Kirppislöytö – NOSH Minikaisla tunika

Liityin jokin aika sitten NOSH kirppis facebook-ryhmään myydäkseni yhden hutiostoksen. Vaikka tykkään kirppareista, ja kannatan kierrättämistä, niin facebook-kirppareilta olen pysytellyt pois. Niistä kuulee aina niin paljon negatiivista. On säätöä ja riitoja. NOSHin kirppisryhmä vaikutti kuitenkin tosi rennolta ja mukavalta.  Sain hutiostokseni heti myytyä, ja teinpä itsekin kivan löydön. NOSH Minikaisla tunika löytyi omassa koossa ja  edullisesti!

Ihailen muiden tekemiä huimia kirppislöytöjä, mutta itse en oikein tunnu löytävän kirppiksiltä aarteita itselleni. En ainakaan kivoja kotimaisia merkkejä, joita nykyään mielummin suosin. En tiedä, onko vika omissa silmissä vai siinä, ettei Jyväskylän kirppiksillä liiku sellaisia helmiä kuin pääkaupunkiseudulla. Ehkä kirppiksillä pitäisi myös ”päivystää” useammin, sillä todelliset helmet menevät varmasti nopeasti.

Tykkään kierrellä Jyväskylän kirppiksillä, mutta silmäni hakeutuvat ehkä helpommin lastenvaatteisiin kuin naistenvaatteisiin. Pojalle olen onnistunut tekemään mainioita löytöjä koko hänen elämänsä ajan. Vauvana pätkä kasvoi niin vauhdilla, ettei kuukauden tai kahden vuoksi kannattanut paljon marimekkoja ostella. Ja myöhemmin kovaan käyttöön tulevia päiväkotivaatteita olen bongaillut kirppiksiltä. Harmillisesti tuntuu näyttävän siltä, että mitä pidemmäksi poika kasvaa, sen vähemmän on oikeita kokoja kirppiksillä tarjolla.

Mutta palataan takaisin tähän omaan kirppislöytööni. NOSHilla oli ehkä vuosi pari sitten myynnissä tämä ihana tummanvihreä Minikaisla-tunika. Katsoin sitä silloin monta kertaa verkkokaupassa. En kuitenkaan raskinut sitä ostaa. Näin viime syksynä töissä yhdellä naisella tämän päällä. Ja joka kerta, kun näin hänet tässä tunikassa, harmittelin, etten ollut ostanut tunikaa itse.

Niimpä päätin tarttua tilaisuuteen, kun tunika tuli yllättäen vastaan facebookin kirppisryhmässä. Hinta oli edullinen, ja tuote vaikutti kuvien ja myyjän kertoman perusteella olevan kunnossa. Saapuessaan tunika olikin hieman haalistunut, eikä enää niin skarpin tummanvirheä kuin uutena. Ihan uudenveroista en odottanutkaan, mutta myönnän, että haalistuminen hieman harmitti. Onneksi tunika on kuitenkin muuten hyvässä käyttökunnossa.

Mitä tykkäät tästä tunikasta ja asusta? Näyttääkö liian haalistuneelta?Kuvat: Hanna

Kuulutko sinä niihin kirppishaukkoihin, jotka bongaa hyväkuntoisia aarteita edullisesti kirppiksiltä? Vai kuulutko mun kanssa samaan kastiin, jonka silmät eivät osu timantteihin vaatekasojen alla?

Näihin kuviin laitoin punaisinta huulipunaa peittämään väsymyksen merkit ja viemään huomion likaisista hiuksista. Viime viikko oli liian täynnä kaikkea, ja se alkoi lauantaina näkyä melkoisena väsymyksenä. Realistisia ja arjenmakuisia kuvia siis tänään tarjolla 😀

Iloa ja energiaa uuteen viikkoosi!

Lue myös: Syksy on hyvää aikaa kierrättää – vie kamat kirppikselle! ja Second hand löytö – Marc Jacobs Too Hot To Handle Sia

muoti paivan-tyyli kirppisloydot
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *