How I Met Your Father, part 2

Minnean muruja

Seuraa jatkoa jännitysnäytelmälle Lontoon kesäyössä. Ensimmäinen osa löytyy täältä.

Olin siis nuori, vapaa ja kokeilin ensimmäistä kertaa omia siipiäni. Ja mikäs sen hienompi paikka tähän kuin elämää sykkivä Lontoo, jonne olin muuttanut suoraa kotoa äidin helmasta. Olimme kauniina kesäiltana tyttöporukalla viettämässä iltaa pubissa. Lontoon pubeissa ja kaupoissa popitettiin Atomic Kittenin Whole Again-hittiä ja Sophie Ellis-Bextorin Murder on the Dancefloor-biisiä. Tyttö- ja poikabändit olivat kaikkien korvissa. Olin ollut Lontoossa vasta viikon, kun tämän kohtalokkaan illan aikana eräs mies tuli tarjoamaan minulle juomaa sillä välin, kun seuralaiseni olivat vessassa.

En muista, miksi en kieltäytynyt juomasta. Ensimmäinen ajatushan toki oli ollut, etten halua pilata tyttöjeniltaa jumiutumalla juttelemaan vieraan miehen kanssa. Mies kysyi, mikä juoman halusin, ja muistaakseni vastaukseni oli hyvinkin suomalainen "vodka and coke".

Vastoin odotuksiani mies ei kuitenkaan tuuppautunut juttusille, vaan minulle juoman annettuaan, huikkasi huolettomasi kääntyessään, että "olen tuolla nurkassa kavereideni kanssa, tule juttelemaan, jos haluat". Olin ihan ihmeissäni, että mitä tässä juuri tapahtui. Joku tarjosi minulle juoman,  ja häipyi saman tien taakseen katsomatta. 

Tytöt tulivat takaisin vessasta, ja lasiani osoitellen selitin heti tapahtumien kulun heille. Kaikki yritimme kurkkia ihmismassan yli nähdäksemme, missä mies kavereineen oli. Mikä tyyppi tämä tämmöinen on? Viekas pirulainen sai kuin saikin kiinnostukseni heräämään, ja puoliksi tyttöjen patistamana menin juttelemaan hänelle. Varsin toimiva iskutekniikka siis. 

Mies esitteli minulle ystävänsä, ja koska pubissa oli niin kova melu, siirryimme juttelemaan pubin terassille. Juttelimme pitkään pimenevässä illassa pubin pihalla olevan puupöydän päällä istuen. Muistan, että minulla oli vaikeuksia saada selvää miehen puheesta tämän aksentin vuoksi. Tässä vaiheessa iltaa muisti on hieman alkoholin ja ajan hämärtämä, joten en muista ollenkaan mistä juttelimme. Muistan kuitenkin, että ennenkuin hipsimme tyttöjen kanssa aamuyöstä kohti asutolaamme, vaidoimme miehen kanssa sekä suudelmat että puhelinnumerot.

2000-luvun alussa ei vielä ollut älykännykoitä, facebookia tai WhatsAppia, joten ihmiset vaihtoivat keskenään ihan puhelinnuomeroita, joihin sitten joko soitettiin tai laitettiin tekstiviestiä. Hah! Nuorten naisten elämä Lontoon villissä (yö)elämässä jatkui. Paljon vettä ehti virrata Thamesissä, ja ehdimme kiertää monta pubia, juoda monta siideriä, nauraa monet naurut sekä syödä monta hyvää ateriaa ennen kuin vitosen pubissa tapaamani mies viimein soitti minulle.

Ehkä viikko tapaamisestamme puhelimeni soi, ja mies pyysi minua treffeille. Koska mies oli tehnyt niin hyvän vaikutuksen symppiksenä ja huomaavaisena tyyppinä, suostuin treffeille. Treffit sovittiin seuraavalle illalle. Ja koska suunnistustaitoni muutaman viikon Lontoossa asumisen jälkeen eivät olleet vielä ihan terässä, sovimme, että mies tulee hakemaan minua asuntolani edestä. Ja niin hän seuraavana iltana saapui treffeille mukanaan 12 valkoista ruusua. Nolostuneena tästä herrasmiesmäisestä eleestä tökkäsin ruusut huoneestani löytyneeseen puolen litran kaljatuoppiin. Classy!

Mies vei minut syömään jokinäköalalla varustettuun tyylikkääseen Pizza Expressiin. Hermoilin tilaukseni kanssa, koska en ollut tottunut hienompiin ravintoloihin, enkä tiennyt, mitä pitäisi tilata :D Kävelimme ravintolasta takaisin asuntoani kohti, ja keskustelumme kääntyi seurusteluun. Mies ilmoitti kantansa heti suoraan. Hän ei etsi mitään vakavaa suhdetta. Nyökkäilin vieressä, että en minäkään. Tarkoitukseni oli olla Lontoossa töissä vuoden, ja palata sitten Suomeen opiskelemaan. En todellakaan etsinyt mitään suhdetta.

Ja miten tässä tarinassa sitten kävi? Tällähän me asumme Jyväskylässä, olemme naimisissa ja pienen pojan vanhempia. Mieheni sanoin olemme hyvinkin "stuck together".

Molempien postausten kuvat ovat vuodelta 2013 Lontoosta, vanhoilta rakkailta kotikulmiltani Russell Squarelta.

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Olipas onnellinen loppu jännärille, onneksi :)

Minnea
Minnean muruja

Hih, ehkä tämä oli ihan odotettavissa otsikon perusteella :)

Westend Mum (Ei varmistettu) http://westendmum.fi

Ihanaa kun kirjoitit tarinanne ylös, niin lapsi saa isompana lukea sen :)
http://westendmum.fi

Minnea
Minnean muruja

Kiitos, kun luit sen ja kommentoit :)

Katja_optimismia (Ei varmistettu) http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi/

Enpä tiennytkään, ettei miehesi ole suomalainen! On siis mennyt ohi, jos aiemmin on tullut esille. Ihanaa että löysitte toisenne. <3

Me olemme alkaneet seurustella samoihin aikoihin (2001) ja tapasimme Jyväskylässä ja muutimme sitten yhdessä Englantiin opiskelemaan ja myöhemmin Thaimaahan töihin. Mentiin siis toisinpäin. :D

P.S. Olemme vapun siellä, olisi kivaa joskus törmätä!

Minnea
Minnean muruja

Samana vuonna siis tekin olette tavanneet :) Tulin Jyväskylään 2002, ollaankohan asuttu täällä samaan aikaan? Vau, Thaimaassa on varmasti ollut eksoottista asua! 

Oon viikonlopun Helsingissä, mutta sunnuntaina jo takaisin Jyväskylässä. Olisi kyllä kiva tavata, käydä vaikka kahvilla :)

blurredesquisse

Olipas suloinen rakkaustarina! Tällaisia on aina ihana lukea :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Kiva, kun tykkäsit ja kommentoit! 

Juulia S. (Ei varmistettu) http://juuliasallinen.blogspot.fi/

Onpa kiva idea tällainen kaksiosainen rakkaustarina! Ja pisteet erinomaisesta otsikoinnista haha ;) Ihastuttava tarina teillä, hymyilin koko ajan lukiessani. :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Ihana kommentti!

Monta syytä rakastaa (Ei varmistettu) http://www.montasyytarakastaa.com

Äääää ihanasti kirjotettu! Mulla tuli ihan kylmät väreet viimeisistä lauseista vaikka otsikosta olikin jo arvattavissa lopputulema. :D <3

Minnea
Minnean muruja

Kiitos ihanasta kommentista! Kiva kuulla, että olette tykänneet tästä tarinasta <3

Teresa S (Ei varmistettu) http://belleepoquewedding.blogspot.fi

Niin ihana teidän tarina ja miten söpöä, että se on julkaistu pientä varten. ♡♡ Ihanan romanttista!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Tämä tarina oli kiva kirjoittaa!

Millie's
Randomilla

Aivan ihana tää teidän tarina. Piristit päivääni :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Sinäkin piristit mun päivää kommentillasi <3

Annukka-KOTONASI. (Ei varmistettu) http://www.kotonasi.fi

Usko tai älä, mutta mun oli ihan pakko pyyhkästä silmäkulmaa paidanhihaan :). Oli jotenkin niin "terveen" kuuloinen rakkaustarina, että ei voinu mittään. Tai siis täähän oli tavallaan vasta tarinan alku, vaikka loppuosa olikin.

Meikäläinen on niin museokamaa, että tekstiviestien sijaan lähetettiin kirjeitä (mikä oli kyllä ihanaa, ja välillä kaipaankin takaisin siihen aikaan), kun painavasta lankapuhelimesta (jossa oli ne sormin kieriteltävät numerot) ei tekstarit lähteneet mihinkään suuntaan :D.

Tuli ihan hirmu hyvä mieli tästä teidän tarinasta, vaikka en sua ennestään mitenkään tunnekaan. Kunhan tupsahdin sun oman käynnin jälkeen. Ja hyvä, että tulin. Onnellisuutta ei ole maailmassa koskaan liikaa. (Me ollaan mun miehen kanssa tunnettu ikuisuus ja oltu naimisissa ihan just kohta 24 vuotta, mutta voisin hyvin lainata tota teidän "stuck together":iä).

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Aivan ihana! Kohtaloa pelissä, ehkäpä! :)

HeidiKaroliinaA. (Ei varmistettu) http://heidi-karoliina-a.blogspot.fi

Ihana tarina teidän kohtaamisesta &lt;3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.