Lasten sadevaatteet reilulla alennuksella Reiman verkkokaupassa!

”Syyssateet yllättivät hajamielisen perheenäidin!”

”Päiväkodissa kauhisteltiin pojan liian pieniä kuravaatteita!”

Teen tähän alkuun pienen tunnustuksen. Kun pakkasin kesälomalle lähdettäessä pojan kuravaatteet päiväkodin eteisessä kangaskassiin, ja kiikutin kotiin, niin koko kesänä en niitä kassista pois ottanut. Ja kun nyt elokuussa poika palasi päiväkotiin, niin roudasin saman pussukan takaisin päiväkotiin. Sadevaatteita pojan lokeroon asetellessa ajattelin vilkaista niiden kokomerkintää.

Noh, nehän olivat kokoa 104cm. Poika käyttää tällä hetkellä kokoa 116cm, joten sadevaatteet olivat kaksi kokoa liian pienet. Taitavat olla vuodelta 2017.  Tunsin piston sydämessäni. Mietin niitä päiväkodin aikuisia, jotka ovat urheasti yrittäneet tunkea liian pieniä kuravaatteita pojan niskaan. Oikeasti vähän nauratti, mutta otin heti asiakseni korjata tilanteen. Olen kyllä toisella silmällä huomannut Reiman koko kesän jatkuneet alennusmyynnit, mutta en ole asiaan reagoinut.

Nythän eletään jo aikaa, kun kaikki alennusmyynnit ovat päättyneet, ja kaupoissa komeilee uudet syysvaatteet. Hieman valmiiksi lannistuneena suuntasin Reiman verkkokauppaan katsomaan, löytyykö sieltä edes oikeita kokoja enää. Yllätykseni oli suuri, kun onnistuin löytämään mahtavalla 50% alella sekä sadetakin että kurahousut! Jee, hyvä minä! Taputin itseäni olalle, ja annoin ainakin kymmenen hyvä äiti– pistettä.Sadetakki Vesi

Tämä tummansininen ei olisi ollut ensisijainen valintani, mutta koska se oli hurjassa alessa, ja oikea koko löytyi, niin tällä mennään!

 Kurahousut Oja 

Keltaista sen olla pitää! keltaiset kurahousut ovat jo isojen poikien mallia eli niissä ei ole henkseleitä. Saa nähdä, miten äijälle käy uusissa kurahousuissa – putoaako kesken parhaimman lätäkössä pomppimisen.

 Kurahanskat Kura 

Kura- kurahanskat on todettu toimiviksi, ja nyt on menossa jo ehkä kolmas pari samasta hanskasta. Pysyy hyvin pienissä käsissä!

Kuulostaako tutulta tämä meidän meiniki? Jos koit tämän postauksen myötä piston sydamessäsi, niin suuntaa äkkiä Reiman verkkokauppaan, ja pelasta tilanne pikaisesti!

Lohduttaudun ajatuksella, että jos nämä vaateasiat olisivat mieheni vastuulla, niin pojalla tuskin olisi kuravaatteita ollenkaan 😀

Hauskaa keskiviikkoa! Leuka ylpeästi ylös ja sateita päin!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *