Juhannustoivotuksia ja blogin kesä(loma)

juhannus.jpg

Eilen työpäivän jälkeen huokaisimme syvään, ja suuntasimme täyteenpakatun auton nokan kohti kauneinta järvi-Suomea ja juhannuksen viettoa. Meillä ei ole perhepiirissä mökkejä, joten tämä juhannus on harvinaista herkkua, koska olemme vuokranneet ison mökin paljuineen kaikkineen isolle porukallemme. Seuraava viikko menee siis (toivottavasti) leppoisasti paljussa lilluen, hyttysiä huitoen ja järvellä soudellen. 

Blogin päivitystahti hidastuu myös kesäloman ajaksi. Annan itselleni luvan tuijottaa järvimaisemaa ja juoda lasillinen (tai kaksi) kylmää kuohuvaa, kun lapset on saatu illalla tainnutettua unille. Kokonaan en malta täältä blogista pois olla, sillä monta kivaa juttua on kerrottavana, mutta nykyiseen postaustahtiin en ehdi, halua tai jaksa. Yritän päästä siihen suloiseen joutilaisuuden kuplaan, jossa kellonajalla, paikalla tai somella ei ole väliä. Tekee varmasti hyvää!

Nyt toivotankin siis kaikille teille mitä ihaninta juhannusta, miten tahansa sitä vietät tai olet viettämättä! Nämä kesäiset kuvat on muuten miehen ottamat. Tämmöisiä juttuja se bongaa iltaisilla kävelyreissuillaan. 

lupiineja.jpg

Lomalla viimeinkin, voin ottaa iisimmin. Seuraavat viisi viikkoa, matkin Naantalin aurinkoo.

Kommentit (9)
    1. Kiitos! Sinulle myös, jos lomaa vietät 🙂

      1. Kiitos, parhaillaan lomalla, kolmas viikko menossa, ensi maanantaina töihin.

  1. Ihanaa ja rentouttavaa lomaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *