Black friday kauneustärpit!

Minnean muruja

Hei!

Tulin vinkkaamaan teille vielä muutamat kivat kauneusaiheiset Black Fridayn aletärpit!

Loistavaksi palveluksi toteamani Glamlin tarjoaa nyt mukavaa diiliä, jossa 120 euron palvelun saa 100 eurolla! Nyt kannattaa siis lähteä palvelua testaamaan, jos henkilökohtainen kauneuspalvelu kiinnostaa! Tarjous on voimassa vain tänään 24.11.2017!

Oman Glamlin-tilaukseni ehdin jo tehdä ennen tätä tarjousta, mutta jos kaipaat apuja esimerkiksi pikkujoulumeikkiin, ihonhoitoon, tai vaikka juuri oikeiden meikkipohjatuotteiden valintaan(kuten minä), niin ota Glamliniin yhteys, ja anna heidän tehdä taikojaan! En voi muuta kuin suositella! Omasta paketistani kirjoittelen sitten lisää, kun se saapuu :)

Bette Boxilla on myös black weekend tarjous, joka on voimassa koko viikonlopun eli 24.-27.11.2017. Mukavan 20% alennuksen koko tilauksesta saa alekoodilla blackweekend.

Oma tilaukseni päättyi nyt marraskuun boxiin (joka oli ihan huippu boxi), ja tilauksen jatko oli vielä vähän harkinnassa. Mutta innostuin tämän alekoodin seurauksena tilaamaan jatkoa tälle kivalle ylläriboxille! Tässähän on myös aika mukava ja edullinen joululahjaidea kauneudesta kiinnostuneelle! Tilasimme siskoni kanssa äidillemme Bette Boxin äitienpäivälahjaksi, ja lahja sai kovasti ihastusta ja kiitosta :)

 

Aijotko tehdä black friday ostoksia? Mitkä on sun parhaat tärpit?

 

*sisältää mainoslinkkejä

 

 

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.