Korvakoruihastus – Saara Ruskola Lintunen-korvakorut

Kaupallinen yhteistyö: Saara Ruskola

Saanko esitellä: uusi korvakoruihastus Saara Ruskola Lintunen-korvakorut! Tervetuloa huhtikuu! Ajattelin liidellä uuteen kevätkuukauteen linnun lailla. Tuntuu, että kun viimeksi katsoin ikkunasta takapihalle, oli se täysin lumen peitossa. Eteisen naulakossa roikkuvan toppatakin saa kuitenkin nyt siirtää varastoon, sillä lämpömittari on plussan puolella, ja etupihalla kukkivat lumikellot ja krookukset. Takapihankin lumitilanne on muuttunut silmänräpäyksessä, ja sieltä täältä pilkistää jo paljasta maata. Sain yhteistyössä nämä Saara Ruskolan Lintunen-korvakorut. Mieleni on yhtä kevyt kuin pienet hempeät linnut korvissani.

Uusi korvakoruihastus – Saara Ruskola

Viime aikojen värivalintojani seuranneille ei liene yllätys, että valitsin sirot Lintunen-korvakorut kauniissa pinkin sävyssä. Tarjolla oli myös muista herkullisia sävyjä. Saara Ruskola oli minulle nimenä tuttu. Ja vaikka en ole aikaisemmin omistanut Saaran koruja, on niissä aina ihastuttanut selkeä muotokieli. Rakastan minimalistisia koruja, ja asioita ylipäänsä. Selkeä muoto tuo rauhallisuutta ja harmoniaa mieleenkin. Olisipa kotinikin aina yhtä harmoninen kuin mieleni haluaisi sen olevan.

Ihastuin näissä Lintunen-korvakoruissa sekä yksinkertaiseen renkaaseen ja suloiseen linnun siluettiin, mutta myös kirkkaaseen pinkkiin väriin. Ihana, runollinen yhdistelmä! Korvakorut ovat korvissa kevyet, mutta näyttävät. Materiaalina Saara on käyttänyt kirurginterästä sekä  peiliakryyliä. Olen ihastunut.

Huhtikuu tuo kevään

Olen päättäyt, että huomenna alkava huhtikuu tuo viimein kevään mukanaan. Uusi kuukausi, uusi alku. Tällä hetkellä uusi alku uusine mahdollisuuksineen tuntuu hyvältä ja vapauttavalta. Ehkä juuri huhtikuu tuo sitä kaivattua valoa ja keveyttä arkeen. Ehkä tämä kevät tuo muutoksen nykytilanteeseen, ja pääsisimme nauttimaan kesästä oloissa, joiden alussa ei ole sanaa poikkeus.

Ilmassa alkaa olla jo niin paljon turnausväsymystä, että ajatus keväästä ja uusista aluista tuo kovasti kaivattua toivoa tähän tilanteeseen. Olen niin valmis kevääseen, tuoreeseen ruohoon, jäätelötötteröihin, paljaisiin varpaisiin, pinkkiin väriin ja muuttolintuihin. En taida olla ainoa meidän perheessä, jolla on jo kevättä rinnassa, sillä mieheni kaivoi viikonloppuna grillin esille talvisäilöstään, ja halusi laittaa sen tulille lumesta sulaneelle terassille. Hyvä, ettei laittanut jo shortseja ja varvastossuja ensimmäisiä hot dogeja grillaillessaan.

Ilo löytyy pienistä asioista. Pienet ilahduttavat asiat, kuten korvakoruihastukset ja uusi huulipuna tekevät elämästä piirun verran keveämmän. Otankin niistä kaiken irti. Haluamme Saaran kanssa ilahduttaa myös muutamaa teistä. Jos siis sydämessäsi läikähti näitä lintusia katsellessasi, niin suuntaa @minneanmuruja instatilin puolelle. Siellä on luvassa pieni yllätys.

Mitkä asiat sinua ovat viime aikoina ilahduttaneet? Onko ilmassa ollut korvakoruihastusta tai kesäjuttujen kaapista kaivamista?

Kivaa keskiviikkoa!

Lue myös:  Joulukalenteri – Kanto design korvisarvonta ja Coruu – höyhenenkevyitä koruja

muoti paivan-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *