Joulukalenteri – 1.luukku (sis.arvonnan)

Kaupallinen yhteistyö: Kanto design

Kylläpä tuntuu erityisen kivalta tämä joulukuun alku. Tämä vuosi on ollut niin kummallinen ja raskaskin, että kaikki piristys on tarpeen. En ajatellut julkaista joulukalenteria tänä vuonna, mutta sitten yksi pitkäaikainen yhteistyökumppani heitti niin kivan idean, että siihen oli pakko tarttua. Ja niin ne joulukalenterin palaset vain alkoivat loksahdella paikoilleen. Joulukalenteri aukeaa joka tiistai sekä muutamana ylläriajankohtana. Ensimmäisen luukun takana on jotain itselle tärkeää ja rakasta, 1.luukusta avautuu nimittäin siskoni Kanto designin lahjakorttiarvonta!

Joulukalenteri 1.luukku

Kanto design on vilahdellut täällä blogissa kuin instassakin useaan otteeseen, ja olen päässyt eturivistä seuraamaan siskon yrityksen taivalta. Olen saanut heilua niin kameran edessä kuin takanakin, ja kertoa mielipiteeni uusista tuotteista jo niiden kehittelyvaiheessa. Useampi arvontakin on aiheen tiimoilta blogista löytynyt. Kanto design onkin varsin luonnollinen valinta avaamaan joulukalenteri ja ilonpito.

Muutama viikko sitten kävin taas kamerani kanssa kuvaamassa ensi kevään uutuuksia. On muuten aivan ihania juttuja luvassa ensi kevääksi! Kanto designille on tullut nyt lahjakortteja myyntiin, juuri sopivasti näin joulua ajatellen. Lahjakortti on aina hyvä valinta, jos ei ole ihan varma, mitä vastaanottaja haluaisi, tai ei tiedä oikeaa kokoa. Yhdessä Kanto designin kanssa haluamme ilahduttaa yhtä Minnean muruja seuraajaa 50 euron lahjakortilla! Aika huisi juttu!

Lahjakortti on voimassa vuoden, joten sillä pääsee nappaamaan heti itselle tai läheiselle joululahjan, tai sen kanssa voi odotella ensi kevään uutuuksia! Näissä kuvissa näkyy pieni sneak peek ensi kevään mallistosta. Herkulliset pallon malliset korvakorut ovat uudet Namu korvikset. Alemmassa kuvassa minulla on päällä musta Soma tunika sekä Pride korvikset. Soma tunika on sellainen jokapaikan vaate, joka aina saa kehuja, ja joka on mukava aina laittaa päälle.

Laitetaan tämä joulukuu käyntiin tällä ihanalla lahjakorttiarvonnalla! Mikä Kanto designin tuotteista olisi sinulle mieleinen? Ihastuitko Namu korviksiin, vai valitisistko päällesi oman luottovaatteeni Soma tunikan?

Kanto design lahjakorttiarvonta!

Yhteistyössä Kanto designin kanssa arvomme yhden 50 euron lahjakortin blogin/instagramin seuraajalle!

Näin osallistut arvontaan:

  • Kommentoi tähän postaukseen 7.12.2020 klo 23.59 mennessä terveisesi tai postaustoiveesi. Muista jättää toimiva sähköpostiosoite!
  • Osallistua voi myös instagramissa seuraamalla @minneanmuruja sekä @kanto_design_oy tilejä instagramissa, ja tykkäämällä arvontakuvasta. Kuvaan voi myös tägätä kaverin, joka saattaisi innostua arvonnasta.
  • Voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostiosoitteeseen/instan DM:llä, joka on jätetty osallistumisen yhteydessä (s-postiosoite ei näy muille). Osallistujien tietoja käytetään vain voiton kommunikointiin ja palkinnon lähettämiseen. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Onnea arvontaan! Arvon voittajan 8.12.2020.

Löytyykö sulta joulukalenteri piristämään tätä joulukuuta?

Lue myös: Minnean muruja on 4-vuotias (+Kanto design arvonta) ja Tältä näyttää loppuunmyydyn malliston uutuudet

Kommentit (66)
  1. Somatunikan hankkisin 😍

  2. Korvakoruja ei voi koskaan olla liikaa, joten ainakin jotkut sellaiset ihanuudet valitsisin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *