Mekko, joka kerää kehuja

Olen ostanut tänä kesänä kaksi uutta kesämekkoa. Ilahduttavasti molemmat mekot ovat osoittautuneet hyviksi ostoksiksi. Tänään esittelyssä on näistä mekoista ensimmäinen, Noshin Persikkapuu mekko. Mekko, joka kerää kehuja tutuilta ja vastaantulijoilta. Siis jopa myös muilta kuin äidiltäni 😀 Eikä se ole mikään ihme, että mekko herättää huomiota, onhan se superkaunis!

Nosh Persikkapuu mekko

Iskin silmäni tähän mekkoon ja varsinkin kauniiseen kuosiin heti, kun se julkaistiin alkukesästä. Kuosin värityksen sävyiksi kerrotaan ruusukulta ja khaki. Rakastan tuota persikan ja vihreän yhdistelmää! Persikkapuu-kuosilla julkaistiin kaksi mekkoa, joista toinen oli maksimittainen, ja tämä toinen lyhyempi ja rennompi.Vaikka Persikkapuu maksimekon yläosa olisi ollut malliltaan mieleeni enemmän, oli tämän valitsemani lyhyen mekon pituus ratkaiseva tekijä valinnassa. En osaa nähdä itseäni maksimekossa kesällä. Arvioin, että lyhyellä mekolla on enemmän käyttöä. Mekko oli juuri sellainen siistimpi jokapaikan mekko, joka kävisi niin jalkapallokentän laidalle kuin kesäpiknikille.

En kuitenkaan raskinut heti ostaa mekkoa, vaan jäin tarjoushaukkana odottelemaan Noshin alekampanjoita. Kotimaisella Noshilla aika mukavasti ja runsaasti erilaisia alekampanjoita usein. Aleprosenttien odotteluni kuitenkin kostautui, sillä kun Persikkapuu mekko tuli viimein alennukseen, loppui siitä oma kokoni ennen kuin ehdin painaa Tilaa-nappulaa.

Harmittelin asiaa Nosh-edustajani Reetan facebook-ryhmässä. Ihana Reetta lupasi pitää mahdollisia palautuksia silmällä, ja laittaa minulle heti viestiä, jos omaa kokoani tulisi taas tarjolle. Täytyy antaa lämmin suositus Reetalle. Hänen ilonsa tarttuu, ja hänen kanssaan on aina ilo asioida! Ja kuten ehkä arvata saattaa, pian Reetta laittoikin viestiä, että hän oli varannut minulle Persikkapuu mekon. Minulla on mekko koossa XL.

Tykkään mekon rennosta mallista ja leveästä kuminauhavyötäröstä. Kuminauhavyötärön ansiosta mekko asettuu päälle kivasti, ja yläosa jää kauniisti ”pussittamaan”. Myös mekon pituus on osoittautunut juuri sopivaksi. En osaa pitää kovin minimittaisia mekkoja, joten tällaisessa pituudessa tunnen oloni kotoisaksi. Olenkin käyttänyt mekkoa nyt kesälomalla tosi paljon. Luomupuuvillainen mekko on vaan päällä niin mukava. Melkein aina, kun se tulee pesusta, vetäisen sen samantien päälle.

Kuvat: Hanna

Mitä tykkäät tästä asusta? Oletko ostanut tänä kesänä ihania kesämekkoja? Löytyykö joku, joka tuntuu keräävän kehuja tai ihasteluja?

Ensi kerralla saatte sitten nähdä sen toisen kesämekon. Sekin on aika ihana.

Mukavaa viikonloppua! Onko sulla suunnitelmia viikonlopulle? Mulla alkaa ens viikolla viimeinen lomaviikkoa, ja se tuntuu aika haikealta. Onneksi on kuitenkin kivoja suunnitelmia.

Lue myös: Treffiasu – Neulomon Nora-mekko ja Kesän hempein mekko

muoti paivan-tyyli
Kommentit (1)
  1. Onhan tuo kyllä kaunis mekko😍

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *