Kun muutkin, niin minäkin – testissä Essence

Niin moni on blogeissansa ja somessa hehkuttanut halpamerkki Essenceä, että pakkohan minunkin oli päästä testaamaan, oliko tuo älyttömän edullinen meikkimerkki kaiken hehkutuksen arvoinen! Varsinkin Essencen ripsivärejä on kehuttu todella hyviksi joka paikassa!

Voiko alle neljän euron ripsiväri olla hyvä?20170625_161646.jpg

Hintahan on ihan käsittämätön! Vai oletteko löytäneet muita 3,5 euron ripsareita? Minä nimittäin en! Ostin tesiin I <3 Extreme crazy volume mascaran, jonka on todennut toimivaksi mm. Nelliinan-blogin Niina. Nappasin mukaan myös nestemäisiä mattahuulipunia kahdessa melko nudessa sävyssä. Niidenkin hinta oli alle 3 euroa kappale. Mukaan lähti vähän heräteostoksenä myös luomiväripaletti All About Nudes 4,90 euron hintaan.20170625_162012.jpg

20170626_133748.jpg

20170625_161727.jpg

Olisin niin kovasti halunnut pitää näistä tuotteista, ihan jo hinnankin vuoksi! Todellakin olisin halunnut ihastua 3,5 euron ripsariin! Mutta ei.

Ripsiväri oli ensituntumalla ihan ok. Mulla on todella suorat ripset, ja käytän yleensä vedenkestävää ripsaria juuri sen jämäkkyyden vuoksi. Ripset pysyvät paremmin kaarevina taivutuksen jälkeen. Nyt ostin kuitenkin tämän ei-vedenkestävän version, ja sehän suoristi mun ripset samantien, kun sitä ripsiini sivelin. Myöskään kestävyys ei ollut mielestäni kovin hyvä, sillä tämmöinen kiiltonaama sai ripsivärit varisemaan alta aikayksikön :/ Käytän tätä nyt kuitenkin tämän mummolaloman ajan, koska en fiksuna tyttönä ottanut mitään muuta ripsaria mukaan 😀 En kuitenkaan usko, että tätä tulee käytettyä loppuun tai ostettua toiste.20170625_161718.jpg

Mattapunat, nimeltään Matt Matt Matt longlasting lipgloss, olivat myös pettymys. Voi toki olla, että valitsin vain itselleni sopimattomia sävyjä, mutta en voi kyllä sanoa mieltyneeni näihin. Tummempi puna tuoksui kahvilta(en pidä kahvista), eikä kumpikaan tosiaan näyttänyt hyvältä huulillani. Olen niin tottunut käyttämään NYXin nestemäisiä mattapunia, että ehkä en siksikään innostunut näistä. Tummemman punan annoin siskolleni, ja tuo vaaleampi jää kyllä täysin käyttämättä.20170625_161801.jpg

20170625_161846.jpg

Positiivisin yllättäjä näistä Essencen tuotteista oli tämä luomiväripaletti. Pigmentti ei ole niin hyvä, kuin tällä hetkellä käytössä olevassa Lumenessa, mutta tätä uskon käyttäväni myös tulevaisuudessa. Hintaa paletilla oli muistaakseni 4,90 euroa.20170625_162135.jpg

Onko Essence sulle tuttu merkki? Toimiiko tuotteet sulla paremmin? Kannattaako antaa tilaisuus merkin toiselle ripsivärille?

Energistä ja iloista tiistaita!

Kommentit (17)
 1. Olipas kiva ja ajankohtainen postaus! Voitin Essencen-meikkipaketin erään blogin arvonnasta (juuri odottelen sitä postista), kiva päästä testaamaan. Itse käytän oikeastaan vain Lumenen meikkejä (ripsiväri ja kulmakynä on ollut jo vuosia Lumenen, kun taas eyeliner Rimmelin). Lumenen True Mystic Volume- ripsiväri on tämän hetkinen suosikki ripsivärini.

  1. Sattuipas sopivasti! Kerro ihmeessä, mitä tykkäsit! Oliko joku tuote yli muiden? Minäkin Lumene-tyttönä luotan pääsääntöisesti Lumenen tuotteisiin.

 2. hannamariav
  28.6.2017, 17:58

  Jotkin Essencen meikit on kyllä hyviä, osat taas ihan täysiä floppeja. Ripsareista oon etenkin kuullut hyvää ja kyllähän niitä tuohon hintaan voi testiinkin ostaa vaikka useamman!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *