Living Day Spa - hemmottelua kaikeille aisteille

Minnean muruja

Lauantai valkeni aurinkoisena Jyväskylässä, kun hyppäsin junan kyytiin. Helsinkiin oli luvattu räntäsadetta, mutta emme antaneet säätiedotuksen pilata hemmottelupäiväämme! Treffasimme siskon kanssa ensin lounaalla, josta suuntasimme päivän päätapahtumaan, eli PADA-jalkahoitoon Living Day Spa:han Yrjönkadulle. Miten ihana ja viehättävä tuo Yrjönkatu vanhoine rakennuksineen! Matkalla alkoikin satamaan vettä, ja tuuli yltyi niin, että sateenvarjoista sai pitää tiukasti kiinni. Onneksi Living Day Spa on ihan keskustassa, joten sujahdimme Tornin sisäpihan suojiin nopeasti.

Living Day Spa otti meidät vastaan lämpimästi kaikkia aisteja hemmotellen. Sisällä oli tunnelmallinen valaistus ja kutsuva sisustus, ilmapiiri oli rentouttava hiljaisen ja rauhoittavan itämaisen musiikin sekä vienon inkivääriteen tuoksun ansiosta. Sisällä inkivääriteetä sohvalla siemaillessa totesimme siskon kanssa, että ehkä oli ihan hyväkin, että ulkona raivosi tuuli ja räntä, koska sisällä tuntui siksi vieläkin ihanammalta, oikealta keitaalta :)

Living Day Spa tarjoaa erinlaisia hoitoja niin kasvoille, käsille, jaloille kuin koko vartalollekin. Siskoni ehdotti hemmottelupäiväämme suunnitellessamme, että menisimme PADA-jalkahierontaan, jossa jalat kuivahierotaan raakasilkkihanksikkain, ja hierotaan lämpimällä eteerisillä öljyllä lämpimiä kiviä apuna käyttäen. Hieronta tehdään ayurvedaan nojautuvan italialaisen Lakshmin öljyillä. Hoito lämmittää kylmiä jalkoja, auttaa levottomiin jalkoihin ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti. 

PADA-jalkahieronta oli ihana elämys! Kiireisen arjen vastapainoksi oli mukavaa päästä rentoutumaan lähes pimeään huoneeseen, jota valaisivat vain muutamat kynttilät. Huone oli lämmin, ja taustalla soi sama rentouttava musiikki kuin koko hoitolassa. Lämpimät kivet tuntuivat lempeältä öljytyissä jalkapohjissa. Olo oli niin raukea, että olisin varmasti voinut nukahtaa hieronnan päätteeksi :D

Living Day Spa teki meihin molempiin vaikutuksen, ja hoidosta energisoituneena lähdimme jatkamaan hemmottelupäiväämme. Mietimme tarpoessamme sateessa, että milloin viimeksi olemme käyneet kauneushoidoissa tai hieronnassa. Nämä pienet elämän luksukset kun ovat pahasti jääneet perhe-elämän ja kiireen jalkoihin. Leikittelimme ajatuksella, milloin seuraavaksi menisimme hierottavaksi. Sisko pohdiskeli mahdollisuutta mennä parihierontaan puolison kanssa hääpäivän kunniaksi, jos vain lapselle löytyisi hoitaja. Itse jäin haaveilemaan Spa Hands-hoidosta. Pieni oma aika tekee ihmeitä!

Onko Living Day Spa sinulle tuttu? Tykkäätkö sinä käydä hoidoissa tai hierottavana?

* Hoidot saatu yhteistyössä Living Day Span kanssa

Kommentit

MINI-blogi (Ei varmistettu) http://elinamaista.blogspot.fi

Living Day Spa ei ole tuttu, mutta hoidot kuulostaa ihanilta. Itse olen käynyt viimeksi kauneushoitolassa pari viikkoa sitten laittamassa kulmat ja ripset kuntoon, mutta sitä ei voi oikein hemmotteluksi kutsua ;) Jalka- ja käsihoito olisi nyt ennen kesää kyllä tarpeen.

Minnea
Minnean muruja

Itsensä huolenpitoa ne on lumien ja ripsienkin laitto :) Hoidot on kyllä ihanaa pientä arjen luksusta!

Monta syytä rakastaa (Ei varmistettu) http://www.montasyytarakastaa.com

Itseään pitäisi kyllä ehdottomasti hemmotella useammin erilaisilla hoidoilla. Tällä hetkellä jalkani kaipaisivat todella jotain rentouttavaa hoitoa vappuaaton jäljiltä kun korkeissa koroissa tanssittiin Profeettojen keikalla. :D

Minnea
Minnean muruja

Ihan totta, että itsensä hemmottelu, tai ihan vain omasta hyvinvoinnista huolehtiminen meinaa jäädä arjen kiireiden keskellä.

Oli varmaan huippu keikka!

Katja_optimismia (Ei varmistettu) http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi/

Aika täydellistä. <3 Minä rakastan hoitoja, hieronnat ovat parasta! Raha ja aika ovat vain ne rajoittavat tekijät välillä. Tänään itse asiassa olen menossa hierontaan "pakon" edessä, sillä toisen pakaran päärynälihas on mennyt juoksusta jumiin samoin kuin takareidet lihaskalvot. Toivon apua urheiluhierojalta, mutta tiedän että jalkojen ja kalvojen avaus on vähän aiai, ei siis parasta hemmottelua...

Oikein aurinkoista tiistaita sinne! <3

Minnea
Minnean muruja

Auts, ikävältä kuulostaa nuo jumit! Juokseminen on kyllä kropalle rankka laji! Suosittelen jotain pientä hemmotteluhierontaa! Piristää kummasti!

Katja_optimismia (Ei varmistettu) http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi/

Ehkä joskus opin, että tänne ei saa laittaa sydänhymiötä, tosta merkkijonostahan alkaa tulla tavaramerkkini! Voi äh! :D

lainh (Ei varmistettu) http://www.stoori.fi/pakkomielteita

voi, ihanannäköistä!
Mä olen jotenkin huono käymään hoidoissa, vaikka ne onkin ihanaa hemmoittelua <3

Minnea
Minnean muruja

Minä oon myös tosi huono käymään. Vaikka ne ei maltaita maksa, ja tuo niin paljon iloa ja energiaa, niin silti vähän tuntee syyllisyyttä itseensä tuhlaamisesta.

hannamariavv (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Näyttää kyllä tosi kivalta! Ja yrjönkatu muutenkin uimahalleineen ja vanhoine rakennuksineen on kyllä todella hurmaava :) Oon ite melko huono käymään hoidoissa tai kosmetologilla, pedikyyristä puhumattakaan. Viime kesänä kävin ja pakko varmaan käydä laittamassa jalat kesäkuosiin!

hanna
www.hannamariav.com

blurredesquisse

Oi, onpa teillä ollut ihana hemmottelupäivä!

Oon kerran käynyt Living Day Spa:ssa kasvohoidossa ja tykkäsin kyllä kovasti paikasta! (Tarkempia mietteitä voi lukea täältä.) Voin siis samaistua - hoidot tekevät ihmeitä :) Ens kerralla mäkin voisin kokeilla jotain muuta kuin kasvohoitoa... Jalkahieronta ainakin kuulostaa varteenotettavalta vaihtoehdolta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.