Haavelistalla: tikkitakki

Moikka pitkästä aikaa! Muistatteko vielä minut? Palailen pitkästä aikaa blogin pariin. Tänään ollaan takki-asialla. Nimittäin tikkitakki-asialla. Elokuun pitäisi olla vielä kesäkuukausi, mutta kun mittari näyttää aamulla kahdeksaa astetta, ja päiväkotiin pyöräillessä palelee niin käsiä, korvia kuin kaulaakin, niin väistämässä alkaa ajattelemaan lämpimämpiä varusteita. En ole aikaisemmin oikein syttynyt tikkitakeista, mutta tänä vuonna niiden hauska muotokieli on alkanut viehättää. Lisäksi ne näyttävät ihanan lämpimältä! Niimpä haavelistalla on tikkitakki. Keräsin netistä kauneimmat tikkitakit inspiraatioksi.

TikkitakkiTikkitakkiVihreä tikkitakki*

Lindexin metsänvihreä tikkitakki näyttää sopivan sporttiselta ja helpolta laittaa päälle. Takki menisi niin tennareiden kanssa kuin vähän siistimmässäkin menossa nilkkureiden kanssa. Tikkitakeissa eniten kiehtoo matala kaulus, pitkä malli ja pyöristetty helma. Rakastan kauniita vihreän sävyjä takeissa. Ne on niin helppo yhdistää erivärisiin asusteisiin. Kovassa käytössä onkin ollut viime syksynä ostettu vihreä NOSHin Suunta-parkatakki. Ja vielä en ainakaan ole kyllästynyt vihreään.

Nanso tikkitakki 

Ihastelin jo viime vuonna Nanson upeaa pitkää tikkitakkia, joka vilahteli somessa sekä vihreänä että mustana. Kun näin tämän näyttävän tumman violetin takin, meinasin marssia samantien kauppaan ostamaan sen. Miten dramaattinen väri! Nanson takki vaikuttaa näistä kokoamistani takeista eniten omaan makuuni sopivalta. Näin, että Jyväskylän Sepän liikkeessä tätä oli myynnissä, joten voi olla, että tätä on mentävä sovittamaan. Ainoa miinus saattaa olla, että pitkä malli saattaa näyttää lyhyellä henkilöllä liian pitkältä.

Hei, jos sulla on tämä takki, niin huikkaa kommenttiboxiin kokemuksia!

Pieces - PCFAWN LONG QUILTED - Klassinen takki - winter mossPieces tikkitakki

Nanson takkia edullisempi vaihtoehto olisi Piecesin pitkä vihreä tikkitakki. Takki on Nanson rentoa mallia tyylikkäämpi, ja tykkään tuosta graafisesta kuvioinnista. Kiiltävä pinta tuo mieleen hieman toppatakin, joten siltä osin Nanson mattapinta vie pisteet kotiin. En tiedä, millainen laatu Piecesin ulkovaatteissa on. En haluaisi ostaa takkia, joka ei kestä käytössä. Mutta näyttäähän tuo nyt upealta! Näen jo itseni asennemuijana kävelemässä kaduilla mustissa nilkkureissa ja kiiltonahkaleggingseissä.

637632468560535586%20-%208_5711286385204_02297.jpgZizzi tikkitakki

Plussapuolelta löytyi ihana marjapuuronvärinen tikkitakki Zizziltä. Olen ihan rakastunut tuohon väriin! Hempeä roosa on söpön tyttömäinen, mutta kuitenkin sopivan murrettu. Jos tämä takki olisi pidemmän mallinen, niin tämä saattaisi olla mun listan kärjessä. Näistä kokoamistani takeista tämä istuisi ehkä päälle parhaiten, sillä se on tehty selvästi enemmän plussakokoiselle.

Mikä näistä on sun suosikki? Innostutko tikkitakeista?

Mukavaa uutta viikkoa!

Lue myös: NOSH Suunta-parkatakki on laadukas syystakki

muoti ostokset
Kommentit (2)
  1. Nanson takissa on hyvä istuva leikkaus. Viime vuonna ostin vihreän ja tänä vuonna iskin heti kiinni mustaan. Tuo violetti on myös upea!

  2. Täällä myös salaa ihasteltu tikkitakkeja, joita tuntuu olevan nyt jokapaikassa. Tuo nanson sytytti näistä eniten!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *