Mitä välikausivaatteita lapselle päiväkotiin?

Kirpakkaa huomenta! Viime syksynä, ja suhteellisen tuoreena äitinä, tuskailin välikausivaatteiden maailmassa. Olisin toivonut, että joku olisi kertonut minulle, mitä sinne päiväkotiin tarvitaan näille muuttuville keleille. Ja koska kevään kirjoitukseni välikausivaatteista näyttää olevan suosittu ja taas ajankohtainen, kirjoitin (vahvalla kokemuksella, heh) tällaisen pienen tiivistelmän siitä, mitä kampetta meillä on hankittuna syksyä varten pitämään lapsi lämpimänä ja kuivana ulkoseikkailuissa. Meillä luotetaan pääsääntöisesti Reimaan.välikausivaatteet.jpg

t?a=1173541864&as=1149605599&t=1&tk=1&i=1

välikausirukkasetsoftshell-haalari /  villahaalari /  välikausitennarit / pipo / kumpparit / 

Kun ilma on vielä jokseenkin lämmin, ja huitelee siinä 10-15 asteen maastossa, laitan pojalle kätevän ja vettähylkivän shofshell-haalarin, jossa on sisäpuolella miellyttävä fleece-vuori. Jalassa on kuivina päivinä (tai pienen sateen sattuessa) vettähylkivät välikausitennarit. Niillä on hyvä ja tukeva juosta päiväkodin pihalla ja luontoretkillä. Kun ilmat alkavat hipoa nollaa, lisään shofshell-haalarin alle lämpimän villahaalarin. Meillä on luotettu villahaalariin äitiyspakkauksen mahtavan villahaalarin innoittamina 🙂

Päässä on trikoinen ja lämmittävä pipo. Tuossa Reiman pipossa on hauska kuosi. Tykkään tosi paljon harmaan, sinisen ja keltaisen yhdistelmistä. Tällä hetkellä pojan päästä arvatenkin löytyy Muumi-pipo, mutta jos äiti saisi päättää, olisi valinta jotain tuon Reiman pipon kaltaista 🙂 Käteen yritetään sujauttaa ohuet lapaset tai viileämmällä nuo hyväksi todetut Reimat Askare-rukkaset. Ne ovat olleet sopivat myös sateisella säällä. Niissä on sisällä miellyttävä fleece-vuori. Tällä hetkellä poika ei suostu millään laittamaan hanskoja :/ Vinkkejä?

sadevaatteet.jpg

 

t?a=1173541864&as=1149605599&t=1&tk=1&i=1sadetakki /kurahousut / kurarukkaset

Jos pieni sade yltyy kunnon vesisateeksi, ja lammikoita alkaa muodostua, on parempi laittaa päälle ihan kunnon kurahousut sekä sadetakki, ja jalkaan tietysti kumpparit. Ostin viime syksynä hieman reilun kokoiset housut ja takin, sillä ne menevät vieläkin! Ovat ne mahtaneet olla aivan liian isot viime syksynä, mutta en ole vain asiaa tajunnut 😀 Näissä Reiman kurahousuissa on kätevät olkaimet, jotka pitävät housut hyvin jalassa, ja koska niitä voi säätää, antavat myös vähän kasvunvaraa. Tämä Reiman kuvassa näkyvä setti on toiminut meillä oikein loistavasti!

Mitä teillä puetaan välikautena päivkotiin tai ulkoleikkeihin?

Kivaa tiistaita! Ja hei, viime hetket käsillä osallistua ylläriboxin arvontaan!

 

*sisältää mainoslinkkejä Reiman verkkokauppaan

 

t?a=1173541864&as=1149605599&t=1&tk=1&i=1

t?a=1173541864&as=1149605599&t=1&tk=1&i=1

perhe lasten-tyyli
Kommentit (13)
  1. Suvi Saranki
    16.9.2017, 07:13

    varmasti hyvä postaus äideille 🙂

  2. Täällä ei olla vielä päästy pohtimaan lapsen välikausivaatetusta, mutta kohta sekin koittaa 🙂 Tykkään muuten itse tosi paljon keltaisen, harmaan ja mustan yhdistelmästä!

    http://lifewithhannamari.blogspot.fi/?m=1

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *