Haaveasu: Ystävänpäivän treffit!

Hattaraista ystävänpäivää teille kaikille! Toivon, että vietätte tämän päivän niinkuin parhaaksi näette, ystäviä, puolisoa tai läheisiä muistaen. Tai sitten koko päivän ohittamalla. Tuntui ikävältä lukea ystävänpäivän arvonnan kommenteista, että useampikin koki ystävänpäivän ahdistavaksi, koska oli yksinäinen! Ystävänpäivän pitäisi olla iloinen asia, ei muistutus siitä, ettei ystäviä tai puolisoa ole. Toivoisinkin, että päivä voisi olla muistutus siitä, että läheisiään ei saa pitää itsestäänselvänä, ja että (ystävyys)suhteita kannattaa vaalia.

Myönnän, etten itsekään ole aina se paras ystävä, ja joskus yhteydenpito arjen pyörteissä saattaa jäädä, vaikka toinen ajatuksissa usein olisikin. Työt, perhe ja harrastukset vievät energiat ja mehut, ja iltaisin kaatuu raatona sänkyyn. Pitäisi ottaa useammin puhelin käteen, ja somen sijasta naputella tuttu numero, ja ihan vanhanaikaisesti soittaa ystäville. Myönnän myös, etten ole lähettänyt tänä(kään) vuonna ystävänpäiväkortteja, vaikka aikaisemmin lähetin niitä ahkerasti.

Ystävänpäivää emme puolison kanssa tänään juhlista sen kummemmin, mutta viime lauantaina kävimme kahdestaan syömässä. Pienet kahdenkeskiset hetket tekevät niin hyvää! Näette myöhemmin, mitä minulla oli noilla ”ystävänpäivän” treffeillä päällä, mutta nyt intouduin haaveilemaan raikkaasta raidallisesta röyhelöpaidasta sekä vaaleista farkuista. Keväisin tekee mieli vaihtaa tumma denim vaaleampaan!
ystävänpäivänasu.jpgröyhelöpaita  vaaleat farkut // punainen huulipuna // helmikorvakorut// pieni olkalaukku

Tässä asussa voisi olla ensin päivän töissä, ja siirtyä siitä sitten treffeille, mutta koska kyseessä on haaveasu, niin miksi tyytyä yhtään vähempään kuin koko päivän kestäviin yllätystreffeihin, jossa lennetään keväiseen Keski-Eurooppaan, ja kuljetaan käsi kädessä nuuhkien raikasta kevätilmaa ja kevään ensimmäisiä kukkia. Pysähdytään pariisilaiseen pikkukahvilaan skumpalle ja leivoksille. pienen shoppailukierroksen jälkeen on hyvä pysähtyää hetkeksi, ja piipahtaa leffassa tai intiimillä klubikeikalla.

Illasta pitää laittaa jo takkia päälle, mutta ilmassa on silti vielä pilkahdus lämpöä. Ihana haavepäivä päättyy pikalennolla kotiin, ja omaan sänkyyn 🙂

Miten sinä vietät ystävänpäivää? Mitä sanot tästä haaveasusta? Nappaako raidat ja röyhelöt?

Psst! Jos vaatekaappi kaipaa keväisempiä farkkuja, niin Lindexillä saa kaikista farkuista 20% alen koodilla 20denim 18.2.2018 saakka!

Kivaa keskiviikkoa ja ystävänpäivää, jos sellaista vietät!

*sisältää mainoslinkkejä Lindex-verkkokauppaan

t?a=1200829640&as=1149605599&t=1&tk=1&i=1t?a=1200829640&as=1149605599&t=1&tk=1&i=1

t?a=1200829640&as=1149605599&t=1&tk=1&i=1

muoti paivan-tyyli trendit ostokset
Kommentit (2)
  1. Kirsi | Pitsiniekka
    15.2.2018, 19:22

    Oi tämä asu kelpaisi kyllä itsellekin treffi-illanviettoon just tällaisenaan. Noi näyttävillä hihoilla varustetut puserot jotenkin toimii ihan huisin hyvin!! 🙂

    Täällä tosin vieteltiin ystävänpäivää flunssassa, että ei ollut juhlaa eikä romantiikka 😀

  2. En vietä mitenkään, ihan tavallinen työpäivä ja kaupareissu illalla 🙂

    Ihana tuo röyhelöpaita!!! Olen ihan raita- ja pallohullu, sekä rakastan röyhelöitä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *