Kevättä kynsiin geelikynsitarroilla

Viikonloppu oli mukava aloittaa pienellä hetkellä omaa aikaa. Kotona oleillessa ei nykyään tule edes hirveästi meikattua. Nyt kaipasin kuitenkin sitä fiilistä, kun on laittautunut. Kun vaihtaa verkkarit mekkoon, ja laittaa kynnet kuntoon. Tilasin hetki sitten Nobelta lisää ihanan helppoja geelikynsitarroja, joilla jopa minun hauraista kynsistä saa kivat. Muistatte ehkä, että kokeilin näitä Dashing Diva geelikynsitarroja jo viime syksynä, ja totesin ne helpoimmaksi tavaksi saada nopeasti kauniit kynnet. Nyt vuorossa on paketti, jonka nimi on osuvasti Bring in the Bling*. Laitetaanko kevättä kynsiin geelikynsitarroilla?

Bring in the Bling – kiiltoa kynsille

Tykkäsin aikaisemmista kultaisen glitterisistä kynsistä* sekä myös kauniista syksyisen viininpunaisesta sävystä*. Nyt kaipasin kuitenkin jotain vaaleampaa. En halunnut suoranaisesti vaaleanpunaisia kynsiä, joten verkkokaupasta valikoitui sävy, joka on lähempänä nudea kuin vaaleanpunaista. Ratkaiseva tekijä oli kuitenkin paketin mukana tulleet ”timanttiset” kynsitarrat, jotka vain saivat harakan sisälläni huokailemaan ihastuksesta. Yleensä en ole kovin kiiltävän perään, mutta jostain syystä nämä saivat minut ihastumaan.

Jos aikaisempi postaukseni geelikynsitarroista meni ohi, niin helpot ohjeet kynsitarrojen käyttöön löydät täältä. Parasta geelikynsitarroissa on juurikin niiden helppous. Ei tarvitse sotkea kynsilakan kanssa, tai miettiä montako kerrosta kynsilakkaa tarvitsee laittaa. Kynnet saa näyttämään kauniilta helposti vain liimaamalla sopivan kokoiset tarrat kynsiin, ja viilaamalla ylimääräisen tarran pois. En tykkää pitkistä kynsistä, ja nämä tarrat sopivat hyvin myös lyhyille kynsille. Lopputulos on kaikesta blingistä huolimatta luonnollinen.

Kultaisella pohjalla tanssivat violetit ja hopeiset timantit ovat niin upeat! Rakastan näitä kynsiä! Vai mitä sanot, onko liian bling?

Tämä pakkaus sisälsi 32 kynsitarraa, joista saa helposti kynnet laitettua toisenkin kerran. Nobella* on menossa ale vielä tänään sunnuntaina. Nappasin tarrani alennuksesta, ja hintaa tälle pakkaukselle jäi 11,61 euroa. Sanoisin, että reilu vitonen manikyyrin hinnaksi ei ollenkaan huono.

Minulla on tänä keväänä selkeästi käynnissä melkoinen vaaleanpunaisen ja liilan ihastuksen kausi. Eilen huomasin googlettavani laventelin sävyisiä kevätpipoja. Kyllä, ajattelin vielä käyttää pipoa huhtikuussa. Eilisessä raekuurossa ja tuulessa rämpiessäni totesin, että kevyelle kevätpipolle olisi vielä hyvinkin tarvetta. Siinä, missä teininä paineli menemään pakkasessa ilman pipoa, tuntuu näin keski-ikäistyvänä, että lämpö ja mukavuus ajaa heittämällä tyylikkyyden edelle.

Mukavaa sunnuntaita! Miten sun viikonloppu on sujunut?

kauneus paivan-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *