Joululahja päiväkodin hoitajille <3

Minnean muruja

On taas aika muistaa niitä äärettömän tärkeää työtä tekeviä! Niitä, jotka pitävät hellää huolta, ottavat syliin, kuuntelevat, ja auttavat kehittymään! On aika muistaa ja kiittää päiväkodin ihania hoitajia! Viime jouluna muistimme hoitajia Lumiukkosopalla, ja tänä vuonna mentiin paikallisen Teeleidin huumaavan tuoksuisella Persikkateellä ja kaakaotaateleilla. Syöminen ja juominen on minusta aina hyvä valinta :)

Poika halusi korteista mustat, joten mustalla mentiin. Yhteistuumin leikkelimme lahjapaperista piparkakku-ukkoja ja karkkikeppejä, ja liimasimme ne kortteihin. Minä hoidin kirjoituspuolen ja poika taiteili omat terveisensä.

Lahja ei ehkä ole itse tehty tai se maailman kekseliäin, mutta ajatus on toki aina tärkein! On mukavaa tukea paikallista yritystä, ja ostaa heidän tuotteitaan. Tuo persikan makuinen tee tuoksui niin pehmeältä ja kutsuvalta, että nappasin sen vaikka olin suunnitellut ihan muuta! Teeleidi on ihastuttava jyväskyläläinen yritys, jolta löytyy niin teehuone, tehtaanmyymälä ja verkkokauppakin! Teenystävien kannattaa tutustua!

Teen seuraksi ostimme kaakaolla maustettuja taateleita, sillä ajattelin, että hoitajat saattavat saada paljon suklaata sekä pipareja. Kaakao- lakritsi- tai vaikka kookostaateleita voi tehdä helposti myös itse. Kurkkaa esimerkiksi nämä Inkan vinkit!

Pakkasimme lahjat lahjapusseihin ja teimme pojan kanssa kortit yhdessä. Tämä muistaminen sopisi päiväkodin hoitajan lisäksi hyvin vaikka työkaverille, naapurille tai vaikka jouluviemiseksi!

Lahjat on tarkoitus antaa vasta maanantaina, mutta poika oli tietenkin niin innoissaan, että kailotti heti perjantaina päiväkotiin päästyämme, että meillä on hoitajille lahjat :D

Miten te muistatte päiväkodin hoitajia tai opettajia? Ilahtuisitko sinä tästä paketista?

Leppoisaa lauantaita! Meillä on tänään ohjelmassa lahjojen paketoimista ja yksi valokuvaus :)

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Me leivottiin pipareita, ja sit ostettiin pienet tontut joista tehtiin joulupussukat. :) Kovin kallista ei voi olla kun lapsilla on yhteensä 7 aikuista. :D

Torey
Näissä neliöissä

Eikä siis tontuista tehty pussukoita! Pitäis herätä kunnolla ennenku kirjottaa. Siis oli pussukat jotka täytettiin tontuilla ja pipareilla. :D

Minnea
Minnean muruja

Hihii, mä jo ehdin miettiä, että miten niihin tonttuihin sai pipareita :)

Yhtä sirkusta!

Kivat lahjat olet keksinyt!

Minnea
Minnean muruja

Kiitti :)

Kirsikka W.

Ihanat lahjat, persikkatee kuulostaa superhyvältä! Kun olin pieni, niin äiti aina keräili paketteja opettajille ja hoitajille. Jouluteet ja -kahvit, joulukukat ja käsivoiteet olivat aika yleisiä, vaikka kyllä siinä vuosien varrella varmasti on vaihteluakin ollut.

Minnea
Minnean muruja

Tuo persikkatee tuoksuu taivaalliselta! Kivoilta kuulostaa nuo sun äidin lahjat :)

Marjo-Riitta Alitalo (Ei varmistettu) http://kasintehtyajakaunista.fi

Näin päiväkodin opena kaikki "kulutustavara" on mieleen - kahvi, tee, saippuat, kynttilät, suklaa jne :)

Minnea
Minnean muruja

Tosi kiva kuulla! Näiden miettiminen on vähän hankalaa, kun ei tarkkaan tiedä, mistä kukanenkin tykkää :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihana lahjaidea! Pakko myöntää että silloin kun olin päiväkodissa oli ihana saada erilaisia kortteja ja lahjoja. :D Ja kuten sanoit, syömisen ja juomisen kanssa ei voi mennä pieleen!

Minnea
Minnean muruja

Kiitti :) Pitää ehkä hakea itsellekin tuota Teeleidin persikkateetä :)

Kommentoi