Lahja päiväkodin aikuiselle

Nyt on taas käsillä kevään haikeimmat päivät, kun kesälomat kutkuttelevat ovella, ja päiväkodin ihanille aikuisille on sanottava heipat. Erityisen haikeaa tilanteesta tekee meille se, että pojan hoitajista kaksi kolmesta jatkaa syksyllä uusiin ryhmiin, joten elokuussa emme enää näe.

Lahjat päiväkodin aikuisille tai koulun opettajille ovat selvästi myös monen mielessä tällä hetkellä, sillä viime vuotinen lahjapostaus hauskasta piknik-kassista sekä toissavuotinen lahjapostaus käsirasvasta ovat viime viikkoina saaneet paljon lukijoita. Siispä ajattelin esitellä pienet muistamiset, jotka tänä vuonna ostimme kiitokseksi lämpimästä ja hyvästä hoidosta.Kun mietin lahjaideoita, muistin, että Desingkavereiden Iloinen lahjakauppa oli täynnä kivoja kotimaisia lahjaideoita. Niimpä menin sieltä, missä aita on matalin, ja missä joku toinen on ideoinut parhaimmat ja persoonallisimmat lahjat kauniisiin paketteihin. Suuntasin lahjakauppaan viime  hetkillä viime viikolla etsimään jotain pientä, mutta ihanaa. Lahjakauppa on siis nyt jo valitettavasti sulkeutunut tältä keväältä, joten matti myöhäsille siitä ei enää ole iloa.

Pojalle tärkeitä aikuisia on päiväkodissa ollut tänä keväänä neljä, joten en raskinut käyttää yhteen lahjaan suuria summia. Ihastuin kotimaisen Wild from Arctic -merkin käsintehtyihin puolukkavaahtokarkkeihin, joten nappaisin niitä lahjoiksi. Miten suloiselta itsetehdyt vaahtokarkit puolukanmakuisina kuulostavatkaan! Olisi pitänyt ostaa yksi pussi itsellekin, jotta olisi päässyt maistelemaan 😀

Kortteihin halusin tekstin, joka kertoisi tavalla tai toisella kiitoksemme hyvästä ja tärkeästä työstä. Sopiva kortti löytyi Helle Visualsin valikoimista. Yksinkertainen ja herttainen kortti sanoo sen kaikkein oleellisimman. ”Kiitos, että olet”, kiitos, että olet ollut mukana lapseni arjessa häntä kannustaen ja hänestä välittäen. Yhdessä nämä muistamiset luovat pienen, mutta persoonallisen lahjan. Lahjan, joka on kiva antaa, ja toivottavasti myös kiva saada.Muistetaanko teillä päiväkodin tai koulun aikuisia? Mitä teillä ostetaan tai tehdään muistamiseksi?

Ihanaa keskiviikkoa! Minulla on tämä viikko ja ensi viikko buukattuna vähän liian täyteen kaikenlaista, joten hieman hirvittää ja hengästyttää jo tässä vaiheessa(vaikka toki kivoja juttuja suurin osa onkin)! Ehkä ensi viikon aikana tai sen jälkeen olisi pieni blogilomakin paikallaan, ettei mene ihan uupumuksen puolelle tämä elämä.

perhe ostokset vanhemmuus
Kommentit (5)
  1. Lämmitti päiväkodissa työskennelleen mieltä tämä postaus! Ihanat lahjat ja ihanaa kun muistatte ja arvostatte!<3
    ida
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  2. Puolukkavaahtokarkit kuulostavat jotenkin eksoottisilta, ei taida ihan joka puodista saada. 😀 Nuo kortit ovat i h a na t! <3

    https://astuharhaan.wordpress.com/

    1. Eikö kuulostakin! Maistuu varmasti hyvältä. Ensi kerralla pakko ostaa itsellekin 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *