Kun muutkin, niin minäkin - testissä Essence

Minnean muruja

Niin moni on blogeissansa ja somessa hehkuttanut halpamerkki Essenceä, että pakkohan minunkin oli päästä testaamaan, oliko tuo älyttömän edullinen meikkimerkki kaiken hehkutuksen arvoinen! Varsinkin Essencen ripsivärejä on kehuttu todella hyviksi joka paikassa!

Voiko alle neljän euron ripsiväri olla hyvä?

Hintahan on ihan käsittämätön! Vai oletteko löytäneet muita 3,5 euron ripsareita? Minä nimittäin en! Ostin tesiin I <3 Extreme crazy volume mascaran, jonka on todennut toimivaksi mm. Nelliinan-blogin Niina. Nappasin mukaan myös nestemäisiä mattahuulipunia kahdessa melko nudessa sävyssä. Niidenkin hinta oli alle 3 euroa kappale. Mukaan lähti vähän heräteostoksenä myös luomiväripaletti All About Nudes 4,90 euron hintaan.

Olisin niin kovasti halunnut pitää näistä tuotteista, ihan jo hinnankin vuoksi! Todellakin olisin halunnut ihastua 3,5 euron ripsariin! Mutta ei.

Ripsiväri oli ensituntumalla ihan ok. Mulla on todella suorat ripset, ja käytän yleensä vedenkestävää ripsaria juuri sen jämäkkyyden vuoksi. Ripset pysyvät paremmin kaarevina taivutuksen jälkeen. Nyt ostin kuitenkin tämän ei-vedenkestävän version, ja sehän suoristi mun ripset samantien, kun sitä ripsiini sivelin. Myöskään kestävyys ei ollut mielestäni kovin hyvä, sillä tämmöinen kiiltonaama sai ripsivärit varisemaan alta aikayksikön :/ Käytän tätä nyt kuitenkin tämän mummolaloman ajan, koska en fiksuna tyttönä ottanut mitään muuta ripsaria mukaan :D En kuitenkaan usko, että tätä tulee käytettyä loppuun tai ostettua toiste.

Mattapunat, nimeltään Matt Matt Matt longlasting lipgloss, olivat myös pettymys. Voi toki olla, että valitsin vain itselleni sopimattomia sävyjä, mutta en voi kyllä sanoa mieltyneeni näihin. Tummempi puna tuoksui kahvilta(en pidä kahvista), eikä kumpikaan tosiaan näyttänyt hyvältä huulillani. Olen niin tottunut käyttämään NYXin nestemäisiä mattapunia, että ehkä en siksikään innostunut näistä. Tummemman punan annoin siskolleni, ja tuo vaaleampi jää kyllä täysin käyttämättä.

Positiivisin yllättäjä näistä Essencen tuotteista oli tämä luomiväripaletti. Pigmentti ei ole niin hyvä, kuin tällä hetkellä käytössä olevassa Lumenessa, mutta tätä uskon käyttäväni myös tulevaisuudessa. Hintaa paletilla oli muistaakseni 4,90 euroa.

Onko Essence sulle tuttu merkki? Toimiiko tuotteet sulla paremmin? Kannattaako antaa tilaisuus merkin toiselle ripsivärille?

Energistä ja iloista tiistaita!

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Minä olen tuohon merkkiin tutustunut ulkomailla jo vuosia sitten, ennenkuin ne tulivat Suomeen. Minulla on käytössä juuri parhaillaan tuo sama luomiväribaletti (ostettu Kanarian saarilta) ja minulle se sopii, on hyvä. Minulla on myös geelikynsilakkoja, aika montakin, ne on hyviä; pysyvät pitkään ja kuivuvat nopeasti. Joku huulikiiltokin (+muu tuote) voi myös olla, mutta nykyisin en juuri ole niitä käyttänyt, joten en muista millaisia edes olivat :)

Minnea
Minnean muruja

No nuo geelikynsilakat täytyy ottaa seuraavaksi testiin :)

Muistelen että tykkäät lakata kynsiä, joten suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Essencen kynsilakkoja. Itse en juuri muuta värikosmetiikkaa käytä mutta kynnet on aina lakattu, ja Essencestä on tullut suosikkimerkki loistavan hinta-laatu-suhteen takia.

marja liljeström (Ei varmistettu) http://vimma50.blogspot.com

Moi, kommentoin jo kerran, mutta se hävisi nettiavaruuteen. No, eipä hätiä mitiä. Essence on minulle aivan uusi merkki. Kurjaa, ettei ripsari ja huulipunat osoittautuneet hääveiksi. Luomiväri oli sinun mielestä ok. Luulenpa, ettei tuo merkki sovellu vanhenevalle iholle; meikeissä pitäisi jo olla hoitavia ainesosia. Satan kyllä - ihan hinnan vuoksi - tehdä pienen kokeilun. Muuten mitä tuo "affilate yhteistyö" tuossa marginaalissa tarkoittaa? Jos viitsisit minulle digiblondille selittää edes ihan vähän.

Minnea
Minnean muruja

Kiitos kommentista, Marja!

Aina ei kaikki tuotteet tosiaan sovi kaikille. Nämä oli niin edullisia, ettei pieni hutiostos niin paljoa haittaa.

Affiliate-mainos on sellainen mainos mun sivulla, että jos joku klikkaa sitä ja ostaa kyseisen verkkokaupan tuotteita, saan siitä pienen korvauksen itselleni. 

marja liljeström (Ei varmistettu) http://vimma50.blogspot.com

Kiitos tiedosta.

Minnea
Minnean muruja

Kiitti vinkistä, lakkoja sitten seuraavaksi! Hinta on kyllä edullinen!

Kirsikka W.

Harmi ettei nyt sattunut kolahtamaan :( Itselläni on vain positiivisia kokemuksia Essencen luomiväreistä, jotka ovat olleet yksiä pigmenttisimpiä luomareita ikinä, ja pysyneet erinomaisesti mun rasvoittuvilla luomilla. Huulipuniakin sain juuri testiin (postausta tulossa tänään tai huomenna), ja nekin olivat omasta mielestäni ihan passeleita, vaikka en kyllä noitten nestemäisten huulipunien fani olekaan.

Minnea
Minnean muruja

Niin, eihän ne voi kovin huonoja olla, kun niin moni niitä kehuu!

Mutta kaikki ei vain sovi kaikille :) Innolla odottelen sun Essence-postausta :)

Mielenkiintoinen postaus, sillä itsehän en ole vielä(kään) testannut yhtäkään Essencen tuotetta! Olisi varmaan korkea aika, ainakin tuo luomiväri vaikuttaa hintaansa nähden ihan käyvältä tuotteelta :)

Minnea
Minnean muruja

Kiva, että kiinnosti :) En minäkään tätä ennen ollut kokeillut. Mutta tosiaan näitä hehkutetaan niin paljon, rttä pakkohan se oli testata :)

Siri H
Still Life

Oonkohan mä jotenkin tosi out kun nyt vasta kuulin Essencen tuotteista ekan kerran :) Menee kyllä itselläkin testiin, tarjoushaukka kun on niin kiinnostaa kyllä kokeilla miten hinta ja laatu näissä kohtaa. Ainakin luomiväri näyttää kuvan perusteella kivalta :)

Elina // Vauhtihirmun elämää (Ei varmistettu) http://elokuinen2015.blogspot.fi/

Näitä olen miettinyt itse testiin, kun olen niin harvoin ja satunnaisesti meikkaava ihminen, että hinta olisi kohdillaan :D Täytynee antaa mahdollisuus tästä postauksesta huolimatta, kun vain seuraavan kerran tulee tarvis kokeilla :)

CCNOORA (Ei varmistettu) http://curiousnoora.bellablogit.fi

Mä olen aivan essence-fani nykyään! Monesti arkimeikkiini käytän ainoastaan essencen tuotteita - ihanaa löytää uusia suosikkeja niin edullisesti! :)

hannamariav (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Jotkin Essencen meikit on kyllä hyviä, osat taas ihan täysiä floppeja. Ripsareista oon etenkin kuullut hyvää ja kyllähän niitä tuohon hintaan voi testiinkin ostaa vaikka useamman!

hanna
www.hannamariav.com

MINI-blogi (Ei varmistettu) http://elinamaista.blogspot.fi

Olipas kiva ja ajankohtainen postaus! Voitin Essencen-meikkipaketin erään blogin arvonnasta (juuri odottelen sitä postista), kiva päästä testaamaan. Itse käytän oikeastaan vain Lumenen meikkejä (ripsiväri ja kulmakynä on ollut jo vuosia Lumenen, kun taas eyeliner Rimmelin). Lumenen True Mystic Volume- ripsiväri on tämän hetkinen suosikki ripsivärini.

Minnea
Minnean muruja

Sattuipas sopivasti! Kerro ihmeessä, mitä tykkäsit! Oliko joku tuote yli muiden? Minäkin Lumene-tyttönä luotan pääsääntöisesti Lumenen tuotteisiin.

Kommentoi