Ihana ystävänpäivän arvonta!

Hei te ihanat! Ystävänpäivään on aikaa viikko. On taas aika muistaa ystäviä ja läheisiä. Minusta on ihanaa antaa lahjoja, ja koska teidän jokainen blogin katselukerta, sydämen painaminen ja kommentin jättäminen ilahduttaa minua valtavasti, haluan muistaa teitä Olet ihana -arvonnalla. Rakastan kuvaamista ja kirjoittamista, mutta yksin tätä hommaa ei jaksaisi tehdä. Nimesin arvonnan ja palkinnon hieman siirappisesti – Olet ihana! Sillä jokainen on ihana, ja ystävänpäivä on mitä parhain aika muistuttaa asiasta <3 Ja jotta ei menisi liian söpöilyksi, niin käydään palkinnon sisällön kimppuun 😀

ystavanpaivan_arvonta.jpg

hemmottelu_arvonta.jpg

 

Olet ihana -paketti sisältää:

Auli Malimaa, Onni asuu jo sinussa -kirja*

t?a=1263146866&as=1149605599&t=1&tk=1&i=1FNUG kynsilakka sävyssä MY Looks*

Paese Argan huulipuna sävyssä 13*t?a=1263146866&as=1149605599&t=1&tk=1&i=1

Paese Balm Lipstick huulibalsami sävyssä 06 Pure Rose*t?a=1263146866&as=1149605599&t=1&tk=1&i=1

Treets Traditions Relaxing Chakra`s Body Cream*

t?a=1263146866&as=1149605599&t=1&tk=1&i=1Fazer Geisha -suklaalevy

blogi arvonta.jpg

kosmetiikka_arvonta.jpg

Tämä ihana hemmottelupaketti sisältää onnellisuusvalmentaja Auli Malismaan kauniin kirjan, jonka avulla omaa onnellisuutta pääsee tutkiskelemaan. Valitsin myös aikaisemmassa huulipunapostauksessa omaksi ja teidän suosikiksi nouseen korallisen huulipunan Paeselta sekä saman sarjan kosteuttavan huulibalsamin. Koska koralli on tänä keväänä pop, valitsin mukaan myös ihanan keväisen FNUGin kynsilakan samaa sävymaailmaa. Kädet saa pehmoiseksi kukkien ja kasvien uutteita ja öljyjä sisältävällä Treets Traditionsin rentouttavalla käsivoiteella. Koko tämän hemmottelupaketin kruunaa tietenkin suklaa! Hempeä palkinto on yleellinen yksin nautittavaksi, mutta sen voi myös jakaa ystävänpäivän hengessä ystävän tai vaikka äidin kanssa.

Voit osallistua Olet ihana -arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen kenen kanssa vietät ystävänpäivää, vai vietätkö ollenkaan. Muistathan laittaa mukaan toimivan sähköpostiosoitteen!

Arvon postauksessa yhden Olet ihana -paketin. Arvonnan Järjestäjänä toimii Minnean muruja-blogi. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen 13.2.2019 klo 23.59 mennessä ja palkinto arvotaan ystävänpäivänä 14.2.2019. Osallistua voi myös Minnean muruja-instatilillä.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostiosoitteeseen, joka on jätetty osallistumisen yhteydessä (s-postiosoite ei näy muille). Osallistujien tietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

*kirja saatu yhteistyössä Hidasta elämää -kanssa.

*mainoslinkkejä

 

Kommentit (74)
  1. Itse en ystävänpäivää vietä, mutta töissäni päiväkodissa tulee puuhailtua kaikkea siihen liittyvää 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *