MAC Cosmetics saapuu Sokos Jyväskylään!

Minnean muruja

Kaunista huomenta! Minulla on jännittäviä uutisia kaikille meikeistä ja eteenkin kanadalaisesta kulttimeikkibrändi MAC Cosmeticsistä innostuneille! Nimittäin me saadaan tämä räiskyvän värikäs MAC Cosmetics tänne meidän Jyväskylän Sokokselle! Lanseerausta juhlitaan koko viikonloppu huomisesta 13.10.2017 alkaen!

Sokokselle kannattaa lähteä kurkkimaan MAC-lanseeraustapahtumaa, sillä 50 ensimmäistä kävijää saavat Huggable Lipstick -huulipunan lahjaksi! Sokos aukeaa kello 9.00, joten kannattaa olla ajoissa paikalla!

Minut on kutsuttu juhlistamaan MACin lanseerausta, ja käyn MACin Make Up Artistien meikattavana lauantaina! Olen niin innoissani, että pääsen ammattilaisten meikattavaksi! Se on harvinaista herkkua tällaiselle meikkitumpelolle! Yritän ottaa vastaan kaikki meikkivinkit :D Saa tulla moikkaamaan, jos bongaatte mut sieltä pyörimästä :D

Make Up Artistit tekevät huulimeikkejä halukkaille tapahtumassa, joten kannattaa käydä ammattilaisen tekemässä huulimeikissä samalla! Postaamalla kuvan huulimeikistä instaan, voi myös voittaa palkinnon! Aika loistavan kuuloinen tapahtuma, eikö?

MAC on itselleni tuttu räväkän sävyisistä huulipunista, ja Frendien Rachelin huulilta! Koska huulimeikki on lähellä sydäntäni, on huippua saada MAC meidän Sokkarille, ja päästä tutustumaan merkkiin lähemmin!

Tuleekohan Sokkarin valikoimiin sitä Rachelin käyttämää punaa? Olisipa hauska nähdä, sopisiko se itselle :)

Onko MAC sulle tuttu? Löytyykö sulta merkiltä suosikkituotetta? Oletko tulossa MACin lanseeraustapahtumaan tänä viikonloppuna?

Kommentit

Millie's
Randomilla

Tää on kyllä huippujuttu! Ja toivottavasti saadaan se Rachelinkin puna kauppoihin. :)

Minnea
Minnean muruja

Niin on! Täytyy lauantaina kysellä, josko sitä punaa löytyisi :D

Kirsikka W.

Tätä on odotettu!

Tule sitten vilauttelemaan sitä ammattilaismeikkiä täällä blogin puolella :)

Minnea
Minnean muruja

Ihanan räiskyvä MAC! Lanseeraustilaisuuskin on varmasti melkoista ilotulitusta :)

Jos ei blogin puolella, niin ainakin instan puolella näkyy meikki varmasti!

ElizabethRinne
Fashion Poetry

Ooo, MAC! *sydänsilmäemoji* Ihanaa, että pääset meikattavaksi -laitahan kuvaa siitä sitten! :)

Elisabet | www.fashionpoetry.eu

Minnea
Minnean muruja

Jyväskylän Sokos on viime aikoina saanut paljon uusia jännittäviä meikkibrändejä :) Katsotaan, josko tekisin ihan postauksen, vai vilautanko meikkiä vain instan puolella ;)

MAC on minulle ennestään vähän tuntemattomampi merkki, mutta odottelen mielenkiinnolla tähän merkkiin tutustumista. Sokoksilla on kyllä nykyään kivan monipuolinen meikkitarjonta :)

Minnea
Minnean muruja

Minultakaan ei vielä löydy yhtään MACin tuotetta, mutta tilanne korjaantunee huomenna :D

Kommentoi