Haaveasu – harmaan sävyjä ja viininpunaista

Sallinetteko hieman haaveilua näin viikon aluksi? Pehmeä lasku uuteen viikkoon! Täältä sohvan pohjalta on hyvä vedellä kuumaa juomaa ja kerätä kollaasiin kauniita asioita, jotka pukisi päälleen, jos saisi valita päälle mitä vain, ja jos ei olisi flunssan vuoksi kahlittuna kotiin.

Harmaa miellyttää silmää aina, mutta syksyisin siihen on ihanaa yhdistää viininpunaista, vanhaa roosaa ja petrooliakin. Tänään haluaisin saapastella toimistolle naisellisessa harmaassa mekossa, mustat saappaat jalassa, hauska huopainen hattu päässä, ja päälimmäisenä lämmittämässä tuo jumalaisen kaunis Ted Bakerin syvän viininpunainen villakangastakki! Olen hypistellyt tuota takkia Sokkarilla, ja jos hintalappu ei pyörryttäisi, niin olisin jo vienyt takin kotiin.

891e7389-ad76-4720-8cb5-0e752fc3f873.png891e7389-ad76-4720-8cb5-0e752fc3f873.pngTED BAKER NAISTEN HATTU, ADABEL POM POM HAT | VILA TRIKOOMEKKO, VITINNY NEW DRESS | TED BAKER VILLAKANGASTAKKI, KIKIIE | CALVIN KLEIN ACC NAISTEN LAUKKU | Saappaat Timberland SAVIN HILL BUCKLE GORE TALL | S.T.I PITKÄ HUIVI, VALDA |

Koko komeuden kruunaisin hempeällä huivilla, joka kokoaisi yhteen asun sävyt. Minulta muuten löytyy tuo Vilan raidallinen trikoomekko musta-keltaisena, ja taskuilla. Ostin sen viime syksynä, ja se sai silloin paljon käyttöä, mutta kevään tullen se on jäänyt kaappiin. On nimittäin melko syksyisen värinen. Nyt kuitenkin kaivoin sen kaapin perältä taas käyttöön.

Haaveasuissa on ihanaa se, että voi kuvitella itsellensä näiden kauniiden vaatteiden lisäksi täydellisen syksyisen meikin sekä kupariset kutrit, jotka ovat täydellisillä laineilla. Arvokkaana ja itseeni tyytyväisenä tepastelisin menemään muiden huokaillessa ihastuksesta.

Todellisuus on kuitenkin toinen. Nenä punoittaa niistämisestä, peilistä katsoo väsynyt kolmevitonen, jonka hiukset hampsottaa maantienharmaina (ja naama on samaa sävyä). Haaveasun kengät tuskin mahtuisivat pohkeista, hauska hattu jättäisi korvat kylmiksi, eikä takkikaan istuisi pyöreälle vartalolle. Mutta onneksi aina voi haaveilla, ja kääntää Adelen Rolling in the Deep:iä lujemmalle. Kyllä tästä flunssamuijasta vielä asennetta ainakin löytyy.

Mitä sinä haluaisit tänään laittaa päälle, jos voisit valita mitä vain? Innostutko harmaan ja viininpunaisen yhdistelmästä?

 Kivaa viikkoa!  *sisältää mainoslinkkejä

Kommentit (7)
  1. Kiva kollaasi! 😀 Minä pidän paljon harmaita vaatteita mutta yhdistelen niitä yleensä kirkkaisiin väreihin, kuten keltaiseen tai sähkönsiniseen. Vasta tänä syksynä olen ensimmäistä kertaa lämmennyt viininpunaiseen! Minäkin haaveilen tällä hetkellä kunnollisista mustista nahkasaappaista. Toivon todella, että löytäisin sellaiset pian <3

  2. Saappaat + mekko -yhdistelmä vetoaa muhun kovasti tällä hetkellä, haluaisin kovasti investoida saappaisiin mutta jotenkin en usko, että mulla tulisi niitä oikeasti käytettyä. 

    Parane pian! Flunssan kourissa itsekin tällä hetkellä, ilmeisimmin sitä on paljon liikenteessä.

    1. Mulla tulisi varmasti käytettyä, mutta nättejä saappaita, jotka menis mulle pohkeista, on hankala löytää :/

      Kiitos, paranemisia myös sulle <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *