Ihastus: Remium

Oletteko jo bonganneet hengästyttävän upeat Neulomon ja Papun uudet Remium-malliston tuotteet? Olen tuijotellut jo hetken näitä kauniita vihreän ja mustan sävymaailman omaavia vaatteita, ja yrittänyt olla painamatta tilaa- nappia Weecosin verkkokaupassa. Musta ja vihreä näyttävät niin suloisilta ja raikkailta yhdessä! Tuttu Marika-tunika on saanut uuden ilmeen ja materiaalin! Mä niin nään itseni kirmaamassa kesälaitumilla tuo tunika päällä, ja hiukset boheemilla letillä!remium-2896_marika_block_0.jpg

Remium Marika-tunika

remium-2969_0.jpg

Remium Giant Jersey-mekkot?a=1169662183&as=1149605599&t=1&tk=1&i=1

remium-2834_siru_0.jpg

Remium Siru-tunikat?a=1169662183&as=1149605599&t=1&tk=1&i=1

Weecosin sivulla kerrotaan uudesta innovatiivisesta Remiumista seuraavaa:

Nokian Neulomon tavoitteena on alusta alkaen ollut tuotteiden ohella tehdä myös uusia materiaali-innovaatioita ja muuttaa vaateteollisuutta. Uuden neuloksen kehittämiseen tuli mahdollisuus, kun Nokian Neulomo kutsuttiin kuituvalmistaja Lenzingin tuotekehitysyhteistyöhön kesällä 2017. Kumppanuuden taustalla on tieto Nokian Neulomon pitkäaikaisesta osaamisesta puupohjaisten neulosten kehittämisessä. Lenzingin kehittämä Refibra™ -kuitu koostuu puukuidusta ja vaateteollisuuden leikkuujätepuuvillasta. Refibra™ on yksi ensimmäisistä tuotantomittakaavassa käytettävissä olevista, osin tekstiilijätteen kierrätykseen perustuvista kuiduista.

Nokian Neulomon käyttämät puupohjaisten kuitujen tuotantoprosessit ovat suljettuja, jolloin valmistuksen ympäristökuormitus on vähäinen. Vaateteollisuuden puuvillajätteen hyödyntäminen vähentää osaltaan luonnon kuormittumista, ja puuvillaan verrattuna puukuitu tarvitsee 78 % vähemmän viljelysmaata ja säästää 95 % vettä.

Neulomo perustuu pienille oivalluksille, joista kasvaa suuria tarinoita. Kun oivalsimme, että kotimaisen tuotannon väitetty mahdottomuus onkin suuri mahdollisuus, Made in Nokia -tarina sai alkunsa. Tavoitteenamme on muuttaa Neulomon Nokian tehdas uuden vastuullisen vaateteollisuuden mekaksi. Rakennamme innovatiivista kokonaisuutta, joka kehittää ekologisten kuitujen ja neulosten käyttöä sekä inspiroi aloittavia ekovaatetoimijoita. Saman oivalluksen haluamme tarjota suomalaisille naisille. Asiakkaamme arvostavat yhä enemmän kotimaisen työn hyvää jälkeä, ja tuotteiden ekologisuutta ja eettisyyttä. Vaatetta, joka heijastaa hänen arvojaan ja tyyliään. Neulomo on syntynyt vastaamaan näihin tarpeisiin.”

 Vitsi, miten onnistuneet kuvat, tuotteet ja koko kampanja! Onnea Neulomo ja Papu, tämä on huippujuttu! I`m in love!

Mitä sinä tykkäät?

Inspiroivaa maanantaita! Laita lempimusiikkia soimaan kuulokkeisiin, ja osta tänä aamuna vaikka herkkusmoothie, niin kyllä se maanantaipäiväkin siitä käyntiin lähtee!

 

*sisältää mainoslinkkejä Weecos-verkkokauppaan
t?a=1169662183&as=1149605599&t=1&tk=1&i=1

 

Kommentit (9)
  1. Nää on ihania! Tuo Giant Jersey tunika on täydellinen <3!

  2. Noi kyllä näyttää ihanilta! Jotenkin osaan kuvitella itseni liihottelemassa vaikka tuo ensimmäinen päälläni koko kesän läpi 🙂

    1. Ah, kesä ja paljaat sääret! Rento tunika ja aurinkolasit!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *