Montako päivää kesälomaan?

Minnean muruja

Joko lasket päiviä kesäloman alkamiseen? Vai onko sinulla lomaa nyt kesällä?

Meillä on ollut jokseenkin raskaat viimeiset viikot, ja niihin on mahtunut ihan liikaa kiirettä ja kireitä hermoja, kipeitä lapsia ja vanhuksia talon täydeltä, huonosti nukuttuja öitä ja liikaa (viikonloppu)töitä. Joten jos tästä loppuviikosta ja ensi viikosta vielä selvitään, alkaa kiihkeästi odotettu loma. Ajatus lomasta antaa voimia rämpiä vielä viimeiset päivät kunnialla loppuun. Nappaan purkista lisää vitamiinia ja yritän unohtaa kurkussa kuumottelevan kaktuksen.

Meillä on siis ollut talo täynnä yskiviä ja kuumeisia potilaita. Varsinkin perheen pienin on valvottanut meitä öisin, ja ollut päivisin melkoinen mielensäpahoittaja, jolle kelpaa vain äidin syli, eikä aina sekään. Olemme vuorotelleet miehen kanssa sairastuvan vastaavina valvojina, ja kantaneet kaupasta tuoremehua ja mitä vain flunssaisille sattuisi maistumaan. Olen aina huolesta sykkyrällä, kun lapsi ei suostu syömään eikä juomaan. Joka toinen minuutti olen kiikuttamassa häntä lääkäriin, ja joka toinen minuutti tajuan, etteivät ne siellä sano muuta kuin että "lapsilla voi flunssa kestää helposti yli viikon, eikä sille voi tehdä mitään". "Lepoa ja nestettä."

Vaikka väsymys on jäätävä, on lauantaina luvassa täysi työpäivä, vaikkakin hirmuisen erilainen ja jännittävä. Lauantaina nimittäin kuvaamme siskoni yrityksen Kanto designin ensimmäisen vaatemalliston! Jee! Pienet ja isot mallit on valittu, vaatteet valmistettu, ja kuvausjärjestelyt kuvauspaikkoineen saatu valmiiksi. Maija odottelee kampa valmiina laittamaan mallit kauniiksi. Nyt jännitän, olemmeko muistaneet kaiken, ja miten kuvat onnistuvat. Lauantain kuvauksia ja menoa voi seurata @minneanmuruja insta storiesin puolelta. Päivittelen sinne päivän tapahtumia. Yritän muistaa nappailla myös behind the scenes materiaalia, ja kirjoitan kuvauksista sitten enemmän tänne bloginkin puolelle.  Tulee ihan huippukiva päivä! Oon niin ylpeä mun ihanasta ja taitavasta siskosta!

Sunnuntaina sitten vedämme pojan kanssa henkeä, kun talo tyhjenee. Miehen päivä menee ajaessa vieraitamme Helsinkiin, ja saatellessa heidät lentokentälle. Toivottavasti kaikki ovat jo tervehtyneet siihen mennessä, eikä lentoja tarvitse alkaa siirtelemään. Kesälomasuunnitelmista ja toiveista kirjoittelen ihan oman postauksensa. Nyt vetäydyn katsomaan The Handmaid`s Tale-sarjan uusimman jakson, ja nappaamaan muutaman rivin suklaata (jonka ostin vieraillemme, mutta joka onkin salakavalasti hävinnyt rivi riviltä omaan suuhuni). 

Ihanaa perjantaita ja viikonloppua! Mitä suunnitelmia sulla on viikonlopulle?

Kommentit

NelliL (Ei varmistettu) http://villananna.blogspot.fi/

Ihania kesäisiä kuvia.
Täällä on myös ollut kovin äkäset tunnelmat jo jonkin aikaa, johtuen tästä muutosta. Itse palaan töihin elokuussa.

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Tsemppiä muuttoon ja mukavaa lomaa!

Mira/Blinger Shimmer -blogi (Ei varmistettu) http://blingershimmer.blogspot.fi/

Paranemisia sinne <3 Itse saan nauttia kerrankin koko kesästä (ja loppuvuodesta :D) ilman töitä - vaikka eilen työpaikalla työkavereita moikkaamassa käydessä heitä ikävä vähän jo tulikin :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos!

Ihania vauvantuoksuisia kesäpäiviä sinne <3

Laura/ Tässä kaupungissa tuulee aina (Ei varmistettu) http://tassakaupungissatuuleeaina.blogspot.fi

Ihana arkipostaus, joita luen ihan supermielelläni mutten itse osaa kirjoittaa ollenkaan! Me jännitetään tänään meidän äidin lääkärikäyntiä: jos Sädesairaalan lääkäri antaa luvan, niin kuin luultavasti antaa, niin me viedään huomenna siskon kanssa äiti ensin Helsinkiin ja siitä Prahaan juhlimaan kuusikymppisiä ja sitä, että rintasyöpä on ainakin tältä erää selätetty.

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Minustakin arkipostauksia on mielenkiintoista lukea, mutta vähän hassulta tuntuu niitä itse kirjoittaa. Mietin aina, että jaksaako kukaan lukea jaarittelua päivieni sisällöstä tai valitusta ainaisesta väsymyksestä. Kiva kuulla, että joku jaksaa :D

Tsemppiä lääkärikäyntiin, ja mitä ihaninta Prahan lomaa! Olette sen varmasti enemmän kuin ansainneet <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Tsemppiä, toivottavasti meno rauhoittuu viikonloppua kohden. <3 :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos <3

Nyt sunnuntai-iltana voi jo huokaista helpotuksesta! Talo on hiljentynyt niin vieraiden kuin yskittyjen öidenkin osalta! Vielä viimeinen rutistus ennen lomaa!

Kirsikka W.

Kiva lukea näitä oikeasta elämästä kertovia postauksia :) Ja voi vitsi miten odotan teidän kuvauspäivän lopputuloksia innolla! 

Mulla on tänään edessä pyykkipäivä, koska huomenna olisi lähtö kesän ekalle leirille edessä. Avomies tulee vasta tänään illemmalla kotiin edelliseltä leiriltä, joten pitää hänellekin puhtaita vaatteita saada pesaistua. Toivottavasti ei mene niin myöhään, että joutuu kalsareita pesemään nyrkkipyykillä...

Minnea
Minnean muruja

Kiva kuulla! Kuvauspäivän tunnelmia on tulossa huomenna blogiin :)

Mukavia leiripäiviä! Kuulostaa tosi kivalta nuo leirihommat!

Tiikerikatti
Väriterapiaa

Kuulostaa ikävältä tuo kesäflunssa, kaiken muun ohella. Pikaista paranemista ja mukavaa lomaa. Nimimerkillä, yksi viikko lomailtu ja kaksi vielä edessä. :)

Minnea
Minnean muruja

Flunssa on aina ikävä vieras, ja varsinkin kun on muutenkin kiirettä ja stressiä :/ Nyt onneksi ainakin perheen pienin jo paremmassa kunnossa :)

Mukavaa lomaa sinulle!

Marianne / STAY FRESH (Ei varmistettu) https://www.mariannesaarinen.com/

Ihania kesäfiiliskuvia! Tunnelma välittyy ja alkoi tehdä mieli britakakkua! :D

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Kiva on jo vähän tunnelmoida näin kesäloman kynnyksellä :)

Hanna-MariA (Ei varmistettu) https://lifewithhannamari.blogspot.com/

Ikävää, kun flunssa kiertää ja ei meinaa lähteä millään. Meidän poika ei ole vielä kertaakaan ollut kipeä, mutta voin vain kuvitella kuinka huolissaan sitä on. Huoli, väsymys ja ärtyisä lapsi; varmasti raskasta. Ihania kesäkuvia kuitenkin ja tuo kakku, nam :)

https://lifewithhannamari.blogspot.com/

Kommentoi