Ihastus: Remium

Minnean muruja

Oletteko jo bonganneet hengästyttävän upeat Neulomon ja Papun uudet Remium-malliston tuotteet? Olen tuijotellut jo hetken näitä kauniita vihreän ja mustan sävymaailman omaavia vaatteita, ja yrittänyt olla painamatta tilaa- nappia Weecosin verkkokaupassa. Musta ja vihreä näyttävät niin suloisilta ja raikkailta yhdessä! Tuttu Marika-tunika on saanut uuden ilmeen ja materiaalin! Mä niin nään itseni kirmaamassa kesälaitumilla tuo tunika päällä, ja hiukset boheemilla letillä!

Remium Marika-tunika

Remium Giant Jersey-mekko

Remium Siru-tunika

Weecosin sivulla kerrotaan uudesta innovatiivisesta Remiumista seuraavaa:

"Nokian Neulomon tavoitteena on alusta alkaen ollut tuotteiden ohella tehdä myös uusia materiaali-innovaatioita ja muuttaa vaateteollisuutta. Uuden neuloksen kehittämiseen tuli mahdollisuus, kun Nokian Neulomo kutsuttiin kuituvalmistaja Lenzingin tuotekehitysyhteistyöhön kesällä 2017. Kumppanuuden taustalla on tieto Nokian Neulomon pitkäaikaisesta osaamisesta puupohjaisten neulosten kehittämisessä. Lenzingin kehittämä Refibra™ -kuitu koostuu puukuidusta ja vaateteollisuuden leikkuujätepuuvillasta. Refibra™ on yksi ensimmäisistä tuotantomittakaavassa käytettävissä olevista, osin tekstiilijätteen kierrätykseen perustuvista kuiduista.

Nokian Neulomon käyttämät puupohjaisten kuitujen tuotantoprosessit ovat suljettuja, jolloin valmistuksen ympäristökuormitus on vähäinen. Vaateteollisuuden puuvillajätteen hyödyntäminen vähentää osaltaan luonnon kuormittumista, ja puuvillaan verrattuna puukuitu tarvitsee 78 % vähemmän viljelysmaata ja säästää 95 % vettä.Neulomo perustuu pienille oivalluksille, joista kasvaa suuria tarinoita. Kun oivalsimme, että kotimaisen tuotannon väitetty mahdottomuus onkin suuri mahdollisuus, Made in Nokia -tarina sai alkunsa. Tavoitteenamme on muuttaa Neulomon Nokian tehdas uuden vastuullisen vaateteollisuuden mekaksi. Rakennamme innovatiivista kokonaisuutta, joka kehittää ekologisten kuitujen ja neulosten käyttöä sekä inspiroi aloittavia ekovaatetoimijoita. Saman oivalluksen haluamme tarjota suomalaisille naisille. Asiakkaamme arvostavat yhä enemmän kotimaisen työn hyvää jälkeä, ja tuotteiden ekologisuutta ja eettisyyttä. Vaatetta, joka heijastaa hänen arvojaan ja tyyliään. Neulomo on syntynyt vastaamaan näihin tarpeisiin."

 Vitsi, miten onnistuneet kuvat, tuotteet ja koko kampanja! Onnea Neulomo ja Papu, tämä on huippujuttu! I`m in love!

Mitä sinä tykkäät?

Inspiroivaa maanantaita! Laita lempimusiikkia soimaan kuulokkeisiin, ja osta tänä aamuna vaikka herkkusmoothie, niin kyllä se maanantaipäiväkin siitä käyntiin lähtee!

 

*sisältää mainoslinkkejä Weecos-verkkokauppaan

 

Kommentit

smagardi
astu harhaan

Mie kans ihastelin uutta mallistoa ja materiaalia innokkaasti, mutta (onneksi) ei ollut oman tyylisiä vaatteita tällä kertaa, ettei tule mitään houkutuksia. :D

Minnea
Minnean muruja

Tuo kampanja on kyylä niin onnistunut! Ei voi kuin ihailla noiden kuvien toteutusta <3 

Maijaliisa

Nämä on kyllä niin ihania, mutta... Pienenä (lyhyenä ja melkein laihana) naisena monet suomalaisten valmistajien upeat luomukset on mulle vain niin järjettömän isoja, aivan kuin olisin vetänyt puolijoukkueteltan päälle :D Eikä sekään auta, että olisivat kapeampia, sitten mittasuhteet ovat aivan pielessä ja tunikaksi tarkoitettu roikkuu polvissa. Olen kokeillut myös lastenmalliston suurimpia, ne puolestaan olisivat muuten sopivia, mutta kun olen muka harteikas, niin rintakehän ja hartianseutu kirraa. Harmi siis minulle, mutta ihana näitä on kyllä katsella, ovat aivan silmiä hivelevän kauniita vaatteita!

Minnea
Minnean muruja

Nämä ovat kyllä niin kauniita! En olekaan ajatellut asiaa tältä kannalta, sillä itselläni on (köh köh) täysin päinvastainen ongelma, kun olen lyhyt mutta pyöreä. Jotenkin kapeasti ajattelee, että hoikemmilla kaikki näyttää automaattisesti paremmalta, vaikka näin ei toki ole. Jokaisella on omanlaisensa vartalo, ja omat haasteet pukeutimisen kanssa. Pyöreänä iloitsen nykytrendistä, jossa laatikkomaiset ja löysemmät mallit ovat valmistajien suosiossa.

Kirsikka W.

Nää näyttää tosi kivoilta! Jokaisen noista voisin kuvitella myös itselleni, vaikken yleensä tunikoista niin välitäkään :)

Minnea
Minnean muruja

Jotenkin tosi onnistunut mallisto kaikin puolin :)

sharks
by a mile

Noi kyllä näyttää ihanilta! Jotenkin osaan kuvitella itseni liihottelemassa vaikka tuo ensimmäinen päälläni koko kesän läpi :)

Minnea
Minnean muruja

Ah, kesä ja paljaat sääret! Rento tunika ja aurinkolasit!

MarikaJohannaP
Hey girl

Nää on ihania! Tuo Giant Jersey tunika on täydellinen <3!

Kommentoi