Living Day Spa – hemmottelua kaikeille aisteille

Lauantai valkeni aurinkoisena Jyväskylässä, kun hyppäsin junan kyytiin. Helsinkiin oli luvattu räntäsadetta, mutta emme antaneet säätiedotuksen pilata hemmottelupäiväämme! Treffasimme siskon kanssa ensin lounaalla, josta suuntasimme päivän päätapahtumaan, eli PADA-jalkahoitoon Living Day Spa:han Yrjönkadulle. Miten ihana ja viehättävä tuo Yrjönkatu vanhoine rakennuksineen! Matkalla alkoikin satamaan vettä, ja tuuli yltyi niin, että sateenvarjoista sai pitää tiukasti kiinni. Onneksi Living Day Spa on ihan keskustassa, joten sujahdimme Tornin sisäpihan suojiin nopeasti.

livingdayspayrjönkatu.jpg

livindayspaoutside.jpg

livingdayspa.jpg

Living Day Spa otti meidät vastaan lämpimästi kaikkia aisteja hemmotellen. Sisällä oli tunnelmallinen valaistus ja kutsuva sisustus, ilmapiiri oli rentouttava hiljaisen ja rauhoittavan itämaisen musiikin sekä vienon inkivääriteen tuoksun ansiosta. Sisällä inkivääriteetä sohvalla siemaillessa totesimme siskon kanssa, että ehkä oli ihan hyväkin, että ulkona raivosi tuuli ja räntä, koska sisällä tuntui siksi vieläkin ihanammalta, oikealta keitaalta 🙂livingdayspahall.jpg

livingdayspahelsinki.jpg

livingdayspastairs.jpg

Living Day Spa tarjoaa erinlaisia hoitoja niin kasvoille, käsille, jaloille kuin koko vartalollekin. Siskoni ehdotti hemmottelupäiväämme suunnitellessamme, että menisimme PADA-jalkahierontaan, jossa jalat kuivahierotaan raakasilkkihanksikkain, ja hierotaan lämpimällä eteerisillä öljyllä lämpimiä kiviä apuna käyttäen. Hieronta tehdään ayurvedaan nojautuvan italialaisen Lakshmin öljyillä. Hoito lämmittää kylmiä jalkoja, auttaa levottomiin jalkoihin ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti. 

PADA-jalkahieronta oli ihana elämys! Kiireisen arjen vastapainoksi oli mukavaa päästä rentoutumaan lähes pimeään huoneeseen, jota valaisivat vain muutamat kynttilät. Huone oli lämmin, ja taustalla soi sama rentouttava musiikki kuin koko hoitolassa. Lämpimät kivet tuntuivat lempeältä öljytyissä jalkapohjissa. Olo oli niin raukea, että olisin varmasti voinut nukahtaa hieronnan päätteeksi 😀

livingdayspacsofa.jpg

livingdayspalounge.jpg

livingdayspaflowers.jpg

livingdayspatea.jpg

livingdayspatea2.jpg

livingdayspawindow.jpg

livingdayspacandels.jpg

livingdayspajalkahoito.jpg

Living Day Spa teki meihin molempiin vaikutuksen, ja hoidosta energisoituneena lähdimme jatkamaan hemmottelupäiväämme. Mietimme tarpoessamme sateessa, että milloin viimeksi olemme käyneet kauneushoidoissa tai hieronnassa. Nämä pienet elämän luksukset kun ovat pahasti jääneet perhe-elämän ja kiireen jalkoihin. Leikittelimme ajatuksella, milloin seuraavaksi menisimme hierottavaksi. Sisko pohdiskeli mahdollisuutta mennä parihierontaan puolison kanssa hääpäivän kunniaksi, jos vain lapselle löytyisi hoitaja. Itse jäin haaveilemaan Spa Hands-hoidosta. Pieni oma aika tekee ihmeitä!

Onko Living Day Spa sinulle tuttu? Tykkäätkö sinä käydä hoidoissa tai hierottavana?

* Hoidot saatu yhteistyössä Living Day Span kanssa

Kommentit (12)
 1. Oi, onpa teillä ollut ihana hemmottelupäivä!

  Oon kerran käynyt Living Day Spa:ssa kasvohoidossa ja tykkäsin kyllä kovasti paikasta! (Tarkempia mietteitä voi lukea täältä.) Voin siis samaistua – hoidot tekevät ihmeitä 🙂 Ens kerralla mäkin voisin kokeilla jotain muuta kuin kasvohoitoa… Jalkahieronta ainakin kuulostaa varteenotettavalta vaihtoehdolta!

 2. hannamariavv
  3.5.2017, 12:17

  Näyttää kyllä tosi kivalta! Ja yrjönkatu muutenkin uimahalleineen ja vanhoine rakennuksineen on kyllä todella hurmaava 🙂 Oon ite melko huono käymään hoidoissa tai kosmetologilla, pedikyyristä puhumattakaan. Viime kesänä kävin ja pakko varmaan käydä laittamassa jalat kesäkuosiin!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *