Katseenvangitsijat (+ KORUARVONTA!)

Illan jazz-keikalle musta liehuvainen tunika, hiukset boheemille sotkunutturalle, huuliin nudea punaa, vielä suihkautus lempihajuvettä, ja pisteenä iin päälle korviin puuterinroosat hapsukorvakorut, oikeat katseenvangitsijat. Se viimeinen silaus luomaan itsevarma fiilis!

Pienessä kellariklubissa on kuuma tunnelma. Jazz svengaa, ja fiilis on kuin suoraan New Orleansista. Hapsut heiluvat musiikin tahdissa värivalojen vilkkeessä, kun jammailen sävelien viemänä. Hiki valuu pitkin selkää, mutta se ei haittaa. Se kuuluu asiaan. Hymyilyttää.

korvakorut.jpgKorut ovat  asun kruunu. Se viimeinen silaus, joka saa sinut tuntemaan olosi juhlavaksi, naiselliseksi ja tyylitellyksi.  En käytä koruja juurikaan arkena, ja siksi olikin ihana yllätys, että Nunu halusi lähettää minulle nämä pikkujoulukauteen sopivat kateenvangitsijat yhteistyön merkeissä juuri tässä pimeän juhlakauden alussa! Pikkujoulukauden juhlalookit ja sopiva määrä bling blingiä ovat nyt valmiina!

Ja katsokaa näitä ihanuuksia! Sain valita mieleiseni sävyt ja mallit Nunun valikoimasta, ja miellyin puuteriroosaisiin hapsukorvakoruhin sekä Herttaketju-korviksiin samanlaisessa sävymaailmassa. Korut on valmistettu käsityönä suomalaisesta poronnahasta. Mitkä on sun suosikit?

nunu.jpg

korvikset.jpg

herttaketju.jpgNäistä kauniista Herttaketju-korviksista tuli välittömästi lempparit! Pieni kiiltävä sydän on hauska yksityiskohta. Nunulla on pettämätön silmä värien ja muotojen yhdistämisessä. Korut tulevat kauniisiin paperikortteihin kiinnitettyinä! Pieni, mutta herttainen lisä! Onko Nunun korvikset jo sulle tuttuja?

herttakorvikset.jpg

hapsukorvikset.jpg

Miten sinä luot pikkujoulutyylisi? Mitkä ovat sun juhlatyylisi kulmakivet?

Jos sulla on korvisten mentävä aukko juhlatyylissä tai ihastuit muuten näihin Nunun korviksiin, niin mulla on sulle loistavia uutisia! Nimittäin pienenä pikkujouluyllätyksenä arvomme Nunun kanssa yhdet vapaavalintaisest korvakorun blogin lukijalle! Suuntaa siis Nunun fb-sivuille, ja valitse sieltä suosikkisi!

pikkujoulukorvikset.jpg

koruarvonta.jpg

Arvontaan voi osallistua sekä blogissa että instassa!

Näin osallistut:

1. Jätä kommentti tähän postaukseen. Kerro, mitkä korvikset haluaisit voittaa. Muista laittaa mukaan toimiva sähköpostiosoite.
2. Toisen arvan arvontaan saat seuraamalla instassa @minneanmuruja sekä @nununmaailma ja tägäämällä kilpailukuvaan kaveri, joka saattaisi olla kiinnostunut arvonnasta.

Arvontaan voi osallistua lauantaihin 4.11.2017 klo 23.59 saakka! Arvon voittajan sunnuntaina 5.11.2017. Onnea arvontaan ja kivaa juhlakautta!

korvakoruarvonta.jpg

*Korvakorut saatu yhteistyössä Nunun kanssa

Kommentit (40)
  1. Tyylini on todella simppeli ja klassinen ja tykkäänki pelata just korviksilla luoden juhla-asuuni jotain erikoisempaa twistiä, etten ihan tylsältä näyttäisi! Mustat hapsukorvikset metallin värisillä koukuilla pääsisivät pikkujoulukautena ahkeraan käyttöön kyllä tässä osotteessa! 🙂

  2. Puuteriroosa hapsukorvakorut

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *