Kadonneiden kenkien mysteeri

Joskus oma elämä on kuin mysteerinäytelmästä. Pääsee leikkimään oman elämänsä Sherlock Holmesia. En omista kovinkaan montaa paria kenkiä. Siksi onkin hyvin kummallista, että ne ainoat nilkkurini, joissa on korkoa, ovat kadonneet kuin tuhka tuuleen. Muutaman viikon olen iltaisin sängyssä käynyt läpi eri skenaarioita siitä, minne nämä nilkkurit ovat voineet joutua. Koti on tietenkin käännetty ylösalaisin etsiessäni yhtä tiettyä kenkäparia. Salapoliisin kykyni eivät ilmeisesti ole kummoiset, sillä etsintä ei ole tuottanut (ainakaan vielä) tulosta. edulliset-nilkkurit.jpg

mekko.jpg

kesamekko.jpg

Useissa asukuvissakin esiintyneet superedulliset nilkkurit ovat H&M:ltä, eivät siis edes kalliit tai laadukkaat. Mutta niin mukavat jalassa! Sellaiset nilkkurit, joita ei tule käytettyä kovin usein, koska en tykkää kävellä koroilla, mutta jotka kaivan aina esiin, jos päällä on mekko tai tiedossa on treffit. Myönnän sujauttaneeni nilkkurit jalkaan myös asukuvia varten, ja sitten vaihtanut kengät toisiin kuvien ottamisen jälkeen. 

Miten ihminen, jolla ei ole kovin monia kenkiä, voi hukata nilkkurit? Ne ainoat korolliset!

Kesällä en ole nilkkureita käyttänyt, ja lähdinkin ensiksi muistelemaan, milloin olen todistettavasti viimeksi käyttänyt kyseisiä nilkkureita. Blogista löytyy heinäkuulta postaus syksyn ensimmäisistä uutuuksista, joissa nilkkurit ovat jalassa. Sen jälkeen en muista niitä käyttäneeni. Tuntuisi kummalliselta, että olisin jättänyt niitä minnekään, sillä yleensä ihminen tulee samoilla kengillä takaisin kotiin, joilla ulos ovesta astuikin. Kuitenkin nyt, kun olen kolunnut kodin jokaisen nurkan, olen tullut siihen tulokseen, että kenkien on pakko ollut jäädä jonnekin. Mutta minne? Vai voisiko olla, että mieheni on siisvousinnossaan siivonnut ne jonnekin ulkovaraston ylimmälle hyllylle katseilta piiloon.

Koska nilkkurit ovat kaikista ponnisteluista huolimatta edelleen kadoksissa, ei nyt auta varmaan muu kuin lähteä kenkäostoksille. Kyllähän ihmisellä nyt täytyy yhden korolliset nilkkurit olla! Haussa onkin siis mustat nilkkurit, joissa on maltilliset korot ja jotka ovat mukavat jalassa. Jos sulla on unelmanilkkurit, niin ilmianna ne kommenttiboxissa!

Oletko sinä ikinä hukannut kenkiä? Mistä ne ovat löytyneet, vai ovatko?

Mysteerin hämyistä maanantaita!

Psst! Kurkkaa instan puolelta, mitä ihanuuksia kiikutan huomenna kirppikselle!

Kommentit (6)
 1. ”Tuntuisi kummalliselta, että olisin jättänyt niitä minnekään, sillä yleensä ihminen tulee samoilla kengillä takaisin kotiin, joilla ulos ovesta astuikin.”

  ”Myönnän sujauttaneeni nilkkurit jalkaan myös asukuvia varten, ja sitten vaihtanut kengät toisiin kuvien ottamisen jälkeen.”

  Sinähän vastasit omaan kysymykseesi. 🙂 Olet siis ottanut asukuvan nilkkurit jalassa, vaihtanut kengät toisiin ja unohtanut nilkkurit kuvauspaikalle.

  1. Tätä minäkin olen miettinyt, mutta en keksi, milloin olisin näin tehnyt. Viimeisimmät kuvat asukuvat nilkkurit jalassa olivat nuo teksissäkin linkkaamani ”syysuutuudet”, ja silloin minulla ei ollut muita kenkiä mukana. Varsinainen mysteeri siis.

 2. Mä roudaan aina kesällä syyskengät jne. varastoon ja joskus on käynyt niin, että oon jemmannut ne lempparit varastossa liiankin hyvin. 😀

  Mun lempparini ovat ystäväni mummin vanhat saapikkaat. Aikoinaan vaihdatin niihin korkolaput ja suutari käski pitämään huolta kengistä, koska ”ei tällaisia kunnon kenkiä enää tehdäkkään”. Ne ovat aarteeni. <3

  1. Minä oon niin laiska, että kengät on yleensä kenkähyllyssä kesät ja talvet, kun siihen niin hyvin mahtuvat 😀 Siksikin se on niin kummallista, että minne ne on voineet hävitä! Tuntuu, ettei nykyään enää tehdä kenkiä kestämään samalla tavalla kuin ennen :/ Hyvistä kannattaa pitää kiinni!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *