Keskiviikon kolme kivaa!

Minnean muruja

Kengät

Värvärsin siskoni kenkädiilerikseni, kun bongasin instasta mitä kauneimmat kevätkengät Skopunktenista! Meiltä ei Jyväskylästä kyseistä kauppaa löydy, ja sisko taas vierailee usein Jumbossa, jossa tämä edullisten kenkien taivas sijaitsee. Kaikessa hötäkässä sisko onnistui ostamaan ensin väärät kengät (jotka nekin olivat kauniit ja olisin ottanut ne mielelläni), mutta tarjoutui palauttamaan ne, kun huomasi olleensa ensin väärässä kenkäkaupassa :D

Alla kuva, jonka lähetin siskolle. Sen alla taas on kuva siitä, mitä hän osti. Niin ihanat! Pssst! Eihän kerrota siskolle, ettei se ihan nappiin mennyt toisellakaan kerralla! Vai huomaatteko eroa?


Köllöttely

Pieni palelu viikonloppuna ja maanantaina johti kuumeeseen ja jyskyttävään päänsärkyyn, joten kotona köllöttely on tämän päivän paras aktiviteetti! Vaaka-asennossa peiton alla ja pää särkylääkkeellä pehmitettynä on olo melkein siedettävä. Kroppa todellakin kertoo, kun on aika levätä! Ja nyt on se aika. Onneksi Kolmistaan-blogin Karoliinan uusi kirja #Vauvavuosi on BookBeatissa, joten syvennyn kuuntelemaan sitä, enkä välitä siitä, että miehen mukaan sairaslomalainen voi tyhjentää astianpesukoneen, pestä pyykkiä, ja tehdä ruuan valmiiksi, kun muu perhe tulee töistä ja päiväkodita. Mutta kun ei voi!

Kilpailu

Ilmassa on suuren kevätarvonnan tuntua! Olen facebookissa pilke silmäkulmassa kysellyt, mitä haluaisitte voittaa arvonnassa. FB-äänestyksen vei lahjakortti vaatekauppaan 59% kannatuksella. Ja saamanne pitää! Nyt kannattaa virittäytyä lähtökuoppiin, sillä huomenna räjähtää käyntiin kutkuttava kevätarvonta, jossa pääset valitsemaan kevätuutuuksia vaatekaappiisi!

Minä niin nautin näiden arvontojen järjestämisestä! On ihanaa ilahduttaa teitä lukijoita ja instaseuraajia! Joko arvaat, minkä liikkeen lahjakortti laitetaan arvottavaksi?

Kivaa keskiviikkoa! Löytyykö muita, jotka makaavat kotona flunssassa? Mitkä on sun salaiset aseet flunssaa vastaan?

 

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Mä makasin viime viikolla! Pari päivää meni kuumeessa. Saman pöpön sai myös kuopus ja mies. Esikoisella on rautainen vastustuskyky! Vielä jäljellä nuha ja yskä, mutta selkeästi jo parempi fiilis! Se päänsärky (+lihassäryt) oli ihan hirveitä!

Pikaista paranemista!

https://naissanelioissa.wordpress.com

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Meillä toistaiseksi kipeänä vain minä. Toivotaan, että muut säästyvät!

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Nuo kengät <3 niin kauniit!

Minnea
Minnean muruja

Niin minustakin! Ihanan puuteriset :)

Yhtä sirkusta!

Kyllä ne vieläkin ovat erilaiset kuin pyytämäsi, mutta noihin voi jo tyytyä, koska kauniit nekin ovat! :)

Minnea
Minnean muruja

Hihii, niin ovat! Mutta onneksi kauniit!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämän blogijutun innoittamana kävin hakemassa itsellenikin. Ihanat &lt;3

Minnea
Minnean muruja

Jee! Nuo on kyllä mitä ihanimmat kevätkengät :)

Kommentoi