Mitä tapahtui Nolalle?

Greyn Anatomian ja Doctor Shepherdin faneja hemmotellaan, kun karismaattinen Patrick Dempsey tähdittää uutta koukuttavaa draamaa C Morella. Olenko muuten ainoa, jonka mielestä Dempsey tuntuu vaan paranevan vanhetessaan? Uutuussarja Totuus Harry Quebertin tapauksesta on päräyttävän jännittävä ja tiivistunnelmainen trilleri menestyskirjailijasta viettämässä eläkevuosiaan idyllisessä pikkukaupungissa. Meren rannalla, tottakai. Kun hänen pihaltaan löydetään 33 vuotta sitten haudattu ruumis, alkaa melkoinen mediamyllytys ja kiivas totuuden etsiminen. Apunaan Dempseyn esittämällä päähenkilöllä onentinen oppilaansa, nuori lupaava kirjailija, joka asianajan kanssa lähtee selvittämään tapahtumien kulkua.

Oliko kirjailijalla aikanaan suhde nuoreen Nolaan, ja mitä Nolalle oikeasti tapahtui 33 vuotta sitten? harry quebert.jpg

Katsoin kaikki tähän mennessä julkaistut jaksot putkeen kipeänä ollessani. Rakastuin sarjaan heti ensi hetkistä. Siinä on jotain The Affair-sarjan tyylistä haikeutta ja kiellettyä intohimoa. Kun katsoin sarjan ensimmäistä jaksoa, mietin, että tapahtuuko kaikki yhdysvaltalaiset jännityssarjat sattumalta sopivan matkan päässä New Yorkista, jossain kauniissa rantakaupungissa, jonka unenomainen rauha rikotaan murhalla. Samantyylinen asetelmahan on myös The Affairissa. Merenrantahuviloissa tapahtui kauheita myös sarjassa Kosto. 

Totuus Harry Quebertin tapauksesta perustuu Joel Dickerin samannimiseen menestyskirjaan. Kirja ei ole minulle tuttu, joten saan jännittää sarjan käänteitä ilman tietoa lopputuloksesta. Viime aikoina on ollut vaikeaa löytää koukuttavaa sarjaa, ja useampi onkin jäänyt kesken. Tämä on kuitenkin sellainen, että se imaisi tunnelmallaan heti mukaansa. C Moressa on nähtävillä kuusi ensimmäistä jaksoa, ja uudet kaksi jaksoa julkaistaan aina torstaisin.

Oletko sinä nähnyt tämän jännärin? Ja hei, otan vastaan sarjasuosituksia! Mikä sarja sulla on tällä hetkellä katsottavana?

Kommentit (4)
 1. Kiitos muistutuksesta, pitääkin tutustua tähän sarjaan!

  1. Iso suositus 🙂 Hienon (ja jännittävän) tunnelman ovat saaneet luotua!

 2. Iina / MouMou
  19.11.2018, 18:26

  Oi, tähän pitää tutustua! Mä aloitin just Riverdalen. 🙂

  1. Suosittelen! Imaisi mukaansa kiehovalla tarinalla ja kauniilla maisemilla! Ja Patrickilla tottakai 😀

   En olekaan vielä katsonut tuota Riverdalea! Kiitti vinkistä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *