Keväällä pukeudun raitaan – Neulomon uutuustunika

Kaupallinen yhteistyö: Prisma

Nämä pääsiäisen lomapäivät ovat tuoneet kevään mukanaan. Kaksi lomapäivää ovat todellakin tehneet tehtävänsä, ja olen rennompi kuin aikoihin. Eilen laitoin päälle Neulomon uutuustunikan, ostin kevään ensimmäisen jäätelötötterön, ja nautin auringosta ja kiireettömyydestä. Ihmeellistä, miten muutamakin päivä voi rullata hartioilta viikkojen stressin ja palauttaa hymyn huulille. Keväällä kaipaan pukeutumiseeni raikkautta, ja mikään ei tuo mieleen kevättä kuin raidat!

Blogiani  seuranneet ehkä muistavat, että kotimainen Neulomo on lähellä sydäntäni. Minulta löytyy Marika-tunika useammassakin värissä sekä muutamat legginsit ja t-paitakin. Marika-tunikan malli on vienyt sydämeni, ja laatikkomainen tunika on mukava laittaa päälle niinäkin päivinä, kun ei keksi muuta päälle pantavaa. Olen niin iloinen, että Neulomon tarina jatkui, ja pääsemme taas nauttimaan heidän laadukkaista ja niin mukavista vaatteistaan. Neulomossa arvostan kotimaisuuden lisäksi kestävyyttä – vaatteet kestävät kulutusta ja katseita monia vuosia.

Ostan vaatteeni mieluiten siten, että pääsen sovittamaan niitä ennen ostopäätöstä. Näin yritän välttää hutiostoksia. Netistä tilaaminen on helppoa, mutta olen todella laiska palauttamaan vääränkokoisia tai muuten epäsopivia vaatteita. Törmään kuitenkin usein ongelmaan, jossa minulla ei ole aikaa lähteä shoppailemaan keskustan kauppoihin, vaan ostotreissu vaatii ruuhkavuosissa kaikenlaista järjestelyä.

Teemme suurimman osan viikon ruokaostoksista Prismassa, ja viime vuosina Prismaan on ilokseni ilmestynyt hurjan paljon kotimaisia ja houkuttelevia merkkejä. Prisman vaatevalikoima todellakin miellyttää  nykyään vaatimammankin kuluttajan silmää! Omaa silmääni miellyttää Neulomon lisäksi ihana Ivana Helsinki ja ilmettään nuorentanut Nanso. On kätevää, kun kauppareissulla voi napata tarvittavat täydennyksen ruokakaapin lisäksi myös vaatekaappiin.

Meillä toimii ruokaostosten kanssa hyvin sellainen järjestely, että pojat menevät Prisman leikkipaikalle noin puoleksi tunniksi, ja minä pääsen sillä aikaa rauhassa ostoslistani kanssa kiertämään kauppaa, ja nappaamaan suurimman osan viikon ruokaostoksista. Kun pojat saapuvat Prismaan seurakseni, valitsemme yhdessä loput ostokset. Kätevää, ja hermoja säästävää 🙂Mitä tykkäät tästä Neulomon uudesta tunikasta? Miellyttääkö vaakaraita yhdistettynä pystyraitaan?Kuvat: Hanna  Hiukset: Janina

Vielä on kaksi kokonaista lomapäivää jäljellä. Pavlova on syöty, mutta pääsiäisherkkuja on onneksi vielä kaapissa odottamassa. Ensi viikoksi on luvattu jo lähemmäs pariakymmentä astetta, joten kevätvaatteet pääsevät todenteolla käyttöön. Ihanaa! Tätä onkin odotettu koko pitkä talvi!

Miten sun pääsiäinen on mennyt? Oletko ehtinyt levätä?

*mekko saatu

muoti ostokset paivan-tyyli
Kommentit (4)
  1. Tää lookki on 10/10! Tekisi mieli hankkia tämä tunika, se ois just hyvä ja rento luottovaate :).

    1. Kiitos, ihana! Tässä asussa oli kyllä hyvä fiilis, ja se varmasti näkyy 🙂 Kannattaa käydä sovittamassa Prismassa, niin näkee, miten se itselle istuu.

  2. Hei, kiitos kommentistasi.
    En ole itse asiassa edes katsonut, mitä materiaalia tämä uusin Marika on. Minusta se tuntuu päällä kivan kevyeltä. Mutta myönnän, että on materiaaleissa eroja, minullakin on useamman malliston Marika, mutta onneksi kaikki säilyneet hyvänä 🙂

    Toivotaan, että mallistoon saapuu toivomaasi kangasta 🙂 Kun löytää itselleen sopivan mallin ja materiaalin, niin sillon kannattaa napata!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *