Helposti kauniit kynnet geelikynsitarroilla

Kynsilakan levitys voi joskus olla ärsyttävää, ja tuntuu ettei lakka levity siten, kun itse haluaisi. Olen haaveillut kynsitarroista, jotka voisi vain lätkäistä kynsille, ja saisi hetkessä kauniit kynnet helposti. Olen sen verran vaihtelunhaluinen, etten ole halunnut rakennekynsiä. Geelilakkaus on ollut mielessä, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi käydä sitä testaamassa. Bongasin Meikkimuijan instasta nämä ihanat Dashing Divan* geelikynsitarrat, ja näitähän oli pakko tilata testiin. 

Olen kyllä malliesimerkki mainonnan uhrista. Jos näen jotain ihanaa, niin innostun helposti. Jonnalla oli kynsissään nämä kuvissakin näkvät kultaisen glitteriset Golden Powder*-sävyiset geelikynsitarrat, ja ne näyttivät hänellä niin kauniita! Kun hän vielä kehui, että tarrat ovat kestävät, olin jo ihan myyty. Jonnalla oli alekoodi insta seuraajilleen Dashing Diva-merkkiä myyvään Nobe beauty*-verkkokauppaan, joten pistin tilauksen heti menemään.

Nämä kultaisen glitteriset geelikynsitarrat ovat helpot tarrojen ensimmäiseen testaukseen, sillä glitter antaa pienet mokat anteeksi paremmin kuin yksiväriset geelikynsitarrat. Sama juttu kynsilakkojenkin kanssa. Ei siis haittaa, jos lopputuloksesta ei tule niin tasainen kuin haluaisi, vaaleassa glitterissä se ei näy. Kultaisen glitteriset Golden Powder-tarrat ovat muuten ihan täydelliset pikkujouluihin!

Miten geelikynsitarrat toimivat?

Ohjeiden mukaan omat kynnet piti ensin muotoilla kynsiviilalla haluttuun muotoon. Omat kynteni olivat ihan kivan malliset, joten siistin niitä vain hieman. Kynsinauhat ohjeistettiin työntämään hellästi taaksepäin, jotta tarrat eivät tarttuisi niihin. Kädet pitää pestä saippualla, niin että kynsiin ei jää likaa eikä rasvaa.

Paketti sisältää 27 kynsitarraa. Tämä luku on hieman hassu, enkä äkkiseltään keksi, miksi tarroja on juuri 27. Yleensä ihmisellä on 10 sormea, joten 10 tai 20 olisi luonnollisempi valinta. Kynsitarroja on useaa eri kokoa, joten ehkä pakkauksessa on ajateltu, että jokaiselle löytyy sopiva koko jokaiseen sormeen. Sopivan kokoisen tarran valinta oli ylättävän helppoa. Jokaiseen kynteen löytyi juuri sopivan kokoinen tarra.

Tarra irroitetaan varovasti alustasta, ja painetaan kynteen juuresta lähtien. Ylimääräinen tarra taitellaan tarkasti kynnen alle. Sitten koittaa se geelikynsitarrojen laittamisen haastavin osuus. Ohjeiden mukaan ylijäämä tarraosuus painellaan mukana tulevan kynsiviilan valkoisella puolella. Sitten kynttä viilataan pinkillä puolella siten, että ylijäämätarra irtoaa. Ainoa ongelma oli, ettei kynsiviilassa ollut pinkkiä puolta. Onneksi kynnen viilaaminen oli kuitenkin suhteellisen helppoa, ja jopa minä onnistuin tässä. Huomasin myös vasta jälkikäteen, että ylimääräisen tarraosan olisi voinut leikata ensin pienillä kynsisaksilla ennen viilaamista.

Tarrat asettuivat siis yllättävän helposti paikalleen. Kynnet tuntuvat geelilakalle ominaiseti hieman nahkealta. Se kuuluu siis asiaan, ja siihen tottuu. Kynsitarrat eivät kuivu samalla tavalla kuin kynsilakka, vaan jää hieman pehmeäksi. Yhden päivän kokemuksella kynnet tuntuvat pysyvän hyvin. Kynsitarran pitäisi ohjeiden mukaan lähteä varovasti vetämällä.

Nähtäväksi siis jää, säilyvätkö kynnet siistinä luvatun 14 päivää. Voin kertoa, että mikään tavallinen kynsilakka ei kynsissäni kestä neljäätoista päivää! Kaiken kaikkiaan kynsitarrat olivat hauska uusi tuttavuus, joita oli mukava kokeilla. Yksi 27 tarran paketti maksoi 9,90 euroa eli ollenkaan pahan hintainen.

Nyt vaan tarvittaisiin jotkut pikkujoulut tai muu astetta juhlallisempi tilaisuus, jotta kynnet pääsisivät oikeuksiinsa. Toki pieni glitter piristää tylsää etätyöpäivääkin.

Onko geelikynsitarrat sulle tuttuja?

Pirteää perjantaita!

Lue myös: Juhlien säihkyvimmät kynnet essencen crystal power lakoilla ja Pikkujoulukynnet x 3

kauneus ostokset
Kommentit (1)
  1. Noni, hyvä kun löytyi näin selkee arvio ja selostus tuotteesta. Törmäsin tämmösiin tarroihin marketissa kun epätoivoisena dermatillomaanikkona etsin taas jotain mistä olis apua. Tämä ei selkeestikkään sovi mun käyttöön koska ei mulla oo mitään kynttä jonka nurjalle puolelle ylimääräisen tarran kääntäisin ennen viilaamista. Kiitos – säästin kympin ja mielipahan! 😂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *