Keväinen meikki L.A. Girl tuotteilla

Kaupallinen yhteistyö: Oletkaunis.fi

Tiesitkö, että tämän kevään trendisävy on hempeä laventeli. Laventeli onkin ihana sävy kevääseen. Itse tykkään hieman laventelia tummemmista tai vaaleanpunaiseen taittavista violetin sävyistä. Myönnän, että olen mainonnan uhri, ja kun näin instassa tämän ihanan violettiin taittavan vaaleanpunaisen puhvihihaisen paidan, oli se pakko saada. Nappiostos! Miten yksi paita voikin piristää niin paljon? Paidan sävymaailman innostamana syntyi keväinen meikki L.A. Girl tuotteilla. Tuotteet sain yhteistyöstä Oletkaunis.fi:n* kanssa.

L.A. Girl Break Free luomiväripaletti

Muistanette ehkä, että joulukalenterissa pääsin Hannan meikattavaksi L.A. Girlin Pro Mastery paletilla, ja arvoin joulukalenterissa paletin myös yhdelle lukijalle. Itselleni en palettia silloin hankkinut, mutta L.A. Girlin palettien laatu jäi mieleen. Nyt, kun minulla oli mahdollisuus päästä valitsemaan tuotteita Oletkaunis.fi:ltä, niin lähdin laventelit ja L.A. Girl mielessä selaamaan Oletkaunis.fi valikoimaa.

Törmäsin L.A. Girlin uutuuspalettiin nimeltään Break Free This Is Me*. Paletin sävyt olivat kuin luotu minulle! Paletti täynnä eri violetin sävyjä vaaleanpunaisesta tummempaan kanervaan. Ihana paletti! Tässä meikissä valistin silmämeikkiin häivytyssävyksi hailakan laventerin sävyn (palettikuvassa toiseksi alin sävy) nimeltään graceful. Sen päälle lisäsin ulkonurkkiin (kuvan ylin sävy) glitteristä butterfly sävyä. Silmien sisänurkkaan lisäsin vaaleaa glitteristä sävyä fairy dust. Viimeistelin luomet rajaamalla luäluomien ripsien tyvestä tummalla explore sävyllä.

Huulet punaiseksi mattapunalla

Olen jo pidempään etsinyt täydellistä huulipunaa hot pinkin ja violetin välimaastosta. Sellaista räväkkää sävyä, joka näkyy kauas ja ilmoittaa, että minulla on asennetta. Monet punat näyttävät omilla huulillani jotenkin vähän tyylittömältä. Juuri oikean sävyn löytäminen on haastavaa!

Nappasin L.A. Girlin valikoimista kaksi Matte Velvet Lipstick-huulipunaa testiin. Toinen puna oli tummempi fuksian sävyninen Manic*. Tähän meikkiin käytin kuitenkin vaaleampaa vaaleanpunaiseen taittavaa Electric*-sävyä. Molemmat sävyt olivat positiivinen yllätys. Olin aikaisemmin suuri mattapunien ystävä, mutta viime aikoina olen kaivannut enemmän kiiltoa ja kosteutusta huulilleni. Nimestään huolimatta Matte Velvet Lipstick ei kuivata huulia, tai ole liian mattainen lopputulokseltaan. Pysyvyyskin oli aika hyvä.

Minusta oli myös hauska päästä kokeilemaan poskipunaa ja highlighteria helpossa puikkomuodossa. Levitys on helppoa, kun voi vaan sivellä tuotetta suoraa puikosta poskille 😀 Valitsin sävyiksi meikkiin sopivat Velvet Contour Stick Blush sävyssä Pompom* sekä Velvet Contour Stick Highlighter sävyssä Radiance*.

Mitä tykkäät tästä keväisestä L.A. Girl:n tuotteilla tehdystä meikistä?

Mitkä sävyt sinua inspiroi vaatteissa tai meikeissä tänä keväänä? Onko edullinen L.A. Girl tuttu meikkimerkki?

Iloa uuteen viikkoosi!

Lue myös: Punainen juhlameikki ja Vuoden 2020 parhaat kosmetiikkalöydöt

*mainoslinkkejä

kauneus meikki
Kommentit (2)
  1. No tykkään! <3 Ihana. Täytyy itsekin uskaltautua käyttämään enemmän värejä meikissä. 🙂

    1. Kiitos, ihanasti sanottu <3 Itsekin pitäisi olla rohkeampi värien käytössä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *