Juhlien säihkyvimmät kynnet essencen Crystal Power lakoilla

Jos juhlapuku on musta, kuten meillä suomalaisilla monesti on, voi kynsiin laittaa huoletta vähän enemmänkin säihkettä ja glitteriä!  Sain essenceltä testiin tämän talven uutuukynsilakkoja, joita piti tietenkin heti testata kynsiin. Aikaisemmin tänä syksynä esittelin postauksessa essencen Crystal Power uutuuksia. Nyt esittelyyn pääsevät Crystal Power-sarjan säihkyvät glitterlakat.Sävy 03 be calm* hehkuu kauniin  syvän roosan sävyisenä.

Kaikki sävyt olivat yllättäen tosi kauniita kynnellä, vaikka olen aika nirso kynsilakkasävyjen suhteen. Tykkäsin, että näiden testissä olleiden lakkojen värit olivat tyylikkäitä, eivätkä ollenkaan liian räikeitä. Kynsilakkavalintani noudattelevat yleensä orjallisesti tiettyä vähäeleistä murrettujen sävyjen linjaa, enkä esimerkiksi olisi itse valinnut violettiin tai punaiseen vivahtavia sävyjä.

Omaksi suosikikseni näistä uutuuksista nousi tunnelmallinen tumma turkoosi sävy 06 be passionate*. Turkooseja kynsilakkoja minulta löytyy useampikin, sillä turkoosi vain jotenkin värinä viehättää minua. Tämä essencen turkoosi on täydellisen sävyinen, juuri sopivan tumma ja jotenkin kohtalokas.

Lakkasin kynteni näillä essencen Crystal Power lakoilla juuri ennen joulua, ja ne pysyivät kynsissä hyvinä koko jouluviikon. Olen huomannut, että glitterlakat ovat monesti kestävämpiä kynnellä kuin ns. tavalliset lakat, ja nämä essencen tuotteet eivät tehneet poikkeusta. Glitter on jopa hieman hankala saada hinkattua pois kynsistä. Se jämähtää ainakin itselläni kiinni tosi lujasti.

Sävyt vasemmalta oikealle: 03 be calm, 01 be brilliant, 06 be passionate, 04 be yourself ja 05 be a dreamer. Crystal Power glitterlakkoja löytyy esimerkiksi  Tokmannilta tai netistä Lykon* valikoimista kahden ja puolen euron hintaan. Hinta ja laatu on todellakin kohdallaan!

Laitoin (hätäisesti, kuten kuvasta näkyy) jokaista lakkaa vain yhden kerroksen, koska lakka oli aika paksua. Yksikin kerros riitti antamaan kauniin ja peittävän lopputuloksen, eikö? Tosin turkoosia olisi voinut laittaa toisenkin kerroksen tummemman lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Sytytkö sinä glitterlakoille? Entä mikä näistä sävyistä viehättää sua eniten?

Iloista uuden vuoden aattoa! Kohta siirrytään uudelle vuosikymmenelle. Odotan innolla uutta vuotta, ja sitä, mitä uusi vuosi tuo tullessaan. Uusi vuosi, uusi mahdollisuus. Vanhat toimimattomat tavat voi jättää taakseen, ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Instan puolella stooreissa on mun muisteloita tältä kuluneelta vuodelta. Ei tämäkään nyt loppujen lopuksi ihan huono ollut, vaikka haastavalta tuntuikin.

Onko sulla juhlia luvassa, vai otatko uuden vuoden aattona ihan iisisti?

*kynsilakat saatu

kauneus meikki tapahtumat-ja-juhlat
Kommentit (4)
 1. AlmaKaarina
  5.1.2020, 10:44

  Essencellä ainakin on hyvä ja edullinen kynsilakanpoistoaine glitterilakalle 😉

  1. Hei, mahtavaa! Tätä en tiennytkään! Pitääpä käydä ostamassa. Kiitti vinkistä 🙂

 2. Rakastan glitterlakkoja, mutta vältän niiden käyttämistä, koska niiden pois saanti on niin hankalaa. 😂

  https://naissanelioissa.wordpress.com/

  1. Sama! Ärsyttävää hinkata niitä pois 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *