Kiinnostavimmat kosmetiikkakalenterit 2022

Lokakuussa on kiva piristää itseään miettimällä, että ensi kuun jälkeen on jo joulukuu. Jee! Eli olen vahvasti sitä mieltä, että lokakuussa voi pikakelata vuoden ikävimmät kuukaudet, pistää kausivalot pihalle, ja alkaa miettimään jo joulukalentereita. Kuten aikaisimpinakin vuosina, jaan verkkokauppojen syövereistä bongaamani kiinnostavimmat kosmetiikkakalenterit  myös vuonna 2022 teille. Ehkäpä pohdinnoistani saattaa olla myös jollekin toiselle iloa tai apua kalenterin valinnassa.

Minulla on kaksi viime vuotta ollut edullinen, mutta kuitenkin aika monipuolinen essencen joulukalenteri. Vaikka essencen kalenterissa on aina mukana (omasta mielestäni) turhaa sälää, niin olen tykännyt tosi paljon sen monipuolisesta meikkisisällöstä. Ja iloinnut edullisesta hinnasta. Olen tullut siihen tulokseen, että kosmetiikkakalentereissa minua innostaa nimenomaan meikkikalenterit. Ei toki haittaa, jos kalenterissa on myös ihonhoitoa tai muuta kosmetiikkaa, mutta eniten kaipaan nimenomaan meikkejä. Ja siinä essence on ollut varsin mainio vaihtoehto. Kaksi vuotta on kuitenkin tällä erää riittävä määrä essenceä, joten tänä vuonna haluaisin jotain muuta.

By Lyko Me-phoria Calendar

Olen seurannut tarkalla silmällä ja korvalla, että mitä vuoden 2022 eri kosmetiikkakalentereista sanotaan somessa ja mediassa. Olen tasapainoillut sen välillä, että haluaisin tietää jokaisen sisällöstä vähäsen, mutta en liikaa. Monesta lähteestä on hehkutettu Lykon omaa Me-phoria* kalenteria. Me Naiset antoi sille täydet pisteet omassa arvostelussaan. Me-phoria lupaa meikkejä, ihonhoitoa, tuoksuja, hiustenhoitoa ja euforiaa. Tuotekuva paljastaa sisällöstä vähän, mutta kuitenkin onneksi vain sen verran, että saa mielenkiinnon heräämään. Luvassa on siis ainakin huulipuna, ripsiväri ja luomiväripaletti – olen myyty.

By Lyko Me-phoria* 99 euroa.

Lumene Advent Calendar

Oletko muuten huomannut, että tänä vuonna joulukalenteritkin tuntuvat olevan viime vuotta kalliimpia? Minulle kipuraja kosmetiikkakalenterissa on sadan euron paikkeilla. Ymmärrän, että laatu maksaa, mutta en silti haluaisi laittaa kalenteriin satasta enemmän. Siksipä tämän vuoden valintani ovat tässä hintaluokassa.

Muutama vuosi sitten testasin Lumenen joulukalenteria. Tykkään paljon Lumenesta, mutta valitettavasti sisältö on toistanut itseään aikaisempina vuosina. Jos olet ostanut kalenterin kerran, et todennäköisesti halua ostaa sitä heti seuraavana vuonna uudelleen. Nyt, kun aikaisemman kalenterin purnukat käytetty ja muistot on haalenneet, voisi tänä vuonna olla aika antaa Lumenelle taas mahdollisuus. Kalenterin ehdottomana plussana on se, että luukkujen takaa ei paljastu sälää, vaan voi luottaa siihen, että kaikki ovat käyttökamaa.

Tämän vuoden kalenteria* on kehuttu siitä, että mukana on myös uutuustuotteita. Tuotteet painottuvat ihonhoitoon enemmän kuin meikkeihin, mutta Lumenen kohdalla annan sen anteeksi. Olisiko tänä vuonna taas Lumenen vuoro?

Lumene Advent Calendar* 88,90 euroa.

Benefit Advent Calendar

602004142030-5.png?ref=1308069&hasAlpha=false&w=1440&preset=backgroundBenefit Advent Calendar* sisältää vain 12 kauneustuotetta, joten tätä ei pääse joka päivä avaamaan. Toistaalta Benefit kuuluu niihin merkkeihin, joita en oikein raski ostaa, vaikka testata haluaisinkin. Kalenterin tuotteet ovat Benefitin suosikkeja, joten tämän kalenterin kohdalla tietäisi, että luvassa olisi ne kaikkein kiinnostavimmat ja parhaimmiksi todetut tuotteet. Ja Benefithän saa paljon hehkutusta aina ja kaikkialla. Ehkä riittäisi, että luukun saisi aukaista joka toinen päivä, kun tuotteet ovat niin houkuttelevia ja hintakin kohtuullinen? Siinä, missä moni luksusmerkki menee vikaan tarjotessaan 24 kallista tuotetta kovaan hintaan, ehkä järkevämpi kokonaisuus voisikin olla puolet vähemmän tuotteita ostajaystävälliseen hintaan?

Benefit Advent Calendar* 72 euroa.

KICKS Makeup Advent Calendar 2022

KICKS Makeup Advent Calendar 2022

Listalle pääsi nyt livahtamaan yksi kalenteri, joka on yli budjettini. Tämä johtuu siitä, että  KICKS Makeup Advent Calendar 2022 -kalenteri*  on saanut suitsutusta ympäriinsä, joten mielenkiintoni heräsi. Ystäväni (ja kosmetiikkaguru) Hannakin on tämän kauniin kullanhohtoisen kalenterin itselleen hamstrannut, joten se ei voi olla huono! Kalenteriin on valittu Kicksin myydyimpien merkkien meikkejä, ja kattaus kuulostaa herkulliselta. Valitettavasti tuotteet ehtivät vilahtaa verkkokalvoillani Kicksin sivuilla vieraillessani, joten yllätyksen elementti on tämän kalenterin osalta osittain menetetty. Onkohan 150 euroa kuitenkin liikaa?

KICKS Makeup Advent Calendar 2022* 149 euroa.

Makeup Revolution You Are The Revolution Advent Calendar

Makeup Revolution You Are The Revolution Advent Calendar

Koska edullisempi on aina edullisempi, niin listalta ei voi jättää pois Makeup Revolutionin meikintäyteistä You Are The Revolution Advent Calendar *-kalenteria. Jos haluaisin päästä testaamaan kalenterin täydeltä hempeän sävyisiä huulipunia, luomivärejä, poskipunia ja huulikiiltoja, niin tällä kalenterilla ei voisi mennä pieleen. Luvassa ei ehkä ole niitä selektiivisen kosmetiikan laadukkaimpia tuotteita, mutta näillä meikeillä saa varmasti pidettyä monia hauskoja meikkihetkiä. Makeup revolution keskittyy oleelliseen, mutta mukana on myös muutama yllättävä tuote.
Makeup Revolution You Are The Revolution Advent Calendar 55,90 euroa.

Loreal Paris Advent Calendar

loreal-paris-christmas-advent-calendar-1185-893-0000_1.jpg?ref=1152356

Revolutionin kalenteria laadukkaampi meikkikalenteri olisi perinteinen Loreal. Tästä kalenterista* on tihkunut hyvin vähän tietoa ennakkoon, joten tässä olisi todellista yllätyksen makua. Tuotetiedoissa luvataan seuraavaa:

Jokaisen luukun takana on huolellisesti valittu meikki-, ihonhoito- tai hiustenhoitotuote, joiden avulla luot täydellisen lookin tänä jouluna. Hemmottele itseäsi tai läheisiäsi meikeillä ripsille, kasvoille, huulille ja kulmille sekä yllätystuotteilla iholle ja hiuksille.

Tykkään Lorealin ripsiväreistä, huulipunista ja muista meikkituotteista, joten tämä olisi varmasti hyvä valinta. Hieman mietityttää vain se, kuinka paljon ihonhoito- tai hiustuotteita on laitettu mukaan.
Loreal Paris Advent Calendar* 110,50 euroa.

 

Psst! Kurkkaa myös Bangerheadin huikeat kalenterialet*!

Joko olet antautunut joulukalenterihypetykseen tai laittanut kausivalot esille?

Lue myös: Kiinnostavimmat kosmetiikkakalenterit 2020

kauneus ostokset meikki
Kommentit (2)
  1. Lakukalenteri on tilattu, ja kosmetiikkakalenteria mietin. Yleensä se on ollut The Body Shopin kalliimpi (= monipuolisempi) versio, mutta Lumenea olisi ehkä kiva kokeilla vaihtelun vuoksi. En vain tiedä, jäänkö kaipaamaan TBS:ltä niitä kaikkia ihania tuoksuja.

  2. Itse katselen aina näitä kosmetiikkakalentereita, mutta niiden hinnat hirvittävät. Toki Lumeneltakin tietäisi saavansa oikeasti käyttöön tulevaa hyvää tavaraa, mutta silti.

    Luulen, että ostan jonkun herkullisen suklaakalenterin itselleni joulunodotusta riemastuttamaan! 🙈

    https://naissanelioissa.wordpress.com/2022/10/11/ala-odota-helppoa-ja-taydellista/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *