Bette Box ja Goodiebox yhdistyvät!

Viime päivien suuri uutinen kauneusboxien rintamalla on kotimaisen suosikin Bette Boxin yhdistyminen Tanskasta alunperin kotoisin olevan Goodieboxin kanssa. Oletko jo tärmännyt tähän uutiseen? Bette Boxista tulee ensi kuussa Goodiebox.

Tämä uutinen aiheutti ensin itsessäni harmistuksen tunteita, sillä Bette Box on minusta ollut niin toimiva konsepti, tuttu ja turvallinen. Olen tykännyt boxin edullisesta hinnasta muihin kauneusboxeihin verrattuna, ja lisäksi Bette on sisältänyt paljon kotimaisia tuttuja tuotemerkkejä, kuten Lumenea. Kotimaisuus on ilahduttanut. Betten tuotteet ovat yleensä olleet myös hyviä ja käytännönläheisiä tällaiselle kosmetiikkanoviisille. 

Niimpä tämä uutinen herätti huolta. Goodiebox ei ole minulle juurikaan tuttu, ja ne kuvat, joita olen boxien sisällöistä nähnyt, ovat vaikuttaneet itselleni vierailta niin merkkien kuin tuotteiden käyttötarkoituksenkin osalta. Lisäksi Goodiebox on Betteä kalliimpi. En tiedä, haluanko maksaa tulevaisuudessa 24,95 euroa kuukaudessa Betten 18,90 euron sijasta. Olen nimittäin yleensä tilannut Betten jollain alennuskoodilla, ja saanut sen edullisemmin kuin 18,90 eurolla. 25 euroa kuukaudessa alkaa olla jo kipurajalla. Raskinko maksaa niin paljon joka kuukausi? Ehkä pieni määräaikainen tilaus silloin tällöin?

Toki Goodieboxin sisältökin on arvokkaampi kuin Bette Boxin. Ja voi toki olla, että Goodieboxissa saisi oikeasti normaalikokoisia tuotteita Betten ikuisten näytekokojen tilalta. Goodieboxin sivuilla kerrotaan, että jokaisen boxin arvo on vähintään 75 euroa. Usein arvo on jopa yli 100 euroa! Tämä kuulostaa kyllä houkuttelevalta! Goodiebox saattaa oikeasti olla hintansa arvoinen! Toisaalta mietin, onko Goodiebox jo jopa liian arvokas joka kuukausi ostettavaksi? Tarvitsenko 75 eurolla uutta kosmetiikkaa joka kuukausi?Goodieboxin sivut ovat ainakin omaan silmään (ja Bette Boxin selkeisiin sivuihin tottuneelle) hieman sekavat. Selkeä valikko puuttuu. Iso etusivulla pyörivä video on hieman ärsyttävä. Täytyy klikkailla aikansa ennen kuin löytää tiedon siitä, mikä Goodiebox on, mitä se maksaa ja miten sen voi tilata. Mitä sinä tykkäät Goodieboxin sivuista?

Tätä uutista täytyy siis hetken aikaa sulatella. Bette Boxin Facebook-sivuilla luvataan, että uudessa Goodieboxissa tullaan näkemään myös kotimaisia tuotteita, ja että nykyinen Goodiebox siis uudistuu tässä samalla. Bette kertoo, että uudistuksen myötä helmikuusta alkaen boxin tuotemerkkien valikoima lisääntyy, tuotteiden arvo nousee, ja boxissa tullaan näkemään enemmän täysikokoisia tuotteita. Hurraa sille!

Sen verran utelias olen, että tätä täytyy varmasti ainakin testata! Kokeilla, mitä uusi Goodiebox tuo tullessaan.

Jos haluat tilata testiin uudistuneen Goodieboxin, niin tilauksen pääset tekemään täällä*!

Onko tämä muutos herättänyt sinussa jotain tunteita? Onko Goodiebox jo tuttu? Kuulisin mielelläni kokemuksia Goodieboxin tilanneilta! Oletko tykännyt boxista?

Mukavaa loppiaista ja ”sunnuntailta tuntuvaa” maanantaita!

*mainoslinkki

Kommentit (7)
  1. No mie kyllä kans ajattelin nyt tilata sen uuden Goodieboxin. Kaikki sitä niin kehuu.

  2. Lisa-Mariette
    7.1.2020, 10:52

    Bette boxista kerrottiin sähköpostiini tulleessa viestissä, että uudessa Goodieboxissa hinta olisi kuitenkin edelleenkin sama, kuin Bettessäkin, mutta kuinka kauan?

    1. Mietin ihan samaa! Tästä ei ole tarkemmin informoitu. Luulen, ettei pysy ikuisuuksia samana, mutta toivotaan, että ainakin jonkin aikaa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *