Montako päivää kesälomaan?

kesäinen-pavlova.jpg

kukkakimppu-luonnonkukista.jpgJoko lasket päiviä kesäloman alkamiseen? Vai onko sinulla lomaa nyt kesällä?

Meillä on ollut jokseenkin raskaat viimeiset viikot, ja niihin on mahtunut ihan liikaa kiirettä ja kireitä hermoja, kipeitä lapsia ja vanhuksia talon täydeltä, huonosti nukuttuja öitä ja liikaa (viikonloppu)töitä. Joten jos tästä loppuviikosta ja ensi viikosta vielä selvitään, alkaa kiihkeästi odotettu loma. Ajatus lomasta antaa voimia rämpiä vielä viimeiset päivät kunnialla loppuun. Nappaan purkista lisää vitamiinia ja yritän unohtaa kurkussa kuumottelevan kaktuksen.

Meillä on siis ollut talo täynnä yskiviä ja kuumeisia potilaita. Varsinkin perheen pienin on valvottanut meitä öisin, ja ollut päivisin melkoinen mielensäpahoittaja, jolle kelpaa vain äidin syli, eikä aina sekään. Olemme vuorotelleet miehen kanssa sairastuvan vastaavina valvojina, ja kantaneet kaupasta tuoremehua ja mitä vain flunssaisille sattuisi maistumaan. Olen aina huolesta sykkyrällä, kun lapsi ei suostu syömään eikä juomaan. Joka toinen minuutti olen kiikuttamassa häntä lääkäriin, ja joka toinen minuutti tajuan, etteivät ne siellä sano muuta kuin että ”lapsilla voi flunssa kestää helposti yli viikon, eikä sille voi tehdä mitään”. ”Lepoa ja nestettä.

Vaikka väsymys on jäätävä, on lauantaina luvassa täysi työpäivä, vaikkakin hirmuisen erilainen ja jännittävä. Lauantaina nimittäin kuvaamme siskoni yrityksen Kanto designin ensimmäisen vaatemalliston! Jee! Pienet ja isot mallit on valittu, vaatteet valmistettu, ja kuvausjärjestelyt kuvauspaikkoineen saatu valmiiksi. Maija odottelee kampa valmiina laittamaan mallit kauniiksi. Nyt jännitän, olemmeko muistaneet kaiken, ja miten kuvat onnistuvat. Lauantain kuvauksia ja menoa voi seurata @minneanmuruja insta storiesin puolelta. Päivittelen sinne päivän tapahtumia. Yritän muistaa nappailla myös behind the scenes materiaalia, ja kirjoitan kuvauksista sitten enemmän tänne bloginkin puolelle.  Tulee ihan huippukiva päivä! Oon niin ylpeä mun ihanasta ja taitavasta siskosta!

Sunnuntaina sitten vedämme pojan kanssa henkeä, kun talo tyhjenee. Miehen päivä menee ajaessa vieraitamme Helsinkiin, ja saatellessa heidät lentokentälle. Toivottavasti kaikki ovat jo tervehtyneet siihen mennessä, eikä lentoja tarvitse alkaa siirtelemään. Kesälomasuunnitelmista ja toiveista kirjoittelen ihan oman postauksensa. Nyt vetäydyn katsomaan The Handmaid`s Tale-sarjan uusimman jakson, ja nappaamaan muutaman rivin suklaata (jonka ostin vieraillemme, mutta joka onkin salakavalasti hävinnyt rivi riviltä omaan suuhuni). 

potkupyörä-lapselle.jpg

voikukka.jpg

Ihanaa perjantaita ja viikonloppua! Mitä suunnitelmia sulla on viikonlopulle?

Kommentit (15)
  1. Ikävää, kun flunssa kiertää ja ei meinaa lähteä millään. Meidän poika ei ole vielä kertaakaan ollut kipeä, mutta voin vain kuvitella kuinka huolissaan sitä on. Huoli, väsymys ja ärtyisä lapsi; varmasti raskasta. Ihania kesäkuvia kuitenkin ja tuo kakku, nam 🙂

    https://lifewithhannamari.blogspot.com/

  2. Marianne / STAY FRESH
    17.6.2018, 16:14

    Ihania kesäfiiliskuvia! Tunnelma välittyy ja alkoi tehdä mieli britakakkua! 😀

    1. Kiitos! Kiva on jo vähän tunnelmoida näin kesäloman kynnyksellä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *