja kunhan pääsen pettymyksestäni yli, pääsen jännityksellä testaamaan tuotteita. Shampoota käytin jo eilen, ja käyttökokemus oli hyvä, joskaan ei loistava!

Ensi kuun boxissa kerrotaan olevan täysikokoinen ihonhoitotuote tunnetulta brändiltä, klassikkotuote, lisää Lumenea (jes) sekä Manna Kadarin uutuusmeikkituote! Vaikuttaa oikein lupaavalta, eikö? Oman boxin pääset tilaamaan täältä!

Mitä sinä tykkäsit helmikuun boxista? Mitä tuotteita sait?

Leppoisaa lauantaita! Me lähdemme tänään pulkkamäkeen, ja laskiaispulliakin meinasin ostaa :)

 

*sisältää mainoslinkkejä

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Voi hitsi, sä sait tuon boxin...mulle olisi ollut kanssa pettymys. Miten esim. pikku pullo kuivashampoota voi korvata ison täysikokoisen hoitoaineen? Ei ymmärrä...

Minnea
Minnean muruja

Niin, no hinnallisesti ne kai oli samaa luokkaa, mutta harmittaa silti!

Kirsikka W.

Lohdutukseksi voin sanoa, että ainakaan omiin hiuksiini se hoitoaine ei toiminut sitten yhtään :( Ei silottanut, selvittänyt, tuonut kiiltoa tai kosteuttanut sitten yhtään. Hiukset on nyt käytön jälkeen ihan solmussa, eikä harjaamisestakaan tule oikein mitään. Pakko laittaa tänään joku hiusnaamio päähän, jotta nämä saa selvitettyä. Toivottavasti avokki edes kelpuuttaa tuon hoitsikan käyttöönsä!

Minnea
Minnean muruja

Kyllä tämä vähän lohduttaa(hihii), vaikka toki en toivo, että kyseinen tuote olisi huono!

Joku (Ei varmistettu)

Sivuhuomautuksena! Viljelet aika paljon huutomerkkejä! En suosittele! ;)

Minnea
Minnean muruja

Ihan totta! Lupaan parantaa tapani ;)

Hellllu (Ei varmistettu)

Mäki sain saman boksin sun kans ja pettymys oli valtava, ku oli ehtinyt jo muiden bokseja (ja mm. täyskokosta hoitoainetta) ihailemaan.. Tuntuu epäreilulta, kun hoitoaine oli hinnaltaan 15e ja kuivashampoolle jää laskettuna hinnaksi n.5e :( laitoinkin tästä eriarvoisuudesta palautetta ja sain vastaukseksi vaihtoehtoisten tuotteiden hintaeron olleen suunniteltu juttu, sillä toisen boksin saivat pitkään boksia tilanneet.

Minnea
Minnean muruja

Ai, se johtuikin siis siitä! Luulin, että boxeja vain oli kahdenlaisia. Harmi juttu kyllä tuo pettymys :/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.