Blogijoulukalenteri – toinen luukku!

Jouluinen ilottelu jatkukoon! On blogijoulukalenterin toisen luukun aika! Kylläpä viikko hurahti ohi nopeasti! Kiitos kaikille ensimmäisen luukun arvontaan osallistuneille! Teitä oli sekä blogissa, että instassa huikea määrä 🙂

Toisesta luukusta paljastuu klassikkokosmetiikkabrändin, MAC Cosmeticsin lahjapussi! Mutta tällä kertaa pidänkin teitä jännityksessä, sillä en paljasta, mitä tuotteita lahjapussi sisältää! Kuvan huulipuna ei siis ole osa palkintoa, vaan on omani, ja vain kuvausrekvisiittana 😀MAC-Cosmetics.jpg

kosmetiikkajoulukalenteri-arvonta.jpg

Ja jotta ei tarvitse ihan sikaa säkissä ostaa, niin paljastan, että tämä upea lahjapussi sisältää viisi laadukasta MACin meikkituotetta! Sisällä on joulun ja loppuvuoden juhliin sopivia meikkituotteita, joilla saa säihkettä ja glamouria juhlatyyliin! Ja kerrottakoon vielä, että lahjapussin tuotteiden arvo on yli sata euroa! Varsin mukava paketti siis luvassa!

MAC Cosmetics saapui tänne Jyväskylän Sokokselle nyt syksyllä, ja pääsin blogin kautta tuotteita ihastelemaan! Tutustumisen huipensi upea meikki, jonka MACin asiantunteva make up artisti minulle loihti samalla, kun kertoi, mitkä tuotteet ja sävyt sopivat minulle!

mac-meikki.jpg

Olin niin tyytyväinen meikkiin, että menen ehdottomasti uudelleenkin MACin ammattilaisten meikattavaksi, kun seuraava juhla tai muu hienompi tilaisuus tulee!

meikki-arvonta.jpgMitä arvelet lahjapussista löytyvän?

mac.jpg

mac-arvonta.jpg

Onko MAC merkkinä sulle tuttu? Löytyykö sieltä MACin nimeen vannovia?

Osallistu MAC Cosmetics-lahjapussin arvontaan jättämällä kommentti tähän postaukseen 14.12.2017 klo 23.59 mennessä. 

Toisen arvan saa seuraamalla instassa @minneanmuruja ja tägäämällä kaverin arvontakuvaan.

Onnekas voittaja paljastetaan seuraavan luukun lopussa 15.12.2017! Ja olen toki voittajaan yhteydessä, joten toimiva sähköpostiosoite on tärkeä!

Superisti onnea arvontaan ja mukavaa viikonloppua!

 

Ja rumpujen pärinää…..ensimmäisen luukun voittaja on @karoliinamatilda! Onnea!

 

*Osa lahjapussin tuotteista saatu PR-lahjana

Kommentit (92)
  1. Ei ole minulle tuttu merkki joten olisi mukava kokeilla.

  2. Yhdellä arvalla osallistun. MACin tuotteet ei ole itselle tuttuja, mutta ystävien on kehunut niitä kovasti, joten kova halu olisi päästä kokeilemaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *