MAC Cosmetics saapuu Sokos Jyväskylään!

Kaunista huomenta! Minulla on jännittäviä uutisia kaikille meikeistä ja eteenkin kanadalaisesta kulttimeikkibrändi MAC Cosmeticsistä innostuneille! Nimittäin me saadaan tämä räiskyvän värikäs MAC Cosmetics tänne meidän Jyväskylän Sokokselle! Lanseerausta juhlitaan koko viikonloppu huomisesta 13.10.2017 alkaen!

Screenshot_20171011-122554.jpg

Sokokselle kannattaa lähteä kurkkimaan MAC-lanseeraustapahtumaa, sillä 50 ensimmäistä kävijää saavat Huggable Lipstick -huulipunan lahjaksi! Sokos aukeaa kello 9.00, joten kannattaa olla ajoissa paikalla!

Minut on kutsuttu juhlistamaan MACin lanseerausta, ja käyn MACin Make Up Artistien meikattavana lauantaina! Olen niin innoissani, että pääsen ammattilaisten meikattavaksi! Se on harvinaista herkkua tällaiselle meikkitumpelolle! Yritän ottaa vastaan kaikki meikkivinkit 😀 Saa tulla moikkaamaan, jos bongaatte mut sieltä pyörimästä 😀

Make Up Artistit tekevät huulimeikkejä halukkaille tapahtumassa, joten kannattaa käydä ammattilaisen tekemässä huulimeikissä samalla! Postaamalla kuvan huulimeikistä instaan, voi myös voittaa palkinnon! Aika loistavan kuuloinen tapahtuma, eikö?

mac-jyväskylä.jpg

MAC on itselleni tuttu räväkän sävyisistä huulipunista, ja Frendien Rachelin huulilta! Koska huulimeikki on lähellä sydäntäni, on huippua saada MAC meidän Sokkarille, ja päästä tutustumaan merkkiin lähemmin!

Tuleekohan Sokkarin valikoimiin sitä Rachelin käyttämää punaa? Olisipa hauska nähdä, sopisiko se itselle 🙂

Onko MAC sulle tuttu? Löytyykö sulta merkiltä suosikkituotetta? Oletko tulossa MACin lanseeraustapahtumaan tänä viikonloppuna?

Kommentit (8)
  1. MAC on minulle ennestään vähän tuntemattomampi merkki, mutta odottelen mielenkiinnolla tähän merkkiin tutustumista. Sokoksilla on kyllä nykyään kivan monipuolinen meikkitarjonta 🙂

    1. Minultakaan ei vielä löydy yhtään MACin tuotetta, mutta tilanne korjaantunee huomenna 😀

  2. Ooo, MAC! *sydänsilmäemoji* Ihanaa, että pääset meikattavaksi -laitahan kuvaa siitä sitten! 🙂

    Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

    1. Jyväskylän Sokos on viime aikoina saanut paljon uusia jännittäviä meikkibrändejä 🙂 Katsotaan, josko tekisin ihan postauksen, vai vilautanko meikkiä vain instan puolella 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *