Haaveasu: puuterista roosaa ja haaleaa harmaata

Leppoisaa sunnuntaita! Istun tässä hymy korvissa Pendoliinossa, ja haaveilen keväästä. Olo on väsynyt, mutta onnellinen ihanan tyttöjen viikonlopun jäljiltä. Eilinen illallinen Brondassa oli loistava kaikkine ruokalajeineen ja ajatuksella valittuine viineineen. Ystävistä puhumattakaan! Good food, great friends! Oletko käynyt Brondassa?

Auringonsäteet kasvoillani kävin Lindexillä ihastelemassa kevätuutuuksia. Olen ihan hurahtanut tuohon puuterinsävyiseen roosaan. Bongasin Lindexillä tuon taivaallisen kauniin bomber-takin. En yleensä välitä pusakkamallisista takeista, joten vähän yllätin itseni, kun tuota takkia sovitin. Takki sai (ainakin vielä) jäädä kauppaan, mutta tuon ylisöpön pienen laukun ostin! Se on hurmaava!

Tein pienen kollaasin haaveasustani. Tänä keväänä olisi ihana pukeutua hempeisiin sävyihin ja yhdistää niitä harmaaseen sekä metallin sävyihin. 

pixlr.jpg

Kollaasin kuvat: Lindex 

4736321_350_A.jpg

a841c054-264e-4628-90ef-90ba5d0cee78.pngKengät Lacoste CARNABY EVO 117 3 |

 

Mitä sanot? Iskeekö hempeät sävyt ja eteenkin tuo puuteriroosa? Mistä sun  päivän haaveasu koostuisi?

  *sisältää mainoslinkin

Kommentit (2)
  1. Katja_optimismia
    22.2.2017, 14:52

    Roosa iskee aina, hukumme siihen kolmen naisen myötä. 😀 Tuo takki ei omasta mielestäni ole ollenkaan takki, on niin ohut ja silkkinen, vaan käytän itse puserona toppatakin alla tällä hetkellä. 🙂 En voi kuvitella milloin se menisi takkina Suomessa, ehkä heinäkuussa. 😀

    1. Heh, voin kuvitella sen roosan määrän teidän taloudessa 😀 Itse saan olla talon ainoa prinsessa, kun mulla on nuo kaksi miestä.

      Täytyy käydä ehkä vielä uudelleen kokeilemassa tuota bomberia. Tosin en tiedä osaanko olla noin hempeässä takissa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *