Haaveasu: Suomipop festariasu

”Kyllä täällä, kyllä täällä, tarkenee!” laulelee poikani legoleikkien lomassa. Olen viime aikoina popittanut JVG:tä ja muita Suomipop festereilla esiintyviä artisteja kotona. Ja poika laulaa mukana 🙂

Tällä viikolla juhlitaan taas Jyväskylässä Suomipop festareita. Viime vuonna kävin ensimmäistä kertaa ikinä Suomipopeilla, ja tykkäsin niin paljon, että tänä vuonna on päästävä uudestaan! Toisin kuin viime kesänä, sää ei tunnu hellivän meitä tänä kesänä. Kesäisemmistä keleistä  ja täydellisestä festariasusta saa kuitenkin aina haaveilla. Ja tämä sateinen maanantai on juuri sopiva pieneen haaveiluun.

En ole vielä päättänyt, mitä laitan viikonlopun festareille päälle, mutta kokosin haaveasun täydellisestä festarilookista. Ehkä omasta vaatekaapista löytyy jotain vastaavaa.Haaveideni festariasu sisältää luottovärejä (kuten turkoosia) ja hieman boheemia rokahtavaa fiilistä. Toivotaan, ettei festariasu todellisuudessa ole sadetakki, lämpimät housut ja kumpparit 🙂Mori Collective Ariel Midi Dress // SoWhat nilkkurit // Butonidesign Sirkus -korvikset

Mori Collectiven yksinkertainen turkoosi mekko on edestä hyvin simppeli. Juju piileekin mekon selkäpuolella. Pieni kaistale paljasta selkää näyttää kauniilta ja viileältä. Mekon kaveriksi laittaisin rokahtavat mustat maiharit. Maiharit ovat festareilla käytännölliset, sillä maa saattaa olla märkä tai muuten todella töhnäinen. Ei siis kannata laittaa vaaleimpia kangaskenkiä.

Asu on itsessään mutkaton, joten se kaipaa näyttäviä korviksia sekä boheemia kampausta. Butonidesignin hauskanmalliset kookkaat korvikset olisivat omiaan tähän asuun. Iso nuttura tai letkeä lettikampaus kruunaa lookin. Ehkä jopa hieman glitteriä meikkiin tuomaan pilkettä silmäkulmaan.

Omasta vaatekaapista festariasuksi kelpaisi ainakin Lindexin hempeä maksimekko, groovaava haalari sekä olkaimeton mekko. Onneksi tässä on melkein viikko aikaa miettiä festariasua.

Oletko sinä menossa Suomipopeille tai muille festereille tänä kesänä? Mitä laitat päälle?

Mukavaa maantaita!

Psst! Arvon ihan kohta kesäarvonnan voittajan! Nyt kannattaa tarkkailla sähköpostiaan/instaviestejään!

*sisältää mainoslinkkejä

muoti paivan-tyyli trendit
Kommentit (2)
  1. Hei! Multa löytyy tää mekko mustana. Vois laittaa lauantain Suomipoppiin, kiitos ideasta. 😉

    http://www.randomilla.com

    1. Oih, laita ihmeessä! Tää on niin kiva!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *